עבור לתוכן

שאלה ב PHP

Featured Replies

פורסם

שלום, אני רוצה לעשות כמו ב MSN, שיהיה אפשרות כזאת לשים סקינים אחירים לאתר, יענו כחול אדום ירוק ושטויות כאלה, ושמישהו לוחץ על אחד מהם אז הרקע בצבע אדום נגיד, וכל הגוונים בצבע אדום יענו כל הסקין משתנה וזה בכל העמודים יהיה ככה,

חשבתי על לעשות את זה עם קוקי שאם הוא לא היה עושה לי איזה 200 בעיות זה כבר היה מוכן כולל העיצוב, אבל הקוקי המסריח הזה עושה מלא בעיות, חשבתי לעשות יענו כזה דבר, שאם אין לו קוקי במחשב והוא בחר סקין יענו

טוב אני יביא תקוד

if ($skin!=null && $_COOKIE['skin']==null)
setcookie("skin",$skin,time()+123336);
if ($skin!=null && $_COOKIE['skin']!=null)
{
setcookie("skin","",time()-1000);
setcookie("skin",$skin,time()+123336);
}

עכשיו החרא הזה פשוט לא מצליח, אני לא מבין מה נסגר פה, זה מוחק תקוקי אבל צריך לעשות REFRESH ואחרי שעושים זה שם את הערך החדש אחרי זה עושים עוד פעם והקוקי נמחקה יענו נכנס ל IF שאמור להיות FALSE! משהו פה מוזר אני לא מבין מה הולך פה, זה אמור להיות פשוט אבל הבנתי שלקוקיז יש בעיות כמו אם רושמים פלט לפני קוקי אז יש אררור שזה קרה לי רציתי להרוג מישהו..

תודה רבה לעוזרים.

פורסם

דבר ראשון תעשה את הבדיקות שלך בתחילת הדף לפני פלט כלשהו וככה תמנע מבעיות כלשהן

דבר שני אין לך צורך לקרוא את הקוקי שוב כשאתה רוצה לשנות אותו אז אין לך צורך בריפרש

פשוט תשמור לך משתנה כלשהו שממנו תשלוף באיזה סקין להשתמש בכל העמוד..

ובתחילת העמוד תבדוק אם יש קוקי - תקח את הערך ושים במשתנה

אם לא - תעשה SET לקוקי עם הערך הדיפולטי, ותשים במשתנה את הערך הזה

זה אמור להיות פשוט מאוד..

עוד משהו שאולי יכול לעזור לך קצת זה להשתמש בסשן לשמירת הסקין הפעיל וכו ובמקרה שלא קיים סשן לקרוא מהקוקי לסשן ואם לא קיים בקוקי לשים דיפולט

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

שמע בקשר לזה שיש פלט, זה לא שצריך לשים את זה בראש העמוד, למרות שסמתי את זה האמת בראש העמוד כמו שאתה אומר זה יותר נוח, זה אומר שאם יש נגיד פלט ומיד אחרי יש תקוקי אז יש אררור, פשוט צריך להשתדל שזה יהיה לפי ה HEADER של זה.

בקשר למה שאתה אומר, להשתמש בקוקי בצורה פשוטה הצלחתי, זה עובד והכל אתה לוחץ על כחול נגיד יש רקע כחול, אבל אם אתה לוחץ אחרי זה אדום אז נשאר הרקע הכחול. יכול להיות שלא ממש הבנתי את מה שאתה אומר, אתה יכול בבקשה להביא לי קוד של הקוקי?

תודה רבה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים