עבור לתוכן

המלצה|דיסק קשיח חיצוני 500GB. עד 400 ש"ח.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני רוצה לקנות דיסק קשיח 500GB, ואני חושב שאני אקנה של WD.

איך הדגם הזה:

LaCie Hard Drive Design By Neil Poulton 500GB

ואיך הדגם הזה:

WDH1U5000 גם של WD.

מה ההבדל?

יש משהו אחר יותר מומלץ?

מה זה הסדרה MY BOOK Essential 2?

תודה!

פורסם

אין הבדל בין השניים פרטים לדברים מינוריים. קח מה שיותר זול, או אם כפתור הפעלה מהווה יתרון בשבילך אז קח את ה-Lacie.

אין משהו יותר מומלץ, אלא אם כן אתה פתוח בפני הצעה לכונן קשיח פנימי- הם זולים יותר.

פורסם
  • מחבר

מה זה בדיוק כפתור הפעלה?

מה הוא נותן?

ומה ההבדל מבחינת ביצועים בין ד.קשיח פנימי וחיצוני?

כדאי לי לקחת את ה MY BOOK ESSENTRIAL 2.0?

מה לגבי SEGATE?

פשוט אני יכול להשיג את ה MY BOOK ESSENTRIAL 2.0 ב 350 ואת ה LACIE ב 340.

שזה אותו דבר אבל אני לא יודע מה עדיף לי...

מה אתה אומר?

פורסם

מתג ההפעלה לא תמיד שימושי, הוא מפעיל ומכבה את הכונן הקשיח- כדי לחסוך בחשמל ובשימוש בו (בשביל אורך חיים).

בין דיסק קשיח פנימי לחיצוני, הבדל הביצועים הוא די גדול. אם הכונן ישמש לגיבויים שאינם בתדירות גבוהה או לניגון מדיה, הם יהיו בסדר, אבל ברוב המקרים האחרים -לא, אם כי לי היו שני MyBook-ים והם רק ניגנו מדיה, והעברתי אותם פנימה ועכשיו אני יותר מבסוט. הביצועים יותר טובים, יש יותר מקום על השולחן- וגם רמת הרעש ירדה משמעותית. (אל תשכח שמדובר בכונן חיצוני 3.5 אינץ' שמגיע עם שנאי- כלומר 2 כבלים- מידע וחשמל, כשהחשמל מכיל שנאי- דבר שפוגע משמעותית בניידות של המכשיר, לפחות לדעתי.

וכמובן שגם המחיר של הפנימיים זול יותר. במחיר שציינת אתה יכול לקנות את ה6400AAKS של WD. כלומר 640GB פנימי במחיר של 500GB חיצוני.

אבל היי, אם אתה צריך כונן שהוא חיצוני- אז תקנה כונן חיצוני. ושני הכוננים המדוברים יעשו את העבודה.

כפי שאמרתי- ההבדלים בניהם זניחים לחלוטין.

כנ"ל לגבי ה-Seagate FreeAgent. ישנם פיצ'רים מסוימים לחלק מהכוננים כמו 'גיבוי בלחיצת כפתור' וכדומה, אבל אם אתה שואל אותי - זה שטויות. בסה"כ כונן קשיח מן המניין שיושב בתוך קופסה - ואם כולם מתחברים באותו ממשק אז אל תצפה להבדלים רציניים בביצועים בין השלושה.

פורסם
  • מחבר

סבבה הבנתי...

אני צריך חיצוני כי אני מדי פעם אשים בו דברים מסויימים שאני צריך.

אני אקנה את ה LACIE.

ד"א, מה ז"א שה MY BOOK ניגנו מדיה?

תודה רבה!!

פורסם

ובכונן פנימי אתה לא יכול לשים בו מידי פעם דברים? :nixweiss:

מדיה הכוונה למולטימדיה- סרטים ומוזיקה.

פורסם
  • מחבר

אבל איך הוא "ניגן" מדיה אם הוא כונן קשיח ולא נגן MP3?

דבר 2, מה ז"א שהעברת את ה MAC BOOKS לתוך המחשב?

פורסם
  • מחבר

הבעיה היא שב LACIE אין מאוורר פנימי וחיבור SATA (בגרסה שעולה 350-400), ולכן אם ארצה לפרק את הקופסא ולהוציא את הד.קשיח ולשים בתוך המחשב אני לא אוכל, כי אין לו חיבור SATA ואין לו מאוורר פנימי כך שהוא יתחמם מאוד...

יש לך אולי רעיון מה אני אוכל לעשות במקרה שארצה לחבר את הדיסק כ INTERNAL?

פורסם

אם יש סיכוי אפילו קלוש שתרצה לחבר אותו כפנימי, עדיף לך לקנות כונן פנימי רגיל ומארז מתאים. שכן פירוק המארז יבטל את האחריות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים