עבור לתוכן

תמיכת כרטיסים בdirectX 10 ו-11

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

נו זה ברור... אבל השאלה שלי היא אם הוא חזק מספיק כדי לסחוב את האפליקציות של הDX10.1 בצורה טובה- והאם יש (או מתוכננים) כרטיסים זולים יותר שמסוגלים להריץ אפליקציות DX10.1 בצורה סבירה... ("צורה סבירה" בשבילי זה סביבות ה30fps עם הגדרות רזולוציה של 1280X1024 וגראפיקה בינונית+... לא צריך להריץ את הכול על מקסימום...)

• תגובות 44
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

כל משחק בצורה אינדיבידואלית... אי אפשר פשוט להשוות הכל..

החבר'ה בAMD חשבו על אלה שיש להם פחות כסף ועדיין רוצים חלק

HD4670

פורסם

גם יש בכלל משהו שתומך ב DX10.1 ? חוץ מהפיאסקו של AC שהם ביטלו את זה.

פורסם
  • מחבר

OK, תודה.

אגב, אני מבין שאין איזה כרטיס חדש באופק שיתמוך בDX10.1?

פורסם

HD4000 תומכים... :s05:

בכל אופן שוב... בשבילך

HD4670, כשאני שם לב למערכת שלך

פורסם
  • מחבר

עם כל הכבוד למחשב שלי, ויש כבוד (הוא מצליח להריץ משחקים שמבוגרים ממנו גם ב3 שנים...) אני לא מתכוון לשים עליו כרטיס שכזה... זה יהייה ביזבוז לחלוטין (המקסימום המומלץ בשבילו זה הרדאון 9800- שזה איזה 5 דורות אחורה...)

אני מברר את הכול בשביל מחשב חדש...

ושוב, ב"תמיכה" אני מתכוון שהביצועים בDX10.1 יהיו נורמאליים ולא חרטה כמו הכרטיסים החלשים בסדרת הHD4XXX...

פורסם

ושוב, ב"תמיכה" אני מתכוון שהביצועים בDX10.1 יהיו נורמאליים ולא חרטה כמו הכרטיסים החלשים בסדרת הHD4XXX...

:kopfpatsch:

עם מחשב כמו שלך ביצועים אתה לא תראה, גם אם יורכב HD4870

אנחנו מדברים פה על מעבד מאוד ישן ופשוט ביחס לכרטיסים כאלה

פורסם

אבל הוא כבר אמר שהוא שואל למחשב חדש, ולא למחשב שלו... :kopfpatsch:

פורסם

בסדר, הHD4850 לא ייתן לך ביצועים עלובים כלל

וגם לא HD4670 ברזולוציה הזאת

פורסם

ה - DX10 ומה שאחריו לא שווים דיון של 3 עמודים...

זה חסר חשיבות לחלוטין.

מה יש לדבר על DX10.1 שתומך בו רק AC וזה משפר לו קצת ביצועים רק עם פילטרים בויסטה (שבעצמה מורידה קצת) ?

לא שווה התייחסטת רצינית בכלל.

פורסם

נכון, אני כבר עשיתי 1+1 וחזרתי לXP DX9, ככה אני גם נהנה מביצועים טובים ומערכת יותר מהירה

פורסם
  • מחבר

כל הכבוד לכם.

אני מסתכל כבר על וינדוס 7 שאמורה לתמוך בDX11, להיות הרבה יותר קלה ומהירה מויסטה, ויוצאת בשנה הבאה...

את המחשב אני קונה בעיקר לקראת היציאה של SC2, שאמור לתמוך בDX10 וגם יוצא בשנה הבאה... בשביל אינטרנט ואופיס המחשב שלי גם מספיק לחלוטין.

ובגלל שאני לא קונה כרטיס מסך כל יומיים ו800 ש"ח זה בערך המשכורת החודשית שלי, אז הדיון הזה כן שווה 3 ויותר עמודים- עד שתהייה לי תשובה עניינית וברורה.

פורסם

SC2 מדאיג אותך ? :lol:

המשחק הזה לא הולך להיות כבד בכלל דבר ראשון וגם לא יפיל אף אחד מהגרפיקה שלו דבר שני.

זה שכותבים שהוא יתמוך ב - DX10 לא אומר שזה ישפר את איכות התמונה בו או את הביצועים (סביר שההפך יקרה).

ואני לא מאמין מערכת ההפעלה של מיקרוסופט תצא כל כך מהר וללא דחיות כמו ויסטה וגם שהיא תהיה כל כך טובה וללא בעיות מייד אחרי השקתה.

אין מה להאמין לכל מה שמפתחי משחקים/מערכות הפעלה/כרטיסי מסך אומרים כי הם סה"כ משווקים את המוצר שלהם.

וגם לא כדאי להיסתכל כל כך רחוק קדימה בתחום הדינמי (מדי) של כרטיסי המסך.

פורסם
  • מחבר

וואי, כבר נמאס לי לחזור על עצמי- אני לא מחפש כרטיס שיטיס אותי לירח- אני מחפש כרטיס (או סידרה\ כרטיס שאמור לצאת בזמן הקרוב) ושידע להריץ את האפליקציות של DX10 בצורה חלקה- ולא רק על הנייר ב4FPS...

ושוב- אני לא קונה מחשב כל יומיים, ובגלל זה אני מסתכל "רחוק" אל וינדוס 7 (שאני יודע שיתעקב- אבל כבר איזה שנה נעולים על 2009, אז אני לא חושב שהוא יתעקב בהרבה...) ואל משחקים אחרים שיתמכו בDX10 (ושוב, עוד שנה יהיו הרבה כאלה.)

ותאמין לי שבתור אחד שיש לו כרטיס שמריץ DX8 ומשחק במשחקים שתומכים בDX9, אני יודע שזה לא קריטי שתהייה תמיכה בDX הכי חדש, אבל אם קונים מחשב חדש, ויש בשוק כרטיס שתומך בDX10 תוך שמירה על הביצועים, אז שווה לקנות- וזה מה שאני מנסה לברר בשירשור הזה.

פורסם

כל הכרטיסים החדשים תומכים ב - DX10 (זה לא פלא טכנולוגי), כרגע הוא רק מוריד ביצועים אז הוא לא שווה את זה (לכן משחקים ב - DX9).

הביצועים תלויים במשחק יותר מאשר בכרטיס, ככה שזה כל משחק לגופו.

לכוון שנה קדימה עם קניית כרטיס מסך זו התאבדות, קונים את מה שמתאים לעכשיו אחרת מפספסם את כל הפואנטה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים