עבור לתוכן

לא מצליח לחבר טלויזיה למחשב דרך S-VIDEO, הכבל תקין והטלויזיה מזוהה אך לא עובדת

Featured Replies

פורסם

קודם כל, אם זו לא הכתובת, נא להעביר למדור המתאים. לא ידעתי לאן לשייך את השאלה הזו.

יש לי כבל לחיבור הטלויזיה למחשב. מבובר בכבל לחיבור AV (הטלויזיה היא CRT ללא כניסות מוצלחות יותר), כאשר למחשב הוא מחובר ע"י מתאם לS-VIDEO.

עד לפני כמה חודשים הוא היה מחובר ל6600GT, והכל היה בסדר. אחרי זה שדרגתי ל8800GT, ואתמול ניסיתי לחבר את הטלויזיה. כלום לא עובד. שמתי לב שבמתאם יש רק 4 פינים, בעוד שליציאת הS-VIDEO בכרטיס המסך יש "מקום" ל8. אני לא זוכר איך זה היה בכרטיס הקודם (הוא כבר לא אצלי) - אבל זה הגיוני שהסטנדרט של החיבור השתנה ואני צריך מתאם עם 8 פינים, או שזו בעיה אחרת?

פורסם

http://en.wikipedia.org/wiki/S-Video

ואם אתה לא מצליח לחבר ישירות את הכבל מהטלוויזיה למחשב , אז יש צורך במתאם.

פורסם

SVIDEO זה 4 פינים

גם אם יש 7 פינים כבל של 4 פינים יכנס ומתאים.

פורסם
  • מחבר

מסתבר שאני לא יודע לספור וזה אכן 7 פינים ולא 8. אם באמת אין שום סיבה שמתאם 4 פינים לא יעבוד בשקע 7 פינים, אז למישהו יש רעיון למה כל העסק לא מתפקד? הכבל והמתאם עבדו בסדר עם הכרטיס הקודם.

יש לציין כי הטלויזיה מזוהה בעת החיבור ומופיעה בתפריט הDUAL VIEW של NVIDIA, אך אני מקבל מסך שחור וזהו.

פורסם

תעבור על ההגדרות של הכרטיס מסך ותוודא שאין איזה אופציה אשר מכבה את יציאת הטלויזיה.

אגב, לא יזיק לחבר באמצעות כבל זה את ה- DVD או מקור וידאו אחר לטלויזיה בשביל לוודא שהכבל והשקע SVIDEO בטלויזיה תקינים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים