עבור לתוכן

רשמים מהכבלים (והפעם בכלל לא על שרות)

Featured Replies

פורסם

נשמע מיותר לנסות לפתור להם את הבעיות, ובתור משתמשי קצה אנחנו אמורים להצביע על הליקויים.

דבר אחד אחרון maphisto, חמש מאות ג'ובות זה הרבה מידי לכל הערוצים ביס. אני כולל תשלום לבזק + לספק לא עובר את ה380.

גם אני שמתי לב לבעיות איטיות של הכבלים, אבל מישהו אמר לי שבגרסא חדשה של הממירים זה שופר.

• תגובות 57
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אני ידבר בתור בנאדם אובייקטיבי: (יש לי כבלים, אבל יוצא לי הרבה מאוד פעמים לראות יס):

בטלויזיה בכבלים:

*נכון שהתפריטים איטים - אבל רמת התוכן לדעתי טובה אם כי נחותה משל יס, אבל עדיין יש תכנית ממש טובים (משחק החיים שולט,

אודי המנייק).

*הטלויזיה אולי לא מתאימה לאנשים שאוהבים לדפדף הרבה בין הערוצים אבל ברגע שתופסים את הערוץ אז הכל סבבה

אבל אני משלם חצי מחיר לאינטרנט בכבלים (תיכף אני ידבר עליו) וחצי לממיר הדיגטלי כי אני מנוי ביחד (חיסכון של מאות שקלים).

האינטרנט בכבלים:

*דבר ראשון זה תלוי בחברת הכבלים, אני אישית מנוי ערוצי זהב, ואני חייב להגיד שאני מחובר לאינטרנט 9 ימים ללא התנתקות אחת.

אבל מצד שני יס ממש טובים, איכות התוכן יותר טובה והציפזופ בין הערוצים הרבה יותר כיפי, אבל כמו שאמרתי הוא לא מצדיק

את החסכון שאני חוסך שאני לוקח כומבו אינטרנט+תוכן דיגטלי.

לגבי מי יותר טוב כבלים או בזק כבר חרשו ואין מה להוסיף, אני נהנה מהאינטרנט שלי מאוד (1.5) מוריד ב200~ עם תקלות

מעטות בדר"כ.

MOOMOO

הרבה יותר זול אינטרנט YES WOW !!! הרבה הרבה יותר זול

500 שח זה 260 לכל הערוצים (מחיר ללא מבצע) ובערך 150או 160 לאינטרנט 750 (כולל בזק ובזק בין לאומי )

על התכנים - כל מי שאומר משחק החיים שוב רחמיי (עלובים אתם אוהבי הטלנובלות )

איכות התמונה -בכלל אין מה לשוות הטכנאי שהגיע לפה ניסה לשכנע אותנו שהתמונה גרועה בגלל הטלביזה (שעבדה יופי עם יס)

תוכן - שוב אין מה לשוות יס לוקחים בגדול .

פורסם

;D ;D ;D

I must agree

פורסם

500 שח זה 260 לכל הערוצים (מחיר ללא מבצע) ובערך 150או 160 לאינטרנט 750 (כולל בזק ובזק בין לאומי )

איכות התמונה -בכלל אין מה לשוות הטכנאי שהגיע לפה ניסה לשכנע אותנו שהתמונה גרועה בגלל הטלביזה (שעבדה יופי עם יס)

לא יודע כמה זה אצלכם שם, אבל אצלנו 260+160=420 :-*

בכלל, כשצועקים זה יורד ל200 שנה ראשונה ו230 שנה שניה (ואתה לא משלם על הממירים, כמו ה10 שקל לממיר דיג' ראשון ו15 לכל השאר)

תוסיף לזה 160 שקל לחצי מגה כולל ספק וטלפון (ואל תשכחו, זה כולל גם את האחזקת קו שגם ככה אתם משלמים.. משהו כמו 40 שקל).

עושים ממוצע, יוצא לחודש 375 כולל ה-כ-ל. תורידו מזה 40 שקל אם אתם מחשבים גם אחזקת קו טלפון.

אלה שנשארים בתבל בגלל יצפאן ומשחק החיים.... במיוחד לעומת קונאן וג'יי לנו... קשה קשה להבין אתכם.

hi bio :-X

פורסם

דבר ראשון אני מצטער שזה לא קשור לנושא ולספאם אבל

biodome

דיבר :))

איפה אתה ??? מתגעגעים...

:(((

פורסם

כן גם אני מצטרף אליכם (MAFISTO וBIODOME) טלנובלות ;/ ... לך תבין.

לגבי הכבלים, אני עם תבל (לא דיגיטל) ואני מרוצה, גם ככה אני לא דופק ת'ראש יותר מדי עם טלוויזיה, מדי פעם איזה סרט טוב בערוץ 4 (אמת שיש שם סרטים על הפנים חוץ מאיזה מטריקס פעם בשנה), רואה חדשות, ערוץ 10 פה ושם (אני מבקש, תנו להם כבוד - איזה COMEBACK עשו, יש איכות) ונאטיונאל גיאוגרפיק. זה זול, זה מהיר וזה מספיק (למרות שקצת חסר לי התפריט).

MAVERICK - "גידי גוב אוכל כמו חזיר" :lol: אחד טוב...

אודי - ערוץ 8 היה פעם ערוץ של טבע ומדע, משהו כמו נאטיונאל גיאוגרפיק... היום זה בערך כמו ערוץ תעמולה של תעיוש ומר"צ ביחד + השף העירום. ואולי עוד כמה דברים חריגים פה ושם, אבל כל פעם שאני מעביר לערוץ הזה זה מה שאני רואה, כבר אין דברים מעניינים... אולי אני טועה כי אני לא רואה הרבה טלוויזיה בגדול אבל ממה שיצא לי לראות... זה מה שראיתי.

ד"א אפרופו כבלים - ספורט 5 פלוס זה בזיון וספורט 5 זה בזיון גדול יותר, אני ומצטט את ג'קי לוי הגדול מכולם :" עכשיו ערוץ 5 (הרגיל) עברו פתאום לשדר מרוצי יאכטות , משחקי פינגפונג וקליעה למטרה עם חצים". (מעורר רחמים).

לגבי האינטרנט אני עם ADSL מרוצה מאוד והשירות פה יותר קשור לספק מאשר לבזק (כי הם מונפול) ואין תחרות וגם הקו טלפון יציב.

לא רואה סיבה לעבור לכבלים.

נ.ב

למה זה נראה כאילו שר המדע והטכנולוגיה ושר התקשורת זזים כמו עגלה ? למה במדינה עם כל כך הרבה היי טק ומתכנתים ואנשי חומרה ומדע חכמים, ממש ברמה עולמית, למה אנחנו מפגרים אחרי כולם ? אנחנו צריכים להיות בראש אחרי יפן.

כשמעתי על אינטרנט "מהיר" זה היה עוד לפני שהיה לי ISDN והיה לי אותו 3 שנים עד לADSL.

סוף סוף בא הADSL אז גם עד שהבנתי את הרמאות מאחורי השימוש הפתאטי שלהם במגה (MEGA BIT) ואחרי שראיתי את הפינגים לחו"ל... זה ממש עלוב ולא מתקבל על הדעת למה למה למה !?

פורסם

על התכנים - כל מי שאומר משחק החיים שוב רחמיי (עלובים אתם אוהבי הטלנובלות )איכות התמונה -בכלל אין מה לשוות הטכנאי שהגיע לפה ניסה לשכנע אותנו שהתמונה גרועה בגלל הטלביזה (שעבדה יופי עם יס)

וזה ממש שומר על רמת הדיון נכון?!

פורסם

תרגע... רמת דיון או לא אף פעם לא מזיקה קצת דיעה/ביקורת אישית. אל תשחק אותה נעלב מזה, אתה יודע בדיוק באיזה הקשר ובאיזה אופן נאמרו הדברים, זה לא איזה דיון פוליטי או משהו... TAKE IT EASY.

פורסם

אפרופו ערוץ 8 - הם הביאו סדרת תכניות בשם "סדנה למשחק" שלוקחים כל מיני מפורסמים ומדברים איתם על סרטים שהם עשו ולומדים להכיר את השחקנים בתור בני אדם,אח"כ השחקנים מייעצים לקהל שהם בעצמם שחקים לעתיד על כל מיני דברים,את זה דווקא שווה לראות.

בקשר לאינטרנט...הכבלים לא עד כדי כך רעים,אני ב012 ב750 ללא יותר מדי תלונות,ניתוקים מעצבנים כל חודש חודשיים ככה בגלל אלוהים יודע מה והמהירות שלי בד"כ יציבה מעל קו ה90 לשנייה ככה שאין לי טענות.

פורסם

אפרופו ערוץ 8 - הם הביאו סדרת תכניות בשם "סדנה למשחק" שלוקחים כל מיני מפורסמים ומדברים איתם על סרטים שהם עשו ולומדים להכיר את השחקנים בתור בני אדם,אח"כ השחקנים מייעצים לקהל שהם בעצמם שחקים לעתיד על כל מיני דברים,את זה דווקא שווה לראות.

בקשר לאינטרנט...הכבלים לא עד כדי כך רעים,אני ב012 ב750 ללא יותר מדי תלונות,ניתוקים מעצבנים כל חודש חודשיים ככה בגלל אלוהים יודע מה והמהירות שלי בד"כ יציבה מעל קו ה90 לשנייה ככה שאין לי טענות.

כן, אמנם זה לא דיון על ערוץ 8 או משהו אבל זה נכנס בכבלים... הסנדה למשחק באמת היה משהו טוב מאוד... אבל עדיין :-\

טוב עזבו...

פורסם

טוב אז הנה כמה הערות לכבלים :

1. תפסיקו לשדר שידורים חוזרים בפעם ה 453543 :P

2. ערוצי הסרטים על הפנים (ראה סעיף 1 הנ"ל) :bash:

3. בקשר לסרטים משנות ה 30 וה 40 שאתם עוד מעיזים לכתוב "בכורה " כאילו דהההההה טוב שניזכרתם לשדר אותם !!! ::) ואחרי זה אתם עוד מתפארים במספר הבכורות שלכם :lol:

4 כרגע הערוץ היחידי שאני רואה הוא 3 (אני אוהב את סדרות הקומדיה ;D) וגם בקושי

נ.ב תודה לאינטרנט המהיר ! מפצה מאוד על ערוצי הסרטים אם אתם מבינים...

כרגע יש לנו כבלים אבל לא הכפט לי גם אם יבטלו את זה היות ויש לי את האינטרנט שכמו שאמרתי מפצה על זה

פורסם

לי היה יס ואחר כך עברנו לערוצי זהב

נכון שיש לYes איכות תמונה בהרבה יותר טובה מערוצי זהב ונכון הפרטיים איטים! אבל למה לעזעזל לשלם 500+ (0.5 Yes@wow) יצא להורים שלי לשלם 550 שקל.

שבערוצי זהב יש לי את כל הערוצים פתוחים+ אינטרנט בכבלים 750 כולל ספק (אינטרנט זהב) 260 שקל בחודש! כולל שתי ממרים!

חוץ מהסינמות של Yes. לא היית אומר שהסינימות של ערוצי זהב גרועות אבל של Yes הם יותר טובים אבל לא בהרבה!

לא מעניין אותי המחלה טלנובלות! אבל זה יתרון גדול ללקוחות הכבלים. ויצפאן שהוא תותח ואת מי שמעניין אותו ממפורסמים וכל הזבל של הוליווד יש את גיא פינס!

ערוץ ytv ערוץ משעמם ועלוב! ובריזה שובר שיאים של שיעמום!

הדברים שלא אהבתי בyes שאם יורד גשם יש הרבה הפרעות בשידור זה קרה לי הרבה שבערוצי זהב אף פעם. יש את כל הערוצים שיש בYes בערוצי זהב. חוץ מTechtv אבל הערוץ הזה כולו שידורים וחוזרים! ולמה אי אפשר להוריד את התרגום לערוץ הזה?

ושלכל טלויזיה צריך ממיר זה באמת מעצבן!!

אז חוץ מTechtv והסינימות של Yes שהם גם לא משהו מדהים! אבל יותר טובים מערוצי זהב! וytv ובריזה שווים עוד 300 שקל בחודש? אני לא חושב.

אני מעדיף את יצפאן מאשר גיי לנו. ולכל אוהבי הטלנובלות יש להם את כל הזבל בערוץ 3.

ובאמת ערוצי 4 (סרטים) חייב להסגר! סרטים שדפוקים רצח!

יש את כל הערוצים כמו החיים הטובים וE וכל הערוצי המוזיקה שיש בyes בערוצי זהב ותכלת :o !

והשירות של yes אחד הגרועים שפגשתי! השירות של ערוצי זהב ממש טוב! שהייתה לי בעיה לאחר שעה הגיעו! שבYes הגיעו באיחור!

פורסם

חוץ מTechtv אבל הערוץ הזה כולו שידורים וחוזרים! ולמה אי אפשר להוריד את התרגום לערוץ הזה?

פורסם

אה רציתי לשאול שאלה: אני עכשיו בכבלים רגילים [לא דיגיטאלי] וגולש בכבלים 750 אצל 012. עוד חודשיים ההתחייבות שלי מסתיימת שאני רוצה לעבור לאחת החבילות הזולות ומציעות לי גם דיגיטאלי בכבלים וגם אינטרנט. כמה זה יעלה לי בערך? [לשני ממירים, תבל].

פורסם

דעה אובייקטיבית (היה לי חצי שנה יס וחצי שנה כבלים, כרגע, נשארנו עם כבלים):

1. בכל מה שקשור לסרטים, אישית אני לא הרגשתי ממש הבדל, כשדיברו על סרטים גרועים ראיתי אותם במדריכים של יס ושל מת"ב

כשהיו סרטים טובים בהקרנת בכורה ראיתי אותם במדריך ביום שישי ביס וביום שבת במת"ב, אז מה שקורה זה שאת הסרטים הטובים באמת יש בשניהם, ואת הסרטים הגרועים ביותר יש בשניהם, ועם הסרטים הבינוניים כנראה עושים רוטציות או משהו כזה, אבל לפחות זה לא זהה...

2. ערוץ YTV מול ביפ, חוץ מהתוכנית Y בלילה, שגם היא לא משהו רציני, עדיף ביפ, למרות שגם בו אין הרבה תוכניות טובות, אבל יש בו יותר מב-YTV, תוכניות כמו דיילי שואו (כמו רק בישראל בערך), החטא ועונשו (עונה חדשה) סאות'פארק (גם עונה חדשה), פלטפוס (היה שווה עד שנגמר והתחילו מחדש) ויש עוד כמה שאני לא זוכר...

3. שידורים חוזרים, אין מה לעשות, הכבלים שולטים בשידורים חוזרים, כל סרט או תוכניות אתם יכולים לראות אלף פעם וזה לא נמאס (כן בטח... חאלס עם זה ! רוצים תכנים חדשים!)

4. ערוצי מוזיקה, בערך אותו דבר, לא רואה הבדל מלבד שני ערוצים דיי סתמיים ביס לדעתי MCM ו-music box אבל זה כבר לפי הטעם האישי של הבנאדם במוזיקה, דרך אגב במת"ב יש את MTV hits שגם הוא סתמי לדעתי, לא אוהב את המוזיקה אבל שוב, דעה אישית... סה"כ 7 ערוצים ביס+ערוצי מוזיקה ללא תמונה 7 ערוצים במת"ב+ערוציי מוזיקה ללא תמונה (גם ליס וגם למת"ב יש אפשרות לשמוע גם תחנות רדיו)

7. איכות תמונה, אני לא יודע מה איתכם, אבל לי אין עיניים ביוניות או משהו, ואני באמת אבל באמת לא שמתי לב להבדלים בין האיכות תמונה של מת"ב לזו של יס, אבל אם כולם אומרים שביס יותר טוב, אז אתם בטח יודעים מה אתם אומרים...

8. תפריטים, בו זה המקום לכלות את הכעס בחברות הכבלים, המהירות של התפריט היא איטית והתצוגה שלהם מסורבלת ביותר ביחס ליס, דרך אגב, עד אתמול היינו עם טלויזיה 21" בסלון ובקושי יכולנו לקרוא את מה שכתוב בפרוט של הסרט (מי המפגר שנתן לזה רקע צהוב לעזאזאל ?), אתמול קנינו טלויזיה חדשה 29" ויש הבדל גדול וכעת סוף סוף ניתן לקרוא מה שכתוב שם...

9. שלטים, בשם אלוהים, מי ה"גאון" שהינדס את השלטים של חברות הטלויזיה בארץ (יס וכבלים), זה רק אני או שהשלט הפוך ? הוא לגמריי לא נוח ולוקח שנים להתרגל אליו !

10. ערוץ TechTV, למען האמת הערוץ הזה דיי חסר לי בכבלים, למרות שיש מספר תוכניות מצומצם של הערוץ הזה בערוץ אגו, עדיין זה שידורים חוזרים מלפני שנה (חצי שנה למען האמת...)

אולי אני יערוך את זה ויוסיף עוד קצת, אבל לא עולה לי עוד שום דבר בראש...

עריכה: ידעתי שאני אזכר בעוד משהו...

11. אינטרנט, כשאני הייתי ביס החבילה שלהם הייתה 0.5 מגה ביט עם בזק בינלאומי ובזק, לצערי, החבילה לא הייתה כזאת טובה, ובצהריים המהירות לחול הייתה נופלת ל-30, והיו לי ניתוקים לפחות שלוש פעמים במשך שבועיים, הדבר היחיד הטוב שיצא לי מזה, זה שקיבלתי מודם אלקטל בהשכרה שבזק משום מה לא רוצה לבוא לקחת (אני לא משלם עליו), לעומת זאת בכבלים אני בינתיים חצי שנה מחובר אליהם היו לי שלוש ניתוקים סה"כ+כמה וכמה ניתוקים בגלל שעושים אצלי עבודות בכביש וחופרים אותי לשיפוצים, ברגע שנפסקו העבודות, נפסקו הניתוקים שלא היו באשמת חברת הכבלים. לעומת זאת הניתוקים שכן היו באשמת חברת הכבלים התרחשו בעיקר בבוקר, והיו בדרך כלל לאורך שעה שלמה שלא היה אינטרנט, אחרי זה היה חוזר ולא מתנתק שוב... סה"כ אני הרבה יותר מרוצה מהאינטרנט בכבלים שעד עתה יותר מהיר מה-ADSL שהיה לי (לא חוכמה, חבילה של 0.75 מול 0.5) אבל לא מתחלק בחצי אחרי השעה 12 בצהריים, דרך אגב הספק שלי היום ואז היה בזק בנלאומי והדבר היחיד שהשתנה זה בזק מול מת"ב...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים