עבור לתוכן

בעיה עם התחלה של פרויקט ASP.NET

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מתחיל עם לימוד של הסביבה ASP.NET, אני עובד עם Visual Studio 2008 ויש לי בעיה שלא הייתה לי בעבר.

שאני יוצר פרויקט חדש ובונה בו דפים חדשים, שאני בה להריץ את הפרויקט דרך ה Play שיש ב VS2008 למעלה הוא יוצר סביבה ופותח את הדפדפן אך הוא לא מראה את התוכן, רושם לי שגיאה (תמונה מצורפת)

שאני ניגש ידנית ל localhost שלי הכל עובד טוב.

למה זה קורה לי ?

בטוח משהו לא טוב בהגדרות שלי, בדקתי Firewall ולא ראיתי שיש איתו בעיה, כיביתי אותו וזה עדיין עושה לי את זה.

שימו לב שיש לי ראוטר במחשב (אולי זה הגורם)

[attachment deleted by admin]

פורסם

יש באג ב VS2008 עם ASP.NET, הפורט שהוא מאזין והפורט שהוא שולח לדפדפן (במקרה הזה 7515) הם לא זהים. תסתל למטה ליד השעון איזה פורט הוא מאזין עליו (השרת פיתוח) ותרשום אותו במקום. איזה אנטי וירוס אתה משתמש ?

פורסם
  • מחבר

ניסיתי מה שרשמת לא עובד.

באמת שאני בודק אני רואה שהוא רושם פורט אחר ממה שהוא רושם למטה ליד השעון, אבל גם שאני משנה את זה למה שרשום למטה זה לא עובד.

לגבי האנטי ווירוס שיש לי זה NOD32

בדקתי כבר הכל ולא מוצא פיתרון לבעיה המעצבנת הזאת.

הסרתי את VS והתקנתי מחדש, לא פתר כלום.

יש עצות למישהו ?

פורסם

לא מבין בגרוש בתכנות, אבל האם ניסית:

א. להשתיק לרגע את האנטיוירוס שלך?

ב. ייתכן שיש שגיאה בקוד שכתבת?

פורסם
  • מחבר

מצאתי איך להשתיק את האנטי ווירוס - זה לא עוזר בדקתי את זה

גם לא מבין מה הקשר ? אין שם פיירוול שיתעסק עם הפורטים

לגבי שאלתך השניה כמו שאמרתי שאני מריץ את זה רגיל localhost זה עובד וחוץ מזה אין שם שום קוד תכנות אז זאת לא יכולה להיות הבעיה.

פורסם

הכוונה היא לשים אותו רגע על disable, ללא כל קשר לפורטים. תתפלא כמה תקלות מפגרות קורות בגלל שהאנטיוירוס המפגר חושב שיש לו קשר אליהן, כשאין לו קשר אליהן כלל. המסנג'ר שלי, למשל, נתקע רק כשהאנטיוירוס פועל. :nixweiss:

כפי שאמרתי, אני ושפות תכנות זה הכלב שלי ושירה איסלנדית מ-1854.

פורסם
  • מחבר

כמו שערכתי את ההודעה הקודמת.

ניסיתי את זה וזה לא עזר לצערי

פורסם

הבעיה היא בד"כ עם השילוב של NOD32 באמת (ממה שאני זוכר), אז אני הייתי מנסה להתקין Service Pack 1 גם ל .NET 3.5 וגם ל VS2008 שמתקנת כל מני דברים ב ASP.NET ואם זה לא עוזר, הייתי מנסה להסיר לגמרי את ה NOD32 (או פשוט לעבוד בסביבה ורטואלית).

פורסם
  • מחבר

אבל אני מנתק את האנטי ווירוס וזה לא עוזר

אז למה שהוא יגרום לבעיה ?

יש אפשרות לנתק אותו שלא יעבוד בכלל ?

פורסם

אין לי מושג, אבל אני זוכר שראיתי את הבעיה הזו בעבר וזה גם היה מחשב עם NOD32 וגם חיפוש באינטרנט מראה שלאחרים עם NOD32 יש את אותה בעיה, הנה מספר פתרונות שאולי יעזרו לך:

http://www.wahooga.com/archive/2008/02/20/visual-studio-development-web-server-automatic-port-numbering-problem.aspx

ואם לא, אז ההודעה הלפני אחרונה פה:

http://forums.microsoft.com/MSDN/ShowPost.aspx?PostID=2788405&SiteID=1

ואם לא, אז...

פורסם
  • מחבר

ניסיתי את שתי האופציות שנתת, ולצערי זה לא עזר.

בכל מקרה הסרתי את האנטי ווירוס מהמחשב שלי והכל עובד מצוין.

הבעיה מגיע מהאנטי ווירוס עצמו.

מחר אני אנסה למצוא פיתרון לנושא ובמקרה הגרוע נחליף אנטי ווירוס.

תודה על העזרה.

פורסם

להתקין SP1 לא עזר ?

פורסם
  • מחבר

אני חושב שמותקן אצלי, בכל מקרה מחר אני אנסה להוריד עדכונים (למרות שלא נראה לי קיים ל VS2008).

אם יש לך לינק להורדה שלח לי אני אבדוק את זה מחר.

תודה ולילה טוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים