עבור לתוכן

עזרה בפתיחת פורטים למשחק WARCRAFT3:FORZEN THRONE.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

לא מזמן דיברתי עם 012 בתמיכה,יש לי מן בעייה בקשר לפתיחת משחקים "HOST",מאז ששידרגתי את האינטרנט שלי ל4מגה,ברגע שאני עושה הוסט וכולם מתחברים אלי ניהיה לאגים רציניים ,וזה מוזר אין לי פינג גבוהה וה-UPLOAD שלי טוב יחסית,לפני ה4מגה היה לי ת1.5 ושהייתי עושה הוסט זה עבד חלק.

דיברתי עם 012 הם אמרו לי שהבעייה היא שאני צריך לפתוח פורטים בראוטר למשחק,בגלל ששידגרתי ל4 מגה אז ההגדרות היתהפסו.

אני לא כלכך יודע אך לפתוח פורטים.

ישמח לעזרה תודה!

הפורט הוא 6112

פורסם

לא קשור

אם אפשר להתחבר אלייך הפורט פתוח

בכל זאת אתה יכול לנסות לפתוח אותו בראוטר אם בא לך

הבעיה היא שאתה כנראה מתחבר לשרתים של 013 , תנסה ליפול תמיד של השרתים של 012

פורסם
  • מחבר

מאיפה אני יודע שאני ב012?..

מה הסיומת של האייפי?

פורסם

איזה ראוטר יש לך (יצרן ודגם) ?

פורסם
  • מחבר

זה ראוטר פרטי ישן..

SURECOM.

פורסם

איזה דגם ?

פורסם
  • מחבר

ETHERPERFECT 508T

פורסם

יש לו בכלל אפשרות לשנות הגדרות ע"י גישה לכתובת IP שלו ?

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע בגלל זה אני שואל מה עושים ?....

פורסם

ניסיתי לחפש את ה- MANUAL של ה- HUB שלך אבל ללא הצלחה.

פורסם
  • מחבר

דיברתי עם 012 שוב הם טוענים זה לא אצלם זה השרתים..(כן בטח אחרי 6 שנים של משחק זה השרתים) מנסה להסביר להם את זה והם בשלהם!

הם רוצים להעביר אותי לחבילת גיימר,נראה שזה בלוף אחד גדול.אני כנראה יתחיל בתהליך לעבור לבזק.

פורסם

חבילת גיימר כן תעזור והכל בגלל ה-QoS המעפן שלהם..

בכל מצב בזק בינלאותי יותר טובים מהם בהרבה.. לא תתאכזב

פורסם

לא מזמן דיברתי עם 012 בתמיכה,יש לי מן בעייה בקשר לפתיחת משחקים "HOST",מאז ששידרגתי את האינטרנט שלי ל4מגה,ברגע שאני עושה הוסט וכולם מתחברים אלי ניהיה לאגים רציניים ,וזה מוזר אין לי פינג גבוהה וה-UPLOAD שלי טוב יחסית,לפני ה4מגה היה לי ת1.5 ושהייתי עושה הוסט זה עבד חלק.

דיברתי עם 012 הם אמרו לי שהבעייה היא שאני צריך לפתוח פורטים בראוטר למשחק,בגלל ששידגרתי ל4 מגה אז ההגדרות היתהפסו.

בול-שיט ענקי. אם אתה עושה host איפשהו ואנשים מצליחים להתחבר, זה אומר שהפורטים פתוחים כבר (אחרת הם לא היו מצליחים להתחבר). פינגים זה לא מדד לכלום כיום. כשמשנים הגדרות של חיבור אצל הספק אין לזה קשר להגדרות אצל הראוטר כמו הפניית פורטים. אתה יכול לנסות זמנית להתחבר ישירות בלי ראוטר ולראות אם יש קשר.

או במילים אחרות, עבדו עליך.

פורסם
  • מחבר

הקטע שאני שאני מחובר ישירות בלי הראוטר,ועדיין אותה בעייה זה לא היה ב1.5

זה רק עכשיו קורה מאז ששידרגתי.....

פורסם

אולי לפני זה היית מוגדר בתור יוזר אחר אצלהם במערכת ועכשיו כששודרגת שינו את ההגדרה כמו לאחרים ל"דפ** את הלקוח".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים