עבור לתוכן

רכישת ספק איכותי בין 500-800 שקל

Featured Replies

פורסם

אני חיפשתי את הספק הכי משתלם שעדיין מכיל כמות נכבדה של כוח ביצועים ואיכות כבר זמן מה.

בסוף קניתי את הקורסאייר TX650 ב 580 ש"ח. ללא ספק ספק מעולה וחרישי עם 52 אמפר ב 12V תוצרת סיסוניק עם קבלים יפנים משודרגים, קנייה טובה.

יש גם את האנרמקס 625 פרו בקצת יותר (המחיר שלו ירד מאז שקניתי) גם הוא מעולה. היתרון הגדול הוא שהוא הכי מתאים למערכות אולטרה שקטות - אשפילו בעומס.

פורסם

תראה, האמת היא של600W TT TP יש 52A משולב במסילות ה 12V אבל אני ממש לא יודע כמה הוא משתלם

פורסם

תהיה בטוח שאתה טועה. 52 אמפר הם 625W ולא יכול להיות שספק שמספק סה"כ 600W יספק 625W ב 12V - נכון ? :)

אבל לא אמרתי "בגלל שיש לו 52 אמפר הוא מומלץ..." , אלא הזכרתי מכלול של תכונות. הTX650 ספק יותר איכותי מה TT, עם יותר אחריות, עם רכיבים איכותיים יותר, יצרן שנחשב טוב יותר (את הTX650 מייצרת סיסוניק את הTT TP600 מייצרת CWT) והרבה יותר שקט.

לא היתי מכניס אותם בדיוק לאותה הליגה אבל גם הTT TP הוא ספק מומלץ ללא ספק (SAFEK :) ).

פורסם

הוא כנראה התבלבל עם גרסת ה - 650W, ל - TP 600W יש 48A ב - 12V ובמחיר שלו שעומד על 460 ש"ח הוא די משתלם (כמו גם ה - OCZ GX 600W).

אבל בתקציבים של 300-350+ ש"ח אני לא ממליץ לקנות ספק לא מודולרי כי אמפרים וספקים איכותיים לא חסר וחבל להסתבך עם ספק לא מודולרי, פשוט לא נוח.

מישהו פה העלה מבחן שמראה שהכרטיס הנ"ל צורך 420W במאמץ לכן אני בטוח יקח 550W מינימום :xyxthumbs:

http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/sapphire-toxic-hd4850_5.html#sect0

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז עם כך אתם חושבים שהספק הנ"ל יעשה את העבודה : ENERMAX EMD525AWT 525W MODU82+ ATX 2.3 PSU Retail ????

פורסם

בוודאי, והוא גם יעיל במיוחד מבחינת נצילות ושקט כמו קבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים