עבור לתוכן

צריכה המלצה לספק כוח 500W

Featured Replies

פורסם

*כותבת בשם חבר שלי...*

היי אנשים... אני צריכה המלצה לספק כח טוב ועמיד של 500 W למחשב בעל המפרט הבא:

Intel Duo Core E6550 2.13GB

זיכרון 1024 DDR2

כ. מסך Gforce 8800 GT 512 MB

המחשב בעל מארז של thermaltake עם 7 מאווררים מובנים.

המחשב בעיקר למשחקים כמו COD 4 ודומיו... הצעות?

פורסם

בבקשה:

http://tms.co.il/product/5127

יחזיק ללא בעיות, בכל מקרה נראה לי שיעבירו אותך לפורום "ספקים ומארזים"

פורסם
  • מחבר

תודה רבה אבל מה שיש לי כרגע זה 400 והוא מקרטע... =\

אני אעתיק את ההודעה שלי גם לפורום ספקים ומארזים :)

פורסם

וואטים זה לא המדד היחיד לבחירת ספק. חוץ מזה, אם יש לך ספק ג'נרי, לא בטוח שהוא באמת מספק את ההספק שרשום עליו.

ואל תעתיקי את ההודעה שלך לפורום אחר, כי זה יחשב דאבל פוסטינג. תבקשי מאחד המנהלים של הפורום להעביר את הדיון הזה לשם.

דרך אגב, למשחקים כדאי להוסיף עוד ג'יגה של זיכרון ראם. אנ יבטוח שזה יכול להשתלב יפה עם הקניה של הספק :P

פורסם

כמו שאמרו זה מאד תלוי איזה ספק של 400W יש לך כרגע - בניגוד לבני אדם - לא כולם שווים.

ולגבי הקרטועים, ככל הנראה הם נובעים ממשהו אחר ולא מספק - לפי כמות הזכרון שלו זה כנראה זה.

פורסם
  • מחבר

אני יגיד לכם מה בדיוק קורה...

באמצע משחק (אם להיות ספציפיים knite online) המחשב כאילו נכנס למצב המתנה (המסך נכנס לstand by), הסאונד ממשיך רגיל עד נקודה מסויימת שגם הוא מתחיל "לקפוץ" וזה בעצם נתקע והפתרון היחידי זה לעשות restart...

פורסם

המנהל צריך לנעול את אחד הדיונים שלך.

את לא יכולה להיות בשתי דיונים על אותו נושא בו זמנית :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

מנהלים אם אפשר בבקשה להעביר את הדיון מהפורום השני לפה...

מצטערת על הטעות...

בכל מקרה אני יסכם בערך מה שאמרו שם-אולי זה הכרטיס מסך. בדקנו את זה כבר -כל הדרייברים האחרונים מותקנים, טמפרטורות נורמליות...

עוד רעיונות?

פורסם

אני יגיד לכם מה בדיוק קורה...

באמצע משחק (אם להיות ספציפיים knite online) המחשב כאילו נכנס למצב המתנה (המסך נכנס לstand by), הסאונד ממשיך רגיל עד נקודה מסויימת שגם הוא מתחיל "לקפוץ" וזה בעצם נתקע והפתרון היחידי זה לעשות restart...

חוויתי תופעה כזו בדיוק, אך היא התרחשה אך ורק במשחק World In Conflict, הפתרון שמצאתי נכון לעכשיו הוא להעלות את מהירות המאוורר ב-4850. מאז הבעיה לא חזרה על עצמה. (בהתחלה גם חשבתי שזה ספק והחלפתי HEC 400TRT ב- 450VX של קורסייר).

פורסם
  • מחבר

ואחרי החלפת הספק עדיין המשיכה הבעייה?

לדעתי המהירות של המאוורר לא הכי חשובה אלא יותר מה הוא מאוורר שגרם לבעיה להפסיק... הזיכרונות, הכרטיס מסך...?

אגב-יש לו מארז עם 7 מאווררים מובנים... והטמפרטורות נורמליות לפי מה שבדקנו (אלא אם כן החיישנים דפוקים ומראים מדידות שגויות...)

פורסם

גם עכשיו אם אני לא משנה את מהירות המאוורר לפני המשחק יש קריסות. היות שבמהירות מאוורר גבוהה הכרטיס יכול לשמש שמיבש שיער, הייתי אומר שהוא מחממם את שאר הרכיבים.

גם במהירות אוט' הטמפרטורות סבירות(עד 90 במאמץ), ועם זאת ב-WIC יש קריסות, ורק בו. אין הסבר טוב לתופעה, אני אדבר שבוע הבא עם החנות ואראה אם יסכימו להחליף לי את הכרטיס.

הנקודה היא - במקרה שלי לפחות, הספק לא היה האשם. (לפחות לא הבלעדי).

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז יש מצב שזה סוג של פאק ביצור של הכרטיס או משהו כזה? כי הכל חדש...

ובמקרה כזה האחריות מכסה את הנזק? בזה אני סתם לא מתמצאת :)

פורסם

גם אם הטמפ' של הכרטיס ושאר הרכיבים נמוכה ותקינה אין זה שייך בהכרח לשאלה האם הרכיב (כרטיס מסך לדוגמא) תקין או לא.

יכול להיות שזכרון הכרטיס או הליבה פגומים והם הגורמים לבעיה. מצד שני, הבעיה יכולה להיות בכיוון אחר לגמרי כמו המשחק עצמו, DIRECTX לא עדכני, קבצים דפוקים וכן הלאה.

דוגמא אישית: (ארוך, מצטער קצת חפרתי..)

לפני המון שנים כשיצא BATTLEFIELD 2 הורדתי אצל חבר את ה DEMO של המשחק וישבנו שעות ושיחקנו את זה ברשת. כל כך אהבתי את המשחק שכשהגעתי הביתה ישר הורדתי אותו והתקנתי אצלי שנוכל לשחק ביחד. לצערי אצלי לא יכלתי להנות מהמשחק. המשחק היה תוקע את המחשב אחרי גג 5 שניות של משחק והיה חובה לעשות RESET. ניסיתי התקנה חוזרת, ניסיתי פירמוט של המחשב והתקנת כל הדרייברים הכי חדשים, כלום לא עזר. בתקופה ההיא שעדיין לא הבנתי יותר מידי במחשבים שלחתי את המחשב למעבדה בה קניתי את המחשב שבועיים לפני. הם בדקו ובתחילה חשבו שמדובר בכרטיס הרשת, התקינו לי כרטיס רשת ב PCI וזה עשה רושם שזה עובד - אך טעינו וזה לא שינה כלום. זה שוב קרס אחרי כדקה. הייתי כל כך עצבני על הקטע הזה ומכך שאני לא יכול לשחק במשהו שאחרים כן יכולים שפשוט ישבתי על זה כל היום וכל הלילה במשך ימים. עד שבסופו של דבר הגעתי דרך קריאה בכל מיני חורים ופורומים ברשת ש PUNKBUSTER שמותקן ביחד עם המשחק (אחראי לסינון צ'יטרים במשחקי רשת) יכול לגרום לבעיות דומות במחשבים עם קונפיגורציה מסויימת. הסרתי את ה PUNKBUSTER וניסיתי לשחק בשרתים שלא מריצים PUNKBUSTER והופה - עובד חלק ואין קריסה גם אחרי שעות. מסקנה, לפעמים בעיה שנראית כמו בעית חומרה או בעיה של דרביירים וכל זה יכולה להיות בכלל משהו אחר לגמרי שלא דמיינת. צריך לבדוק הכל ומשחק אחד הוא לא בדיקה לכלום.

פורסם
  • מחבר

אוקיי ננסה גם את זה :)

בכל מקרה הוא רוצה להחליף את הספק... אז נחזור לנושא המקורי של האשכול :)

אני צריכה המלצה לספק 500W איכותי שיחזיק מעמד בתקציב של עד 450 ש"ח...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים