עבור לתוכן

תמיכת כרטיסים בdirectX 10 ו-11

Featured Replies

פורסם

שלום.

ברצוני לדעת אם יש צפי לכרטיסים של אנוידיה שתומכים בצורה מלאה בדרקס 10 ו\או 11 בזמן הקרוב, לשוק הביניים (טווח מחירים של 800 ש"ח...)

ועד כמה כרטיסים של ATI שתומכים בדרקס 10.1, בטווח מחירים של 600~800 ש"ח מסוגלים להריץ משחקים שתומכים בדרקס 10.1? הם באמת מנצלים את כל האופציות בFPS סביר או שהם מקרטעים?

תודה :)

• תגובות 44
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

בטווח המחירים שאתה ציינת יש את HD4850.... באמת שאין טעם לחכות לDX11...

פורסם
  • מחבר

אני מתכוון לקנות מחשב עוד חודשיים בערך גם ככה... זה לא שאני רק מחכה לDX11... בגלל זה אני שואל אם יש משהו כזה באופק ואיך הביצועים של הכרטיסים היום עם הDX10.1- כדי לדעת פחות או יותר מה יהייה עוד חודשיים ומתכנן את שאר הרכיבים והתקציב לפי זה...

אגב, עוד שאלה- מתי באמת יצאו משחקים שדורשים יותר מ512MB זיכרון?

פורסם

היום כמעט כל משחק יחסית כבד מנצל את כל ה512 ברזולוציות גבוהות.

DX 10 מנוצל רק ב10 אחוז.... יש עוד לאן ללכת איתו והרבההההה לאן...

DX10.1 לא מנוצל כלל

למה לקפוץ ישר ל11????

פורסם
  • מחבר

OK, אז עזבו את ה11... איזה כרטיסים היום, או בעתיד הקרוב אמורים לנצל את הDX 10.1 בצורה סבירה, וכמה זיכרון נדרש כדי להריץ משחקים היום ברזולוצייה הגיונית (נגיד, 1280X1024 או פחות...)

פורסם

OK, אז עזבו את ה11... איזה כרטיסים היום, או בעתיד הקרוב אמורים לנצל את הDX 10.1 בצורה סבירה, וכמה זיכרון נדרש כדי להריץ משחקים היום ברזולוצייה הגיונית (נגיד, 1280X1024 או פחות...)

HD4850 לא רק שמחזיק את הרזולוציה הזאת במשחקים חדשים, אלא שהוא עושה את זה בצורה מצויינת

פורסם
  • מחבר

ו512BM זיכרון זה מספיק?

לגבי ה4850- כרטיס כזה של חברה נורמאלית עולה סביבות ה1000 ש"ח עד כמה שהבנתי... זה 200 ש"ח מעבר לתקציב שתכננתי :-\

פורסם

ו512BM זיכרון זה מספיק?

לגבי ה4850- כרטיס כזה של חברה נורמאלית עולה סביבות ה1000 ש"ח עד כמה שהבנתי... זה 200 ש"ח מעבר לתקציב שתכננתי :-\

512MB מספיק בהחלט, על אחת כמה וכמה ברזולוציה שציינת (תאמין לי, אני משחק הכל ב1600X1200)

לגבי הכרטיס:

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1451

זה בחריגונת... למה זה?^^ כי הוא הHD4850 השקט ביותר

פורסם

המשחקים שתומכים ב DX10.1 עד כה הם:

Assassins Creed, Far Cry 2, StarCraft 2, Diablo 3, WoW

פורסם

ורשימת המשחקים שתומכים בDX10 ארוכה פי שניים.... ורשימת המשחקים שתומכים בDX9 ארוכה פי 1000

פורסם

בכל מקרה לפחות לפי דעתי, לעבור לDX10 זה עדיין מיותר, שואב משאבים, ובמשחקים רבים כביכול שהם DX10 לא ראיתי שינוי בשיט במראה, אבל השינוי בביצועים הורגש (לרעה)

פורסם
  • מחבר

512MB מספיק בהחלט, על אחת כמה וכמה ברזולוציה שציינת (תאמין לי, אני משחק הכל ב1600X1200)

לגבי הכרטיס:

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1451

זה בחריגונת... למה זה?^^ כי הוא הHD4850 השקט ביותר

הממ.. כן, אבל של חברות נורמאליות זה עולה איזה 100 ש"ח יותר...

בכל מקרה לפחות לפי דעתי, לעבור לDX10 זה עדיין מיותר, שואב משאבים, ובמשחקים רבים כביכול שהם DX10 לא ראיתי שינוי בשיט במראה, אבל השינוי בביצועים הורגש (לרעה)

בגלל זה אני מחפש כרטיס שיוכל להחזיק מעמד ולתת שיפור בDX10...

פורסם

תראה, שיפור במראה אתה לא תראה, שיפור בביצועים אתה כן..

ד''א, POWERCOLOR היא לא רק חברה טובה, אלא יצרנית מעולה, רק שתדע לך

פורסם
  • מחבר

באמת?

אני זוכר אותם בתור חברה די בינונית...

ומה זה שיפור בביצועים?

FPS גבוה יותר?

ואתה מתכוון שכרטיס שתומך בDX10 יתן שיפור, או שספציפית ה4850 לעומת כרטיסים חלשים יותר?

פורסם

ספציפית ה4850 לעומת כרטיסים חלשים יותר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים