עבור לתוכן

מסך המחשב עושה רושם של נכבה..לא ברור.

Featured Replies

פורסם

לפני שבוע הגעתי הביתה מהעבודה ועל צג המסך לא נראה כלום היה מסך שחור למרות שהמסך היה דולק אם הסתכלתי ממש מקרוב ראיתי שעדיין רואים את מערכת ההפעלה פשוט ממש מעבר לשחור ורק אם ממש מתאמצים לא ברור אם אלה "שאריות" של מה שהיה מקודם או שהמסך באמת עדיין פועל פשוט לא רואים כלום.

החלפתי מחשבים והמסך עבד על מחשב אחר, החלפתי כרטיסי מסך המחשב הנוכחי ועדיין לא עבד,, החלפתי כבלים/מתאמי dvi ועדיין לא עזר שלחתי את הכרטיס מסך לבדיקה אצל החנות שקניתי ויצא שהכרטיס עובד כמו שצריך שלחתי את המחשב לבחור שקניתי ממנו אותו והסתבר שגם אצלו המחשב עובד כמו שצריך, הבאתי את המחשב חזרה הביתה חיברתי ו...הפלא ופלא, עובד כמו שצריך, זה היה לפני שלושה ימים, היום אחרי הצום שיחקתי קצת במחשב גלשתי באינטרנט השארתי אותו דולק יצאתי מהבית לשעה כשחזרתי נגעתי בעכבר ובום שוב המסך חזר לאיך שהיה מכבה את המחשב מנתק מהחשמל מנתק את הכרטיס מחליף כבלים של הספק ועדיין כלום לא עוזר אני מדליק את המחשב המסך נדלק לשניה וחוזר להיות שחור, המחשב עושה רושם של ממשיך לעבוד כראוי.

אין לי שמץ של מושג ממה הבעיה נובעת וגם לטכנאים שדיברתי איתם...

לפי דעתי זה אולי הספק אבל הטכנאים אמרו שלא.

מפרט המערכת:

9600GTS

C2D 6320

GIGABYTE 965P S3

2GB KIGSTONE 667 CL5

LCD 19' SAMSUNG

ספק collermaster 430w

שלושה הארדיסקים

ide 120 gb

sata2 160 gb +320 gb

כולם של ווסטרן דיגיטל

כרגע אני שוב בלי מחשב פעיל ולא יודע מה לעשות

ד"א גם חיברתי מסך אחר למחשב וזה לא עובד

אשמח לשמוע תובנות

גמר חתימה טובה לכולם

פורסם

זה כאילו הוריד את הבהירות של המסך?, המחשב אבל מתפקד? ניתן לפתוח חלונות במערכת?

פורסם
  • מחבר

המחשב עובד כמו שצריך, המסך שחור לא רואים כלום! זה לא הוריד את הבהירות פשוט לא רואים כלום וכשאני למשל מכבה ומדליק את המסך בזמן שהמחשב עובד אז רואים לשניה תצוגה ואז הוא נהיה שחור שוב.

פורסם

אני מבין שהוא נהיה שחור לא בזמן עבודה אלא רק כשהמסך נכנס לחיסכון באנרגיה נכון? אם ככה תנסה לבטל את זה דרך,לוח הבקרה ושם תכנס ל צריכת חשמל משהו כזה ,אני לא זוכר בדיוק איך זה נקרא כי אין לי XP,ותעדכן אם זה עוזר.

פורסם
  • מחבר

לא. המסך נהיה שחור מייד עם הדלקה. האופציה של חיסכון אנרגיה כבר מבוטלת אצלי בכל אופן.

פורסם

תבדוק שהזיכרונות יושבים טוב,כמו כן תנסה לשחק עם המיקום שלהם אם יש לך 2 סטיקים,תנסה לעבוד עם אחד.

אז עכשיו הוא בכלל לא נדלק כול הזמן?

פורסם
  • מחבר

נדלק לשניה וחוזר להיות שחור. אם אני מכבה ומדליק את המסך בזמן שהמחשב פועל אז שוב נדלק לשניה וחוזר להיות שחור, אם המחשב עובד כמו שצריך מה זה קשור לזכרונות?

פורסם

כיוון שרשמת שהוא לא נדלק מייד עם ההפעלה,זאת יכולה הייתה להיות סיבה של זיכרונות לא יושבים טוב,או מעבד שלא יושב טוב.

פורסם
  • מחבר

טעות שלי אז בניסוח מצטער

הוא נדלק אבל לחצי שניה ואז נהיה שחור ואז נדלק שוב לחצי שניה ואז נהיה שחור לכל אורך הזמן. יש רעיון?

פורסם

בעיה בהחלט מעניינת,כשמהסך נכבה נורית החיויי הופכת לכתומה כמו במצב שינה? או שהיא שחורה כאילו הוא הפסיק לקבל מתח?

פורסם
  • מחבר

נשארת ירוקה כאילו הוא עוד דולק! אפילו לא מהבהבת. :kopfpatsch:

פורסם

אם אני מבין נכון אתה מקבל בהתחלה את מסך הטקסט והבעיה היא רק כשאתה במסך הגרפי?

כשהמחשב עולה תלחץ על F8 ותנסה להפעיל את המחשב בVGA מוד.

אם לא הולך תנסה במצב בטוח .

אם הצלחת להכנס לאחד משני המצבים תמחק את הדרייברים של המסך או תעשה שחזור מערכת.

אחרי זה תנסה להפעיל מחדש במצב רגיל

פורסם

מסך LCD ?

קח אותו לתיקון במעבדה.

פורסם
  • מחבר

למה העברתם את זה למסכים? זו לא בעיה במסך בכלל.. המסך עובד כמו שצריך במחשבים אחרים,מנהלים בבקשה להעביר חזרה לתמיכה טכנית.

היום פתחתי את המחשב ניקיתי עם פאן את כל האבק פירקתי זכרונות ניקיתי החזרתי שוב פעל... לאחר כמה שעות שוב חזר לאותו המצב זה כאילו הבהירות באמת יורדת לאפס כמו שאחד העוזרים אמר פה, אני יכול לראות שהמחשב מתפקד כראוי ואם ממש מתאמץ גם רואה מה אני עושה בו בקושי אבל...

מיואש כבר לא יודע מה לעשות.

פורסם

אחת הבעיות המוזרות והמעניינות שנתקלתי בהם,כשבדקת את המסך על מחשב אחר בדקת אותו גם כמה שעות שרק חיברת וזהו? (יכול להיות שהתופעה מופיעה לאחר זמן מסוים)

אם ככה תנסה לבדוק ספק,כי אתה אומר החלפת כרטיסי מסך זה לא עזר,בעית תוכנה לא חושב,בחיים לא נקלתי ולא שמעתי שהגדרה לא נכונה גורמת לכזה דבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים