פורסם 2003 ביוני 1622 שנים יש לי מארז מסוג Chieftec Dragon DX-01BLD Tower ואני רוצה להכין חלון בדלת. נתחיל מזה שאני מצטער מאוד שלא קניתי את המארז כבר עם חלון את החלון ככל הנראה לא אוכל להכין בעצמי מכיוון שאני חסר ניסיון ואין לי את הכלים המתאימים. רציתי לעשות חלון אצל זיגזג חלון אבל משום מה הם לא עושים חלונות בשלב זה, מוזר. האם תוכלו לייעץ כיצד לעשות את החלון מלבד הכנה עצמית? האם יש מישהו מראשל"צ שמוכן לעזור לי הכנת החלון ? אני מוכן לשלם אם יהיה צורך. מקווה שתוכלו לעזור לי :saint:
פורסם 2003 ביוני 1622 שנים זה לא מסובך אם יש לך את הכלים והמרכיבים המתאימים..http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=MakingAWindow
פורסם 2003 ביוני 1622 שנים אם אתה כבר הולך לפחחתגיד לו שיעשה לך את זה בצורה יפה ומדוייקת לא סתם ריבוע למה חבל על הכסף
פורסם 2003 ביוני 1622 שנים האם יש מישהו מראשל"צ שמוכן לעזור לי הכנת החלון ? אני מוכן לשלם אם יהיה צורך. אני מחולון קריית בן-גוריון, ויש לי מקום בשבילך אתה מכיר את בית גירון? זה מן בניין של שלוש קומות שכולו נגריות, פחחים, מסגרים וקומה שלישית "מורס מחשבים" (שמהם קניתי תמחשב) המקום נמצא באיזור תעשייה החדש מאחורי איפה שהיה הפיגוע בשפילד קלאב. (לצערי הרב) אני בטוח שאם תעבור שם תוך חצי דקה אתה מוצא פחח שעושה לך תעבודה.. תהנה מקווה שעזרתי! וחבר, אם תצטרך עזרה באיתור המקום אני באייסיקיו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.