פורסם 2008 באוקטובר 1017 שנים היילפני כמה זמן נשרפה(?) לי המנורה הכחולה הקטנה בקדמת המארז (היא התחילה להבהב קצת יום-יומיים ואז כבתה ויותר לא נדלקת)..למרות שלא נגעתי בכלל בחיבורים הקדמיים במארז ככה שזה לא יכול להיות איזה חוט שהשתחרר.לאחר מכן גם התחילו אצלי בעיות באספקת כח לדיסק קשיח חיצוני באמצעות חיבור USB קידמי במארז,הדיסק הקשיח החיצוני הוא של מקסטור 120GB שבא עם כבל מפוצל - קצה אחד לכח+מידע וקצה שני רק לכח (כגיבוי).הייתי מחבר אותו תמיד עם כבל אחד של כח+מידע ל-USB הקדמי אך כיום זה גם לא מספיק ואני צריך לחבר אותו באמצעות שני הקצוותל-2חיבורי ה-USB הקדמיים..בדקתי עם חבר, שלו יש את אותו הדיסק הקשיח כמו שלי וגם אצלו המארז לא מספק מספיק כח..אם אני מחבר DOK לאחד מחיבורי ה-USB הקדמיים הוא עובד מצויין, אך כאמור דרישות הכח שלו קטנות יותר.ספק הכח שלי הוא איכותי (תסתכלו במפרט שלי) והרי אין אחריות למארזים..אז השאלה שלי היא מה אפשר לעשות? תודה.
פורסם 2008 באוקטובר 1017 שנים מחבר בדקתי אצל חבר שלי את הדיסק הקשיח שלי עם הכבל שלי..ואם כבר אז הבעיה היא במארז עצמו ולא בספק כח או בדיסק הקשיח או הכבל שלו..
פורסם 2008 באוקטובר 1017 שנים לפי מה שתיארת בקשר ללד שנשרף אני מזהה שאספקת החשמל שמה לא נכונהלד שהמהבהב כמה ימים ואז נשרף קורה לרוב כי הוא לא מקבל את המתח הנכון וקצת יותר ממנולמען הסר ספק עשה כךאם זה הלד של הHD הוציא את החוט האדום והלבן וחבר לשני הג'מפרים האלה לדתראה אם הוא גם ישרף אחרי כמה ימיםאם זה הלד שמעיד על כך שהמחשב דולק הוציא את הירוק והלבן שלידו וחבר לפינים ההם לד אחרכמו כןנסה להחליף את מיקום החיבורים על לוח האם ותראה אם הבעיה נימשכת...
פורסם 2008 באוקטובר 1017 שנים בעיה של חשמל במארז ?מארז זה קופסה יפה מפח. איך יכול להיות לה בעיה של חשמל ?USB קדמי עושה בעיות עם חשמל לדיסק חיצוני בהרבה לוחות אם אז משתמשים בשביל דיסק כזה ב USB אחורי.
פורסם 2008 באוקטובר 1017 שנים מחבר מבחינת צריכה אין, פשוט הקדמי בלוחות דפוקים מספק פחות זרם.. לוחות דפוקים? : הלוח שלי חדש יחסית..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.