פורסם 2008 באוקטובר 1817 שנים מחבר וירוס אולי אבל דרייבר אני לא מאמין בכל מצב הבדיקה של הוצאת חומרה לא רצויה לא עזר ועכשיו אני ינסה אם התפריט של הF8 ויעדכן ואני מחכה להסבר בקשר לקרנל ושוב תודה לכולכם.
פורסם 2008 באוקטובר 1817 שנים הכנס את תקליטור ההתקנה של הווינדוס לכונן המתאים בעת ההפעלה של המחשב.כשהגעת למסך ההתקנה של ה-Win, הקש R, ותגיע ל-Recovery Console.שם אתה רושם את השורה הבאה ואחריה לוחץ על מקש ה-Enterfixboot x:ואחריה, כנ"ל לגבי השורה הבאהfixmbr xX הוא שם הכונן/מחיצה.. לדוגמא:fixmbr \device\harddisk2בשביל לגלות את השם, השתמש בפקודה map. רשום map, לחץ אנטר ואז תהיה רשימה של כוננים.
פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים הכנס את תקליטור ההתקנה של הווינדוס לכונן המתאים בעת ההפעלה של המחשב.כשהגעת למסך ההתקנה של ה-Win, הקש R, ותגיע ל-Recovery Console.שם אתה רושם את השורה הבאה ואחריה לוחץ על מקש ה-Enterfixboot x:ואחריה, כנ"ל לגבי השורה הבאהfixmbr xX הוא שם הכונן/מחיצה.. לדוגמא:fixmbr \device\harddisk2בשביל לגלות את השם, השתמש בפקודה map. רשום map, לחץ אנטר ואז תהיה רשימה של כוננים.
פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים כאן רשמתי בדיוק את הפקודות שצריךאם אתה לא מצליח להכנס גם למצב בטוח, אז תנסה להחליף את הקרנלאתה צריך דיסק עם אותה גירסאת SP שיש לך במחשבתפעיל את המחשב מהדיסק התקנה של הווינדוס, ותכנס למסוף רקובר.תבחר את המערכת הפעלה שלך ותכנס אליה.תבצע את הפקודות הבאות (כאשר D: זה הכונן CD הנכון)cd system32ren kernel32.dll kernel32.dll.bakmapExpand d:\I386\Kernel32.dl_MAP לוקחת זמן, אז אל תיבהלאחרי זה תפעיל מחדש את המחשב
פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים מחבר ירח אפל תודה רבה לך הצלחתי דרך אגב יש לי דיון בפורום רשתות אם אתה יכול לעזור לי שם זה יעזור לי מאוד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.