פורסם 2008 באוקטובר 1217 שנים מסכים, אבל אסור לשכוח שיש חברות עדיפות על פני חברות אחרות > בדיוק כמו ש-BMW עדיפה על סובארו כך גם ANTEC עדיפה על TT (בגדול ומבלי להיכנס לדגמים).
פורסם 2008 באוקטובר 1217 שנים למה לא ? יש פרמטרים חשובים מאוד בקניית מארז שלא כתובים באף פירוט של מארז : 1.איכות החומרים.2.איכות הבניה.3.ספיגת רעש כתוצאה מעובי פח.וכו' וכו'הבנת את הרעיון.
פורסם 2008 באוקטובר 1217 שנים פותח הדיון, רק שני המארזים האלה מעניינים אותך? אם לא אתה מוזמן לרשום את דרישותיך מהמארז(כגון תקציב מקסימלי, רעש, גודל, עם/בלי חלון, מספר מאוררים וכדומה) וננסה למצוא את המתאים ביותר.
פורסם 2008 באוקטובר 1217 שנים קצת וולגרי להגיד שאנטק יותר טובים מטרמלטקסך הכול שני חברות טובות כול אחת מתמחה ביותר או בפחותיש את אנטק שאולי עושה יותר טוב מארזים ויש את טרמלתק שעושה דברים אחרים שאנטק לא שמעו עלייהםוכמו שנאמר אי אפשר להשוות בין החברותזה מארז אחד מול האחראם אני יקח את המארז הכי מעפן של אנטק מול הכי טוב של טרמלטקאז מה תגיד? שאנטק לא טובים?כול מארז לכוד ובכול אחד יתרונות וחסרונות ..
פורסם 2008 באוקטובר 1217 שנים מחבר כתבת הרבה ולא אמרת כלום."פותח הדיון, רק שני המארזים האלה מעניינים אותך? אם לא אתה מוזמן לרשום את דרישותיך מהמארז(כגון תקציב מקסימלי, רעש, גודל, עם/בלי חלון, מספר מאוררים וכדומה) וננסה למצוא את המתאים ביותר."מעניין אותי אם יש משהו יותר טוב מ P182 בתחום השקט / גודל במחיר זהה או פחות.
פורסם 2008 באוקטובר 1217 שנים מבחינת שקט, P182 הוא השקט ביותר, מבחינת מראה הארמור יותר מרשים (תלוי בטעם) לכן אי אפשר לעשות השוואה בינהם, תלוי מה אתה מעדיף.גם לי הייתה התבלטות דומה, אך לבסוף לקחתי את ה ANTEC 1200, למרות שיש בו המון מאווררים, מאחור יש סויצ'ים לכיוונון מהירות המאווררים ואם אתה שם על מהירות נמוכה, המארז מאוד שקט לפחות לטעמי (כמו רעש של מזגן הפועל ברקע, אפילו פחות) כך שזאת גם אפשרות.כמו כן, זה תלוי גם מה החלקים שיהיו כלולים במפרט. ה HD4870 עם קירור הסטוק שלו במהירות מעל 60% רועש טיפה לכן ה P182 יהיה בחירה טובה יותר מכיוון שיש לו בידוד.
פורסם 2008 באוקטובר 1217 שנים אם אתה רוצה משהו מאופק ומקצועי לך על ה-P182. אם אתה רוצה משהו בומבסטי ועתידני לך על הארמור. ה-P182 סגור הרבה יותר, ולכן גם שקט יותר. הארמור "אוורירי" יותר, ומן הסתם גם יותר רועש. שניהם איכותיים מאוד, לכן אף אחד מהם לא יאכזב אותך - לכן חזרנו לשאלה של העיצוב.
פורסם 2008 באוקטובר 1217 שנים שבעיצוב כמובן הארמור לוקחאבל נאמר כבר ש''עלטעם ועל ריח איןמה להיתווכח'' חח
פורסם 2008 באוקטובר 1217 שנים ואני יגיד שאת הארמורוזה ויכוח שלא יגמר כי אתה חושב שהוא יותר יפה ואני חושב שהארמור יותר יפה ......
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.