פורסם 2008 באוקטובר 1017 שנים חב"לזINVERTER במסך שלך דפוק ובגלל זה מנורות פלורוסנט שבו לא עובדות/לא עובדות.כמו כבר אמרתי - לקחת למעבדה.
פורסם 2008 באוקטובר 1017 שנים מחבר אבל חיברתי גם מסך אחר שעשה בדיוק אותה בעיה!וכן חיברתי את המסך שלי למחשב אחר לכמה שעות ולא עשה תבעיה הזאת.
פורסם 2008 באוקטובר 1017 שנים מוזר מאוד,אם ככה ההגיון אומר שהדבר הבא זה אולי הספק,וגם הכול פה נראה מוזר
פורסם 2008 באוקטובר 1017 שנים מחבר זה פשוט מטמטם אותי שאני לא מצליח להבין מאיפה נובעת הבעיה והטכנאי לא מתאמץ לדעת אצלו זה עובד אז נסגרה הבעיה מבחינתו.
פורסם 2008 באוקטובר 1017 שנים מחבר אני מניח שכן... הבעיה היא זמן למצוא לסוע אליהם.... טוב בכל אופן תודה על כל העזרה אם למישהו יש עוד רעיון אשמח לשמוע.
פורסם 2008 באוקטובר 1017 שנים אני מבין ,זה מתסכל שיש בעיות שלא מצליחים למצוא פתרון,בכול מקרה,אם כן יחליפו לך ספק,תעדכן אם זה עזר,זה מאוד מעניין
פורסם 2008 באוקטובר 1017 שנים בסרת את הדרייברים? והתקנת שוב?תנסה להסיר את הדרייברים ולראות אם זה חוזר על עצמו
פורסם 2008 באוקטובר 1017 שנים מחבר בסרת את הדרייברים? והתקנת שוב?תנסה להסיר את הדרייברים ולראות אם זה חוזר על עצמואין מסך.... איך אני יעשה את זה? אפילו לעשות פירמוט אני לא יכול.בכל אופן חיברתי גם כרטיס אחר וגם לא עזר.
פורסם 2008 באוקטובר 1017 שנים לפי מה אתה אומר "אני יכול לראות שהמחשב מתפקד כראוי ואם ממש מתאמץ גם רואה מה אני עושה בו בקושי אבל..."זה מנורות במסך שלך לא עובדות!!! אולי יש לך עוד בעיות אבל מה אתה מספר זה רק בהמסך.INVERTER עושה מתח גבוה למנורות והוא יכול עובד או לא עובד לפי טמפ ולחות.מחר תנסה לשים מסך להתחמם בשמש לכמה שעות או בתנור עם 50מעלות, ואז אולי הוא יעובד לך כמה שעות בלי בעיה.
פורסם 2008 באוקטובר 1117 שנים מחבר אני אנסה את מה שאתה אומר עם השמש נראה עם יעזור, קודם שמתי אותו לרבע שעה וחיברתי ולא עזר כרגע הוא יושב כבר שעה בשמש עוד מעט אני ינסה לחבר אם יעבוד כנראה הבעיה באמת במסך.אתה תותח! זה עובד שמתי בשמש וכרגע המסך פועל קיצר אני יקח את המסך לממש אחריות.
פורסם 2008 באוקטובר 2717 שנים מחבר סליחה על ההקפצה אבל מישהו יכול להגיד לי איך אני מוכיח את הבעיה לטכנאי,כי הוא אומר שמבחינתו אצלו המסך נדלק אז אין בעיה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.