עבור לתוכן

לוחות אם שתומכים ב 12 ג'יגה RAM

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

טוב, קודם כל תודה רבה לכם על כל העזרה!!!

shlomom - אני צריך את הכרטיסי הרחבה בשביל הכרטיסי UAD שיש שני סוגים או חיבור PCI-E או חיבור PCI רגיל.

כיום יש לי כרטיס מסך + UAD על חיבור PCI-E וכרטיס FIREWIRE 1394B + כרטיס לעריכת וידאו + UAD על חיבור ה PCI ואני צריך עוד שני UAD ככה שאני צריך או לוותר על הכרטיס לערכית טלוויזיה או למצוא לוח-אם עם 7 חריצי הרחבה כאשר 3 מהם לפחות PCI ואני לא מאמין שקיים אחד כזה.

OMRIJ - לא, אני מתכוון 3 חיבורי PCI-E כולל הכרטיס מסך. בנוסף הלוח-אם נראה אחלה אבל, כמה דברים שלא רשמתי כי לא חשבתי שהם חשובים אבל עכשיו אני אהייה יותר מפורט, יש לי 8 דיסקים עם חיבורי SATA ככה שאני חייב שיהיה 8 SATA (שני צורבים של PLEXTOR ו-6 דיסקים קשיחים) בנוסף אני צריך שני חיבורי רשת (אחד ממחשב למחשב ברשת ביתית ואחד לאינטרנט ולא, אין לי ראוטר אלחוטי ואני לא חושב ששווה לי להשקיע עליו כסף כי המחשב הראשי נמצא בממ"ד ואני לא מתכוון להוציא איזה 400 שקל על ראוטר NIMO או דגם N כי כבר יש לי תשתית שרצה בכל הבית עם הכבל רשת בין החדרים) ואני מעדיף/רוצה (האמת בגלל זה אני מחכה) שכל ה PCI-E או לפחות שניים מהם יעבדו על 2.0 בגלל הדגמים החדשים של ה UAD שיצאו לא מזמן...

וגם (בלי קשר ללוח-אם שציינת) מאוד חשוב לי כמה שיותר USB מובנה בגלל שאני מחבר 3 סינטים והם עובדים על USB ועוד יש לי מקלדת ועכבר שכל אחד מהם תופס USB נוסף אז כמה שיותר USB יותר טוב...

וזהו בנוגע לדרישות לפחות הדברים הקריטיים.

ירח אפל- אם כשאתה אומר Cf אתה מתכוון לCompactFlash אז לא, אני לא הולך להשתמש ב CF אבל אם אתה מתכוון למשהו אחר אז מה זה בבקשה?

בנוסף ה GA-EP45-EXTREME נראה אחלה העניין הוא שהיו לי תקלות בעבר עם עבודה במערכת שהלוח-אם שלה הוא של GigaByte מבחינת קירור (התחממות יתר) וגם מבחינת תאימות לכרטיסי עריכת סאונד, אומנם זה היה מלפני הרבה שנים אבל עדיין... אז איך הלוחות-אם של GigaByte?

חוץ מזה יש סיכוי שיש לוח-אם כמו ה GA-EP45-EXTREME רק תומך DDR3 כי האמת זה נראה אחלה...

מבחינתי הלוח-אם שאותו הייתי רוצה לקנות עכשיו זה:

http://us.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=5936&CATEGORY_TYPE=LP%20UT&SITE=US

אבל לצערי הוא תומך בעד 8 ג'יגה של RAM

• תגובות 36
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא התעסקתי עם הדגם הספציפי הזה, אבל לא בכל מקרה לא מוכרות לי בעיות עם ג'יגבייט .

ובקשר לDDR3, אז הצ'יפסט הזה תומך רק בעד 8GB DDR3, מה שאומר שלא תמצא לוח כזה היום.

פורסם
  • מחבר

הבנתי, אז או לקחת את הסיכון עם GigaByte או לחכות לעתיד שיבוא :silly:

פורסם

שניה אביא את כדור הבדולח

שמע הכדור אומר שכרטיסי PCI הם זן הולך ונעלם, והוא מאמין שבדור הבא שלח הלוחות כבר לא יהיו כאלה עם 3 PCI.

אבל הנבואה ניתנה לשוטים, אז לא יודע

פורסם
  • מחבר

תראה, אני מסכים עם הבדולח הבעיה היא שיש לי מצב נתון שאני חייב להתגמש לפיו ובזמן שאני נשאר בהווה עם כרטיסי ה PCI העולם רץ קדימה ואני מסכים איתך שבעתיד הקרוב לא נראה יותר מ2 חריצי הרחבה של PCI בלוח-אם ובגלל זה אני מקווה שייצא משהו מפנק בזמן הקרוב לפני שכל חריצי ההרחבה של ה PCI נעלמים ואני נשאר עם רכיבי חומרה שאני יכול לחבר רק לסקאזי...

אתה מבין, אני בבעיה רצינית מצד אחד אני צריך את העתיד עם ה DDR3 ואת כל חריצי ההרחבה של הRAM ושל ה PCIE 2.0 ומצד שני אני גם צריך את ההווה עם חריציה הרחבה של ה PCI...

האמת קיוויתי שיהייה איזה פתרון קסמים איזה לוח-אם שאני לא מצאתי אבל כנראה שאין כזה, לפחות לא עכשיו...

פורסם

CMS,

הרבה דרישות בלי תקציב.

כעקרון אני מאמין שהלוח שנתתי לך לדוגמא יתן לך מענה, החסרון העיקרי שלו המחיר (באיזור 1400).

