פורסם 2008 באוקטובר 1517 שנים http://ati.amd.com/support/driver.html הגיע הזמן לLOG השינויים השינויים כדלקמן: נוספה כמובן תמיכה לכרטיסים מסדרה HD4600 שליטה באחוזי מאוורר בסדרה HD4000 (הגיע הזמן כבר... ) בעיות שנפתרו בוינדוס ויסטה: הבעיות הבאות נפתרות לאחר התקנת CCC8.10: שיבושים בחלק מהסרטים המתנגנים בבלו-ריי ניתוק כבל HDMI תוך כדיי ניגון סרט עלול לגרום לוינדוס להתקע ולא להגיב ניגון חלק מהפורמטים ב WMP 11 עלול לגרום לDELAY בסאונד CITY OF VILLIANS: הבהוב מוערך קורה כשמפעילים SUPER AA תחת הרזולוציה 2560X1600 ביצוע הסרה מהירה של הדרייבר בכרטיסים מסדרה HD4800 עלול לגרום לבעיות תצוגה ואף להפסקתה בעיות שנפתרו תחת וינדוס XP: שינוי גאמה בAVIVO בCCC נכשל בביצוע ניגון DVD דרך התוכנה WMP רו POWER-DVD פתיחת הCCC תוכך ניגון סרט HD\SD בנגן הCYBERLINK גורם למסך שחור בסרט המתנגן +*חבילה של FIXים תוכנתיים כמו שאנחנו רואים החבר'ה בAMD עבדו הרבה על יציבות המערכת ופחות על שיפור הביצועים הפעם... (אגב כדיי למנוע שאלות מיותרות אני מודע לעניין שה8.10 שוחרר בצורה לא רשמית לפני כשלושה ימים)
פורסם 2008 באוקטובר 1517 שנים יפה על ההשקעה..!תודה לאל נזכרו להוציא דרייבר עם מהירות מאורר...יש אולי איזה שיפור בביצועים משהו אולי קטן...?
פורסם 2008 באוקטובר 1517 שנים מחבר בקרוב כשהאתרים הגדולים יסיימו אני יעלה לפה באנצ' עם השוואה של CCC8.9 אל מול CCC8.10סורי אני פשוט קצת עייף מלעשות את זה בעצמי זה לוקח המון זמן
פורסם 2008 באוקטובר 1517 שנים את תתרח תן לאנשים באתרי ביקורות לשבור את הראש...אתה תורם הרבה לקהילה זהאת ובעיקר לפורום כרטיסי המסך..ישר כוח!
פורסם 2008 באוקטובר 1517 שנים מחבר שליטה במאוורר נגישה רק לכרטיסי 4XXX.אין תמיכה לדורות הקודמים.אופס נכון, תוקן
פורסם 2008 באוקטובר 1517 שנים סתם שאלה ככה ממישהו שלא מבין יותר מדי~לא אמרתם שמדובר בHYDRA? (HYDRAVISION)מה שידוע לי זה שHYDRA נועדה לתת למשתמש יותר שליטה על כל הקשור במספר מסכים ולא נועדה לתקן באגים או לשפר ביצועים.אם כן,למה כולם רצים להוריד את זה כשהמשתמש הביתי לרוב משתמש במסך אחד? זה מה ששאלתי בפוסט הקודם שדיבר על ה8.10, אז עכשיו ההורדה שיש פה היא לא ההידרה?ואם תוכלו לענות על השאלה הקודמת אני אשמח מאוד
פורסם 2008 באוקטובר 1517 שנים מחבר לפי כמות התכנים בהורדה ההיא כנראה שמדובר באמת בHYDRAVISIONבכל מקרה פה מדובר על ההורדה הרשמית.
פורסם 2008 באוקטובר 1617 שנים הורדתי מהאתר שלהם את הדרייבר ושאני מריץ את ההתקנה על Vista 64 היא נופלת מיד אחרי שאני לוחץ על Install יש לי HD4850 CrossFire
פורסם 2008 באוקטובר 1617 שנים פתיחת הCCC תוכך ניגון סרט HD\SD בנגן הCYBERLINK גורם למסך שחור בסרט המתנגן ואני חשבתי שזו בעיה נקודתית אצלי והתחרפנתי מזה לגמרי.... מה לא ניסיתי בשביל לפתור את הדבר הזה... אם רק הייתי יודע שזו בעיה מוכרת וידועה עכשיו באמת סרטי בלו ריי מתנגנים לי בסדר. הקטע הוא שאם אני מפעיל את האצת החומרה (כרטיס HD4850) ב POWER DVD זה גורם למחשב שלי לעשות ריסטרט (זה היה קורה עם כל הדרייברים.. לא רק עם האחרון) מוזר, אבל לא נורא
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.