עבור לתוכן

עדכון האם יש ניד עם יכולת הרכבה מסוימת עד ?7K

Featured Replies

פורסם

אשמה היא של אישתי!

:bash:

אם אפשר אני רוצה קצת כללי אצבע לקנית מחשב חדש.

כמו למשל מעבד.. כרטיס... חיבוריות...

אני מעדיף לעביר את הנתונים שלי דרך הרשת PC ל PS3 .... ולא לצרוב. cd פשוט גם מתאים לי.

HD (הרד דיסק) אם אני יכול לשדרג אותו במחיר סביר במקום לקנות מחשב יקר יותר עלות/תועלת כי אז יש לי שימוש באותו HD

למכשיר PS3 כי אני רוצה לשדרג אותו ל- 160+

---> אין חשיבות לגודל הדיסק ממש לא משנה לי וגם לא המהירות שלו.

---> לגבי מסך הייתי רוצה 15.4 + FHD או או בגירסה הישנה 4:3

אם אפשר אז קודם כל דירוג חברות.--- > לאחר קצת קריאה בפורום (אחלה מידע) הייתי רוצה לדעת לגבי הדירוג של HP, DELL , LG ... מי מוביל מבחינה אמינות, אחריות ותקלות אופניות. כמו כן מה הסיפור של כרטיסי המסך של אנווידה (מסקנות :-) )

מעבדים: מעדכני עד לישן (מה צריך לצאת בקרוב כדי שאני לא יתבלבל) --> מה הבדלים במספרים 8XXX , 7XXX והסיווג הפנימי 7500 ל- 7200

כרטיסי מסך שמתאמים לקצת משחקים העברת HD דרך HDMI או DVI ----> החלטי שאם אין מעבר דיגטלי HDMI/DVI אז אני לא קונה.

ולגבי כרטסי מסך הייתי רוצה Class 2 לפי הדירוג של האתר http://www.notebookcheck.net

איזה מחשבים יש בתמחור שאני רוצה?

מקלדת נוחה ליד גדולה

ושהמחשב היה בצבע .... ירוק, אדום... אישתי התלהבה מסידרה של דל.

ועוד דבר קטן דעה בנושא נידים של אפל. ---> האם זה נכון שכאשר מתקנים XP/VISTA הוא לא עובד בצורה מיטבית?

וקצת מיקוד האם ACER מה המונטין שלה? האם יש מחשב דומה עם יציאות של HDMI כי לא מצאתי עדין משהו דומה.

http://ivory.co.il/product.asp?productid=2134&CatCode=315

תודה

:-)

גמר חתימה טובה

פורסם

יהיה קצת מסובך להתחיל לספר לך את כל התאוריה.

תכתוב את הצרכים שלך, אתה מתכוון לנייד אותו הרבה? (גדלי 13-14") או לא יותר מיד 15"

ואולי אם הוא יהיה בבית אז תיקח מחשב נייח ותחסוך לעצמך עלות.

בכל מקרה המחשבים של DELL נחמדים. תבדוק את הסדרות העסקיות בכללי, אצל DELL יש לך את הVOSTRO ואת הLETITUDE E שרק מתחיל להיכנס למלאים.

בקשר לצבעים, בעייתי, זה לא חוג צביעה

פורסם
  • מחבר

יהיה קצת מסובך להתחיל לספר לך את כל התאוריה.

לא את כל התאוריה כמובן. בחברות שמיצרות מותג הייתי רוצה לדעת דירוג חברות וגם טיפול בלקוח, לא הייתי רוצה להיתקע עם מחשב שעל הניר הוא פצצה אבל כאשר יש לי תקלה של חומרה אני פשוט יכול לנגב איתו את .....

תכתוב את הצרכים שלך, אתה מתכוון לנייד אותו הרבה? (גדלי 13-14") או לא יותר מיד 15"

ואולי אם הוא יהיה בבית אז תיקח מחשב נייח ותחסוך לעצמך עלות.

יש לי כרגע מחשב מאוד מאוד ישן אבל מספיק בהחלט לגלישה, word ועוד קצת.

בעבר הוא היה מחשב למשחקים וכאשר היגיע הזמן להחליף העדפתי לקנות באותו סכום PS3 שיתן לי את אותו תמורה (משחקים +)

כמובן שהייתי רוצה לחזור לשחק עם גרסאת של PC ולא רק PS3. לכן חשוב לי כרטיס מסך שנחשב סביר + ועליו יפול איזה מחשב לקנות.

אז הצורך הוא חיבוריות טובה בנידות, משחקים, והזרמת מדיה HD. ושלא ישקול 4 טון כי אז הוא ניד... הוא שולחני עם מעטפת נידות

אפשר להגיד מחשב מולטימדיה, משחקים

כמובן שהייתי מעדיף מחשב שולחני שבחומרה שלו אני שולט יחסית וידוע לאן נושבת הרוח (לא יותר מדי מבין אבל סביר)

בקשר לגודל מסך... אני ידע רק בסוף כי זה ענין של התלהבות לא?

בכל מקרה המחשבים של DELL נחמדים. תבדוק את הסדרות העסקיות בכללי, אצל DELL יש לך את הVOSTRO ואת הLETITUDE E שרק מתחיל להיכנס למלאים.

בקשר לצבעים, בעייתי, זה לא חוג צביעה ---> זה אישה לא אני :-)

פורסם
  • מחבר

:jump: :jump: :jump:

עשיתי קצת שינוים בהודעה הראשית קצת יותר מיקוד :-)

תודה על העזרה

פורסם

---> לגבי מסך הייתי רוצה 15.4 + FHD או או בגירסה הישנה 4:3

4:3 כבר לא תמצא עכשיו. Full HD ב-15.4" תמצא רק במחשבים יקרים (כנראה מחוץ למסגרת התקציב), וכמו כן הרזולוציה הזו (1920X1200) לטעמי גבוהה מידי למסך 15.4" מכדי לאפשר עבודה נוחה.

אם אפשר אז קודם כל דירוג חברות.--- > לאחר קצת קריאה בפורום (אחלה מידע) הייתי רוצה לדעת לגבי הדירוג של HP, DELL , LG ... מי מוביל מבחינה אמינות, אחריות ותקלות אופניות. כמו כן מה

אי-אפשר לעשות דירוג כזה. לכל חברה יש דגמים רבים. הסדרות העסקיות של HP/DELL/LENOVO וגם של FUJITSU/TOSHIBA ואחרות בד"כ מציעות איכות בנייה ואמינות גבוהה יותר (במחיר גבוה יותר, כמובן). תקלות אופייניות בד"כ שונות מדגם לדגם ולאו דווקא קשורות ליצרן ספציפי.

הסיפור של כרטיסי המסך של אנווידה (מסקנות :-) )

אין מסקנות. הטענה היא שיש סיכון מסוים בסדרה 8 של NVIDIA, אבל זה לא מבטיח שכל כרטיס כזה יישרף או ייעשה בעיות כלשהן. בכל מקרה, אפשר כבר ללכת על מחשבי מונטבינה החדשים, עם כרטיסים מסדרה 9 של NVIDIA או HD3000 של ATI.

מעבדים: מעדכני עד לישן (מה צריך לצאת בקרוב כדי שאני לא יתבלבל) --> מה הבדלים במספרים 8XXX , 7XXX והסיווג הפנימי 7500 ל- 7200

יש סטיקי שמסביר זאת די טוב, למרות שלדעתי הוא עוד לא כולל את המעבדים החדשים (T8XXX/T9XXX/P8XXX). בכל מקרה, ההבדלים ביניהם לא קריטיים כל-כך. שוב, הייתי הולך על פלטפורמת מונטבינה החדשה - מה שאומר מעבדים מסדרת P8XXX, או T9400/T9600 (אלה יקרים יותר).

כרטיסי מסך שמתאמים לקצת משחקים העברת HD דרך HDMI או DVI ----> החלטי שאם אין מעבר דיגטלי HDMI/DVI אז אני לא קונה.

יש מספיק מחשבים עם HDMI בשוק.

ולגבי כרטסי מסך הייתי רוצה Class 2 לפי הדירוג של האתר http://www.notebookcheck.net

איזה מחשבים יש בתמחור שאני רוצה?

אפשר למצוא. אבל, למה בדיוק?

ועוד דבר קטן דעה בנושא נידים של אפל. ---> האם זה נכון שכאשר מתקנים XP/VISTA הוא לא עובד בצורה מיטבית?

לא. אבל גם ככה ניידים נורמליים של אפל לא בתקציב שלך ואין שום טעם לקנות אותם.

וקצת מיקוד האם ACER מה המונטין שלה? האם יש מחשב דומה עם יציאות של HDMI כי לא מצאתי עדין משהו דומה.

http://ivory.co.il/product.asp?productid=2134&CatCode=315

חברה נורמלית. לא משהו ליגת העל, אבל גם לא מותג זבל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים