עבור לתוכן

ThermalTake Armor vs. Antec P182

Featured Replies

פורסם

יש להשוות מארזים, לא חברות.

• תגובות 41
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מסכים, אבל אסור לשכוח שיש חברות עדיפות על פני חברות אחרות > בדיוק כמו ש-BMW עדיפה על סובארו כך גם ANTEC עדיפה על TT (בגדול ומבלי להיכנס לדגמים).

פורסם

זה לא חשוב.

פורסם

למה לא ? יש פרמטרים חשובים מאוד בקניית מארז שלא כתובים באף פירוט של מארז :

1.איכות החומרים.

2.איכות הבניה.

3.ספיגת רעש כתוצאה מעובי פח.

וכו' וכו'

הבנת את הרעיון.

פורסם

פותח הדיון, רק שני המארזים האלה מעניינים אותך? אם לא אתה מוזמן לרשום את דרישותיך מהמארז(כגון תקציב מקסימלי, רעש, גודל, עם/בלי חלון, מספר מאוררים וכדומה) וננסה למצוא את המתאים ביותר.

פורסם

קצת וולגרי להגיד שאנטק יותר טובים מטרמלטק

סך הכול שני חברות טובות כול אחת מתמחה ביותר או בפחות

יש את אנטק שאולי עושה יותר טוב מארזים ויש את טרמלתק שעושה דברים אחרים שאנטק לא שמעו עלייהם

וכמו שנאמר אי אפשר להשוות בין החברות

זה מארז אחד מול האחר

אם אני יקח את המארז הכי מעפן של אנטק מול הכי טוב של טרמלטק

אז מה תגיד? שאנטק לא טובים?

כול מארז לכוד ובכול אחד יתרונות וחסרונות ..

פורסם
  • מחבר

כתבת הרבה ולא אמרת כלום.

"פותח הדיון, רק שני המארזים האלה מעניינים אותך? אם לא אתה מוזמן לרשום את דרישותיך מהמארז(כגון תקציב מקסימלי, רעש, גודל, עם/בלי חלון, מספר מאוררים וכדומה) וננסה למצוא את המתאים ביותר."

מעניין אותי אם יש משהו יותר טוב מ P182 בתחום השקט / גודל במחיר זהה או פחות.

פורסם

מבחינת שקט, P182 הוא השקט ביותר, מבחינת מראה הארמור יותר מרשים (תלוי בטעם) לכן אי אפשר לעשות השוואה בינהם, תלוי מה אתה מעדיף.

גם לי הייתה התבלטות דומה, אך לבסוף לקחתי את ה ANTEC 1200, למרות שיש בו המון מאווררים, מאחור יש סויצ'ים לכיוונון מהירות המאווררים ואם אתה שם על מהירות נמוכה, המארז מאוד שקט לפחות לטעמי (כמו רעש של מזגן הפועל ברקע, אפילו פחות) כך שזאת גם אפשרות.

כמו כן, זה תלוי גם מה החלקים שיהיו כלולים במפרט. ה HD4870 עם קירור הסטוק שלו במהירות מעל 60% רועש טיפה לכן ה P182 יהיה בחירה טובה יותר מכיוון שיש לו בידוד.

פורסם

אם אתה רוצה משהו מאופק ומקצועי לך על ה-P182. אם אתה רוצה משהו בומבסטי ועתידני לך על הארמור. ה-P182 סגור הרבה יותר, ולכן גם שקט יותר. הארמור "אוורירי" יותר, ומן הסתם גם יותר רועש. שניהם איכותיים מאוד, לכן אף אחד מהם לא יאכזב אותך - לכן חזרנו לשאלה של העיצוב.

פורסם

שבעיצוב כמובן הארמור לוקח

אבל נאמר כבר ש''עלטעם ועל ריח איןמה להיתווכח'' חח

פורסם

למה אין מה להתווכח? מבחינת עיצוב נטו אני דווקא מעדיף את ה-P182.

פורסם

ואני יגיד שאת הארמור

וזה ויכוח שלא יגמר כי אתה חושב שהוא יותר יפה ואני חושב שהארמור יותר יפה ......

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים