עבור לתוכן

לוחות אם שתומכים ב 12 ג'יגה RAM

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

כרגע אני לא עובד על מערכת של 64 ביט כי אין לי צורך, כמובן שבעתיד כשיהיה את הצורך אז אני יעבור למערכת הפעלה המתאימה...

מארז + ספק + דיסק קשיח אני לא צריך כי כבר יש לי 2TB, כרטיס מסך יש לי את ה 4850 והוא יספיק לי כי אני משתמש במחשב בעיקר לעריכת מוזיקה והאמת כל ה10,000 מופנים למעבד לוח-אם וזכרון צורב ודברים כאלה לא מעניינים אותי במחשב הספציפי הזה...

אז עוד כמה שבועות ללוח-אם, תענוג ומה עם המעבדים גם אמורים לצאת באותו זמן?

• תגובות 36
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה חייב לעבור למערכת הפעלה 64BIT, מערכת 32BIT לא מציגה יותר מ4GB זיכרון ולא יותר מ2GB לתוכנה.

10K בוודאי שיספיק למערכת כזאת.

פורסם

לדעתי אל תקנה את החלקים הנ"ל כשהם יוצאים ותתאפק עוד טיפה. אני מאמין ה-I7 יוריד את מחירי ה-DDR3 משמעותית ובדיוק בגלל זה כדאי לך לחכות

פורסם

לסיכום cms,

אתה לא צריך לחכות ל-i7.

קנה מערכת מבוססת P45 ותוכל להשתמש ב 16GB זיכרון (מודולים של 4GB) מסוג DDR2 בתנאי שתשתמש במערכת הפעלה 64bit.

ל-i7 לא אמור להיות יתרון לגבי השימושים שלך והמחיר יהיה הרבה יותר גבוה.

כרגע אני לא עובד על מערכת של 64 ביט כי אין לי צורך, כמובן שבעתיד כשיהיה את הצורך אז אני יעבור למערכת הפעלה המתאימה...

אין שום הגיון במה שאתה אומר אם לדעתך חסר לך זיכרון.

פורסם

כמו שאמרו כאן, אתה חייב לעבוד עם מערכת 64 ביט.

גם לדעתי, אין שום טעם לקנות מערכת מבוססת CI7.

הם לא מציגים שיפור ניכר בביצועים, והעלות שלהם גבוהה בהרבה.

מערכת מבוססת C2Q תהיה זולה הרבה יותר, ותיתן ביצועים מעולים.

פורסם

אני לא אומר לקנות I7 אני אומר לחכות לראות מה הם מציעים לעומת C2Q.

פורסם

:hizuk:

פורסם

תבדוק ב Task Manager כמה זיכרון מערכת ההפעלה שלך רואה תחת Perfoermence יכול להיות ששם הבעיה.

נסה להריץ את מערכת ההפעלה שלך עם הפרמטר /3GB בעליה, זה גם יכול לעזור לבעיה שלך.

תתקין מערכת 64-ביט כבר עכשיו ותבדוק אם זה פותר לך את הביעה.

כל אלו אתה יכול לעשות בלי בעיה כיום ובלי השקעה כספית.

פורסם
  • מחבר

טוב, בנוגע למערכת 64 ביט אז ניסיתי והכל רץ יפה הבעיה היא שוב בגלל הכרטיסי UAD שהם חונקים את הזכרון.

כרגע אני לא משתמש ב 64 ביט כי המחשב שיש לי הוא לא רק לעריכת מוזיקה נטו כמו המחשב החדש שאני בונה אלא זה המחשב שאני משתמש כל הזמן ואתם יודעים איזו בעיה זו עם תאימות של 64 ביט לכל מיני תוכנות...

לקנות כבר עכשיו מערכת מבוסס P45 זה בעיה כי עוד לא מצאתי לוח-אם (בבקשה תתקנו אותי אם אני טועה) שתומך ביותר 8 ג'יגה זכרון DDR2 ויש לו יותר מ 5 חריצי הרחבה (כרגע אני משתמש בשלושה כרטיסים שיושבים על תושבת PCI-X ועוד 2 שישובים על תושבות PCI ואני צריך לפחות עוד 2 כרטיסי UAD מה שאומר שאני צריך לוח-אם עם לפחות 6 חריצי הרחבה ואת הדרישה הזו יחד עם תמיכה ב 12ג'יגה זכרון עוד לא מצאתי באף לוח-אם...

בנוגע לTask Manager כל הביצועים מעולים והכל מתפקד כמו שצריך הבעיה היא ספציפית עם הכרטיס UAD ומסתבר שזו בעיה ידועה (אם הייתי יודע את זה כשקניתי אותו לראשונה אולי הייתי חושב פעמיים).

אני בשמחה אקנה כבר עכשיו מחשב שיוכל לתפקד לי כמו שצריך ולחסוך כסף זה תמיד טוב אבל לא על חשבון ביצועים כלליים בהתאם לצרכים הספציפיים שלי (עריכת סאונד מקצועית)...

פורסם

ניסית גם את הקטע עם /3GB ? ראיתי באיזה פורום שאנשים המליצו על זה (לא שזה בהכרח יעזור).

לגבי הלוח, אתה יכול לקנות גם expansion board שזו קופסא שמרחיבה לך את מספר הכרטיסים.

ב TASK MANAGER התכוונתי שתראה כמה זיכרון פיזי המחשב רואה, 3.5 גיגה או משהו הרבה יותר קטן בגלל הכרטיסים של ה UAD (אני מדבר על כמות זיכרון פיזי נטו, לא על משהו אחר).

פורסם

לא ברור לי מה הדרישות לך לחריצי הרחבה, מה בדיוק אתה רוצה לחבר?

כל לוח עם P45 ו-4 סלוטים לזיכרון (לא שראיתי עם 2) תומך ב-16GB.

הנה לוח לדוגמא עם 5 PCI-E ושני PCI.

http://hwzone.co.il/reviews/ep45dq6/4/

פורסם
  • מחבר

בנוגע ל /3GB אם אתה מתכוון לזה שה Boot.ini יהיה עם ה Switch /3GB

אז כן, ככה אני עובד אבל לא עם שיפור ניכר אולי בגלל שאני משתמש ב XP ולא ב SERVER אבל לא נראה לי שאני הולך להשקיע עכשיו כסף על ווינדוס server...

הדרישות שלי לחריצי הרחבה הם:

מינימום של 3 PCI ו-3 PCI-E לכן לוח-אם שיש לו רק שני PCI לא טוב בשבילי כי אז אני צריך לקנות איזה סקאזי או משהו להרחיב את החריצי הרחבה אבל את זה אני לא רוצה...

בגלל זה אמרתי שהלוואי והייתי מוצא איזה לוח-אם P45 שיש לו גם תמיכה ב 16 ג'יגה של RAM וגם לפחות 6 חריצי הרחבה שמחולקים 3 PCI-E ו-3 PCI...

פורסם

אתה הולך להשתמש בCF?

אם לא אז יש די והותר לוחות שתומכים במה שביקשת כבר היום

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים