עבור לתוכן

מחשב משחקים ב-8K עד 10K.

Featured Replies

פורסם

עם הכרטיס מסך הזה, HDx2, מחשב ענק כזה, 500W נראה לי קצת מידי, תן לו מרווח נשימה, תקציב יש, תן לו טווח ביטחון, 600W סבבה לפי דעתי. ::)

כמה פוסטים מעלי אמרו שאין חשיבות לחברה של הזכרונות. מכיוון שאתה לא עושה OC, באמת אין יותר מידי חשיבות. אבל זה עדיין חשוב. אל תקנה זכרונות של NIKE או משו מונפץ כזה. לך על חברה ידועה כלשהיא, באמת לא עקרוני איזו.

• תגובות 65
  • צפיות 4.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שים לב, הוא ציין שהוא קונה 4870, לא 4870X2.

עם כרטיס כזה ספק 500W זה מעל הדרישות.

פורסם

תזכיר לי למה הוא לא רוצה לקנות שתיים ולעשות CF? תקציב יש... :nixweiss:

פורסם

למה הוא לא רוצה? כי הוא לא צריך.

הוא מתכנן לקנות מסך 22", 4870 יחיד יהיה מעל ומעבר למסך כזה.

פורסם

עם הכרטיס מסך הזה, HDx2, מחשב ענק כזה, 500W נראה לי קצת מידי, תן לו מרווח נשימה, תקציב יש, תן לו טווח ביטחון, 600W סבבה לפי דעתי. ::)

כמה פוסטים מעלי אמרו שאין חשיבות לחברה של הזכרונות. מכיוון שאתה לא עושה OC, באמת אין יותר מידי חשיבות. אבל זה עדיין חשוב. אל תקנה זכרונות של NIKE או משו מונפץ כזה. לך על חברה ידועה כלשהיא, באמת לא עקרוני איזו.

אם אתה יודע קצת רוסית אז על זה אומרים: "נחוי?..."

המחשב הזה לא צריך יותר מ 400W איכותי, הבחור מעלי המליץ על 500 של סיסוניק - בחירה מעולה שנותנת מרווח נשימה לעתיד. אבל 600 ???

בקשר לזכרונות אני לא ראיתי חנות נורמאלית שמחזיקה זכרונות של NIKE ;)

כל החברות בחנויות המומלצות יעבדו אותו דבר ובמקרה של תקלה תמיד יש אחריות.

תקציב זה תמיד סבבה

אבל אתה יודע מה עוד יותר סבבה?...

שנשאר חלק גדול ממנו בצד ואתה עדיין מרוצה מהקנייה :xyxthumbs:

בברכה

סוון

פורסם

למה הוא לא רוצה? כי הוא לא צריך.

הוא מתכנן לקנות מסך 22", 4870 יחיד יהיה מעל ומעבר למסך כזה.

קצת רוסית אני יודע, טיפה, טיפ טיפה... :silly::lol:

על הכוונה לקנות מסך 22" פיספסתי בגלל זה שאלתי למה לא CF. אם זה 22", אז 4870 יספיק, אז באמת 500W יספיק! :DJsmile:

:funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn:

אגב, הבנתי חסר לך מארז, יש באתר מפרטים מומלצים, בהם ממליצים על המארזים הטובים ביותר בתקציבים השונים, תציץ שם, תבחר בהתאם, בגוגל תוכל לראות אותם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים