עבור לתוכן

מעוניין לקנות כרטיס מסך בתקציב של 2500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

למה אתם תמיד ממליצים על ATI?

אין ספק שה- 4870X2 הוא הכרטיס החזק ביותר קיום על סלוט אחד... אבל...

לבנאדם יש לוח שמבוסס על NV, אז למה להמליץ ATI עוד פעם? שייקח GTX260 216 CORE לא משנה של מי...

ותאמין לי בסוף הוא ירצה לשחק גם במשחקים הכבדים יותר... אז שייקח GTX יותר חזק מ- 4870

יש לוח לוח יקר שמותאם לNV, יכול היות שבעתד הוא ירצה לעשות SLI הרי לא סתם הוא קנה לוח אם כזה...

בכל אופן תתחילו להפנים היום הכרטיסים החד ליבתיים הטובים ביותר באים מNV נקודה!

והפעם לא "ביזבזתי" לו את כל התקציב...

• תגובות 45
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה הקשר לצ'יפסט שהלוח מבוסס עליו?

פורסם

כדיי שאולי אם עוד 20 שנה יהיה לו כסף מיותר אולי בכיס אז אולי הוא יעשה SLI שגם אז לא יהיה מתשלם 8)

פורסם

מה הקשר לצ'יפסט שהלוח מבוסס עליו?

אין קשר... זה לא קשור...

אני רק אומר שתרדו כבר מATI האלה.. יש לבנאדם כסף, אני לא אומר לבזבז הכל על כרטיס מסך אני רק ממליץ לקחת כרטיס שיתאים לו גם עכשיו וגם בעתיד.

וסליחה קצת על התקיפות, אבל ממתי אתה (dj-ElectriC) החלטת לקטול\להספיד טכנולוגיה שהושקעו בה הרבה מאוד כסף כדי לתת לנו הצרכנים אופציה לשדרוג המערכת הגרפית במחשב שלנו בעתיד???

רק שתדע שSLI יותר אפקטיבי מCF, רואים את זה בבנצי'ם יופי יופי !

אז מספיק עם הפאנבויות שלכם לATI (ואני יודע ELECTRIC שיש לך עוד 2 מחשבים בבית עם NV) אבל אני מצטער באמת צר לי לאחר בדיקה מקיפה החלטתי שאתם חבורה אדומה עם קצת לבן בצדדים שתולים פוסטרים של ATI בחדר ובוחרים טפט לדסקטופ במחשב עם תמונה שלכם מחבקים את הכרטיס הנחשק 4870X2 אז באמת נמאס כבר מה- ATI האלה.. הרוח במפרשים של הסירה של ATI עומדים להיגמר כי NV מגיעה מאחור.. ומאחור יש כאלה שיודעים\ות ויש כאלה שלא.. הכי כואב !!!

פורסם

אין קשר... זה לא קשור...

אני רק אומר שתרדו כבר מATI האלה.. יש לבנאדם כסף, אני לא אומר לבזבז הכל על כרטיס מסך אני רק ממליץ לקחת כרטיס שיתאים לו גם עכשיו וגם בעתיד.

וסליחה קצת על התקיפות, אבל ממתי אתה (dj-ElectriC) החלטת לקטול\להספיד טכנולוגיה שהושקעו בה הרבה מאוד כסף כדי לתת לנו הצרכנים אופציה לשדרוג המערכת הגרפית במחשב שלנו בעתיד???

רק שתדע שSLI יותר אפקטיבי מCF, רואים את זה בבנצי'ם יופי יופי !

אז מספיק עם הפאנבויות שלכם לATI (ואני יודע ELECTRIC שיש לך עוד 2 מחשבים בבית עם NV) אבל אני מצטער באמת צר לי לאחר בדיקה מקיפה החלטתי שאתם חבורה אדומה עם קצת לבן בצדדים שתולים פוסטרים של ATI בחדר ובוחרים טפט לדסקטופ במחשב עם תמונה שלכם מחבקים את הכרטיס הנחשק 4870X2 אז באמת נמאס כבר מה- ATI האלה.. הרוח במפרשים של הסירה של ATI עומדים להיגמר כי NV מגיעה מאחור.. ומאחור יש כאלה שיודעים\ות ויש כאלה שלא.. הכי כואב !!!

ממש נביא זעם אתה,אבל די מפספס את הנקודה,אין טעם להשקיע בCF או בSLi מכיוון שהטכנולוגיה מתקדמת בקצב מטורף וכרטיסים שכרגע נחשבים לחזקים לא ישארו באותה קטגוריה להרבה זמן,במידה ושכחת עד לפני 5 שנים+ הפיתוח הגרפי ואורכו הממוצע של כרטיס מסך היה לפני שנים,כיום הוא מבוסס על חודשים מעטים בלבד

עקב התחרות הכבדה של שתי ענקית החומרה הגרפית וכניסתה של חברה שלישית לעסק,מה שיוצר מצב של "ריקבון" חומרה.

אין טעם לרכוש 2 כרטיסים שלצערי יבזבזו לא יותר מאשר חשמל וכסף.

כול העיניין של מתן עצה בפורום הזה הולך לפי הנדנדה הנחמדה שכולם עובדים לפיה יחס עלות לביצועים

הסיבה שכרטיסי ATi יותר מועדפים כרגע מבוססת על המינוח הנ"ל ולכן הם עדיפים יותר כרגע.

כרגע לא CF ולא SLi מנוצלות במלוא כוחן ויקח די הרבה זמן והמון שינויי חומרה בכדי שטכנולוגיה זו תנוצל.

I rest my case

פותח הדיון לדעתי תרכוש HD4870 ואת שאר הכסף תקח לעצמך =] כסף זה דבר זמין ונצרך,תאמין לי שיש הרבה מה לעשות עם הכסף הנ"ל ולכן

אולי כדאי שתשמור את ההפרש שישאר לך מרכישת הHD4870

פורסם

אביעד, תפסיק את ההתקפות עלינו פה.

אתה לא אובייקטיבי בכלל אז אין לך שום לגיטימציה להעביר ביקורת עלינו, בשבילך יחס עלות-תועלת הוא משהו שולי ובשבילנו זה הדבר.

מאז שראית אותך מגיב לראשונה לא ראיתי אותך רושם משהו מועיל.

פורסם

מהתגובות שקראתי פה, אני ממש מתקשה להבין איך אתה, אביעד, יכול לקרוא לאנשים אחרים פאנבויים :kopfpatsch:

פורסם

יחס עלות ביצועים זה לא הכל, ומי שלא מבין את זה לא צריך להמליץ על חומרה, עם כל הכבוד (ובמיוחד כשמדובר בתקציב שמן)

פורסם

למה לא ? תסביר למה אתה מתכוון.

לפעמים יש תקציב גדול כי לא יודעים מה יענה לדרישות וזה לא אומר שצריך "לשרוף" את כולו ללא סיבה.

פורסם

יחס עלות ביצועים זה לא הכל, ומי שלא מבין את זה לא צריך להמליץ על חומרה, עם כל הכבוד (ובמיוחד כשמדובר בתקציב שמן)

אני מדבר בכלליות ולא בהכרח על הכרטיסים המדוברים כאן.

באופן כללי אני מסכים, לגבי המקרה הספציפי הזה - לא.

+1 למה ש Guardian Angel רשם עמוד קודם.

ולהמליץ על 260GTX, אפילו אם MAX CORE OC ב 1800 ש"ח זה פשוט בדיחה. (בדיחה לא מצחיקה אבל..)

הוא בהחלט יישתלם לדעתי במחיר שפוי יותר באזור ה 1300~1400 ש"ח..

פורסם

אין טעם לבזבז כולכך הרבה כסף על חומרה שאורך החיים שלה נמדד בחודשים מעטים

פורסם

למה לא ? תסביר למה אתה מתכוון.

לפעמים יש תקציב גדול כי לא יודעים מה יענה לדרישות וזה לא אומר שצריך "לשרוף" את כולו ללא סיבה.

פיצ'רים \ תאימויות \ יציבות \ רעש \ טמפ' \ צריכת חשמל \ טכנולוגיות Future Proof \ צרכים אישיים וכו'...

מבחינתי ביחס עלות\תועלת, ה"תועלת" זה עניין סובייקטיבי. אם מדברים על עלות\ביצועים - זה אכן גורם אחד חשוב... מתוך רשימת גורמים אחרים.

באופן כללי אני מסכים, לגבי המקרה הספציפי הזה - לא.

+1 למה ש Guardian Angel רשם עמוד קודם.

ולהמליץ על 260GTX, אפילו אם MAX CORE OC ב 1800 ש"ח זה פשוט בדיחה. (בדיחה לא מצחיקה אבל..)

הוא בהחלט יישתלם לדעתי במחיר שפוי יותר באזור ה 1300~1400 ש"ח..

אם להכנס למחירים, סתם לדוגמא, יש את זה (1,360 ₪)

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1458

אומנם ללא OC אבל אפשר לבצע ידנית. הייתי אומר ש-OC כמו שיוצא מהמפעל יהיה "מובטח" גם ידנית, במיוחד במקרה של gtx260.

כמובן שגם 4870 בחירה מעולה. אבל אם כבר ממליצים לפחות תנו עוד אפשרויות מה הרגתם את nvidia :)

פורסם

פיצ'רים \ תאימויות \ יציבות \ רעש \ טמפ' \ צריכת חשמל \ טכנולוגיות Future Proof \ צרכים אישיים וכו'...

מבחינתי ביחס עלות\תועלת, ה"תועלת" זה עניין סובייקטיבי. אם מדברים על עלות\ביצועים - זה אכן גורם אחד חשוב... מתוך רשימת גורמים אחרים.

באמת?

וכאשר מדובר באותם כרטיסים רק מחברות שונות?

חוץ מקירור ורעש איפה כול מה שכתבת נכנס פה?

לכן כתבתי שהHD4870 יעשה את העבודה מצוין ולא צריך לרכוש את גרסת הDUAL GPU שלו

פורסם

אותו צ'יפסט מחברות שונות באמת מתבטא בעיקר בהבדלי קירור+רעש\תדרים\support\אחריות,

ואולי גם איכות הרכיבים משתנה לפעמים מייצרנת לייצרנית.

לא טענתי לרגע שעדיף DUAL GPU - זה כבר סיפור אחר (דייסה של יתרונות וחסרונות)

הטענה העיקרית שלי היתה שיחס עלות\ביצועים זאת לא המילה האחרונה בהמלצת חומרה.

פורסם

טוב אולי גם איכות הרכיבים שמשתנה לפעמים מייצרנת לייצרנית.

זה לא משהו שאי פעם ישימו לב אליו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים