פורסם 2008 באוקטובר 1017 שנים איזה אלגוריתם ? תעשה טבלה פשוטה בבסיס נתונים שמכילה פרטים שיכולים להיות קשורים כמו מזהה מסמך/מאמר, מזהה שם, כותרת, תוכן.ותעשה עמוד הכנסת תגובה ועוד עמוד שמציג את כל התגובות שקשורת למסמך שמוצג.
פורסם 2008 באוקטובר 1017 שנים מחבר לדעתי אתה לא בכיווןמערכת טוקבקים לא צריכה להירשם ביותר מעמוד אחדאני חשבתי יותר לכיוון של רשימה ממוספרת וכל פעם שמישהו מוסיף הודעה אני מוסיף <li>השאלה איך אני הופך את זה למבנה עץ שיוכלו להגיב על הודעות והאם יש אלגוריתם יותר אלגנטי.
פורסם 2008 באוקטובר 1017 שנים שאתה אומר שאתה רוצה מבנה עצי שיוכלו להגיב להודעות זה כבר פורום עץ בסגנון של תפוז ולא טוקבקים.
פורסם 2008 באוקטובר 1017 שנים מחבר כנראה לא הבנתם נכוןמדובר במערכת טוקבקית ממש בסיסית כמו באתר oneיש אפשרות להגיב לכל "טיקבוק"נגיד שאני מוריד את החלק של להגיב על תגובהמה האלגוריתם הכי אלגנטי למערכת טוקבקים פשוטה?
פורסם 2008 באוקטובר 1017 שנים זה די פשוט.לכל כתבה יש מזהה כלשהו אני מניח אז אתה יוצר טבלה שתכיל את השדות הבאים:מזהה כתבה, מזהה טוקבק, כותרת טוקבק, תוכן טוקבק, שם השולחמה שמשמש לך כמפתח זה שני השדות הראשונים.שמשתמש שולח טוקבק אתה רושם לטבלה הזו את המזהה כתבה ששם הוא רוצה להוסיף את טוקבק שלו ויוצר מזהה טוקבק חדשומכניס את שאר הנתונים לטבלה.אתה יכל להוסיף עוד שדה שיציין אם להציג את הטוקבק או לא כך שתהיה לך שליטה על זה ושהטוקבקים לא יעלו אוטומטית
פורסם 2008 באוקטובר 1017 שנים תעשה איך שאתה רוצה, אתה גם יכול להסתכל בקוד מקור של אתרים כאלו כמו ONE/YNET/TAPUZ ולראות את ההצגה שלהם ולהעתיק אותה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.