הלוח שבחרת LANPARTY UT X48-T3RS מותאם ל-DDR3 ולכן תומך רק ב-8GB.

יש לוח תואם עם DDR2, והוא תומך ב-16GB. ה-LANPARTY UT X48-T2R.

במרבית הלוחות החזקים (והיקרים) יש FireWire על הלוח ובעזרת מתאם הכלול עם הלוח ניתן להתחבר לפנל אחורי ולקבל יציאות כאלה. ולכן אתה מוותר על כרטיס ה-FireWire שלך ל-PCI ואז אתה צריך לוח רק עם שני PCI.

ה LANPARTY UT X48-T2R יכול להתאים וגם ה-GIGABYTE GA-EP45-DQ6 יתאים שניהם אותו מחיר בערך.

ה-Gigabyte יתן לך קצת יותר מכל דבר, קרא את הסקירה ותבין, אולי הוא באמת יתאים לך.

http://hwzone.co.il/reviews/ep45dq6/

טוב, קודם כל תודה רבה לכם על כל העזרה!!!

shlomom - אני צריך את הכרטיסי הרחבה בשביל הכרטיסי UAD שיש שני סוגים או חיבור PCI-E או חיבור PCI רגיל.

כיום יש לי כרטיס מסך + UAD על חיבור PCI-E וכרטיס FIREWIRE 1394B + כרטיס לעריכת וידאו + UAD על חיבור ה PCI ואני צריך עוד שני UAD ככה שאני צריך או לוותר על הכרטיס לערכית טלוויזיה או למצוא לוח-אם עם 7 חריצי הרחבה כאשר 3 מהם לפחות PCI ואני לא מאמין שקיים אחד כזה.

אני סופר כאן:

4 PCI express - מסך + UAD + צריך עוד 2 UAD נוספים.

3 חריצי PCI - עבור Firewire + video editing + UAD

OMRIJ - לא, אני מתכוון 3 חיבורי PCI-E כולל הכרטיס מסך. בנוסף הלוח-אם נראה אחלה אבל, כמה דברים שלא רשמתי כי לא חשבתי שהם חשובים אבל עכשיו אני אהייה יותר מפורט, יש לי 8 דיסקים עם חיבורי SATA ככה שאני חייב שיהיה 8 SATA (שני צורבים של PLEXTOR ו-6 דיסקים קשיחים) בנוסף אני צריך שני חיבורי רשת (אחד ממחשב למחשב ברשת ביתית ואחד לאינטרנט ולא, אין לי ראוטר אלחוטי ואני לא חושב ששווה לי להשקיע עליו כסף כי המחשב הראשי נמצא בממ"ד ואני לא מתכוון להוציא איזה 400 שקל על ראוטר NIMO או דגם N כי כבר יש לי תשתית שרצה בכל הבית עם הכבל רשת בין החדרים) ואני מעדיף/רוצה (האמת בגלל זה אני מחכה) שכל ה PCI-E או לפחות שניים מהם יעבדו על 2.0 בגלל הדגמים החדשים של ה UAD שיצאו לא מזמן...

וגם (בלי קשר ללוח-אם שציינת) מאוד חשוב לי כמה שיותר USB מובנה בגלל שאני מחבר 3 סינטים והם עובדים על USB ועוד יש לי מקלדת ועכבר שכל אחד מהם תופס USB נוסף אז כמה שיותר USB יותר טוב...

וזהו בנוגע לדרישות לפחות הדברים הקריטיים.

ירח אפל- אם כשאתה אומר Cf אתה מתכוון לCompactFlash אז לא, אני לא הולך להשתמש ב CF אבל אם אתה מתכוון למשהו אחר אז מה זה בבקשה?

בנוסף ה GA-EP45-EXTREME נראה אחלה העניין הוא שהיו לי תקלות בעבר עם עבודה במערכת שהלוח-אם שלה הוא של GigaByte מבחינת קירור (התחממות יתר) וגם מבחינת תאימות לכרטיסי עריכת סאונד, אומנם זה היה מלפני הרבה שנים אבל עדיין... אז איך הלוחות-אם של GigaByte?

חוץ מזה יש סיכוי שיש לוח-אם כמו ה GA-EP45-EXTREME רק תומך DDR3 כי האמת זה נראה אחלה...

מבחינתי הלוח-אם שאותו הייתי רוצה לקנות עכשיו זה:

http://us.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=5936&CATEGORY_TYPE=LP%20UT&SITE=US

אבל לצערי הוא תומך בעד 8 ג'יגה של RAM

פורסם
  • מחבר

shlomom:

לא הבנתי, מה זאת אומרת "הרבה דרישות בלי תקציב" זו איזושהי צורת ביטוי או שפשוט לא קראת את ההתחלה של האשכול?

ואין לוח-אם עם 1394B מובנה, הלוואי והיה אבל נכון לעכשיו פשוט אין...

בנוגע ל T3R מול T2R אני מודע לזה שה T2R תומך ב 16 ג'יגה העניין הוא שלאור הצרכים המיוחדים של המחשב שלי ההבדל בין הביצועים של ה DDR3 ל DDR2 גורמים לי להמתין עד שייצא DDR3 שתומך ב 12ג'יגה (בתקווה כמובן שייצא)...

בנוגע ל gigabyte אז אני די חושש ממנו בגלל ההיסטוריה שלי איתו ואני אולי כן מעדיף לחכות כמה שבועות לראות אם יוצא לוח-אם שתומך ב DDR3 וגם ב לפחות 12 ג'יגה זכרון...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים