עבור לתוכן

בעיה בתקשורת עם הראוטר במחשב נייד

Featured Replies

פורסם

שלום.

יש לי בעיה שמציקה לי כבר הרבה זמן ואני אשמח אם מישהו יציע פיתרון לבעיה..

יש לי מחשב נייח שמחובר אליו ראוטר אלחוטי של 3com , וברשותי גם מחשב נייד בעל כרטיס רשת אלחוטי.

עכשיו הרשת פועלת מצויין והאינטרנט עובד מצויין בשתי המחשבים אבל לפעמים מתגלים בעיות.

למשל שאני פותח את המחשב אני לא יכול לגלוש באינטרנט עקב "קישוריות מוגבלת" (סימן של שני מחשבים וסימן אזהרה צהוב בניהם)

עכשיו אני מנסה לפתור את זה כבר הרבה זמן ולא מצליח, אני חושב שצריך להגיד משהו בראוטר אבל אין לי מושג, כדי לפתור את הבעיה הזאת אני חייב לנתק

את הראוטר ולחברו מחדש ואז אפשר לגלוש באינטרנט במחשב הנייד(אולי כי מתקבלת כתובת אייפי חדשה??)..

אני חושב שזאת בעיה פשוטה של הגדרות אבל אין לי מושג איך לפתור אותה.

תודה מראש לעוזרים.

פורסם

שני המחשבים מחוברים לראוטר באל חוט ?

התופעה מתרחשת בשני המחשבים ?

פורסם

למשל שאני פותח את המחשב

אחרי שאתה פותח את המחשב, פיזית אז אתה לא מצליח לגלוש ?

פורסם
  • מחבר

שני המחשבים מחוברים לראוטר באל חוט ?

התופעה מתרחשת בשני המחשבים ?

לא רק במחשב הנייד, שוב אני מזכיר ברגע שאני מנתק את הראוטר ומחבר שוב הבעיה נפתרת יכול להיות שזה הדרך לפיתרון

רק שאני לא יודע מה לעשות.

פורסם

כאשר מתרשחת הבעיה הזאת ואתה לא מצליח לגלוש באינטרנט דרך המחשב הנייד אתה מצליח לגלוש במחשב הנייח שמחובר בכבל ?

אני פשוט מנסה להבין אם מה שנעלם זה התקשורת האלחוטית בין הנייד לראוטר או שהראוטר מתנתק מהאינטרט.

במידה ומדובר בניתוקי תקשורת אלחוטית ולא ניתוקי אינטרנט אז זה מעיד על כך שהראוטר תקול.

פורסם
  • מחבר

כאשר מתרשחת הבעיה הזאת ואתה לא מצליח לגלוש באינטרנט דרך המחשב הנייד אתה מצליח לגלוש במחשב הנייח שמחובר בכבל ?

אני פשוט מנסה להבין אם מה שנעלם זה התקשורת האלחוטית בין הנייד לראוטר או שהראוטר מתנתק מהאינטרט.

במידה ומדובר בניתוקי תקשורת אלחוטית ולא ניתוקי אינטרנט אז זה מעיד על כך שהראוטר תקול.

כן אני מצליח לגלוש במחשב הנייח וכן הוא מחובר בכבל לראוטר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים