פורסם 2008 באוקטובר 917 שנים שלום לכולם בניסיון להתקין XP על מחשב יחסית ישן מבוסס לוח עם צ'יפסט של SIS 661 אם אינני טועה ומעבד INTEL 2.4GHZ אני מקבל שגיאות של BLUE SCREEN עם "קבצים בעיתיים" שונים בכל פעם לדוגמא: win32k.sys ntfs.sys page_fault_in_nonpaged_area cdfs.sys וכמובן IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL יש לציין כמה דברים: 1) עשיתי רוטציה בין 3 HD'S שונים (160GB,60GB,40GB) כולם IDE כמובן. 2) עשיתי רוטציה בין 3 CD'S שונים (צורב CD רגיל, CD רגיל, וצורב DVD של NEC). 3)עשיתי רוטציה בין מספר צמות IDE שיש ברשותי כדי לשלול את הבעיה הזאת גם כן. 4) וכמובן בין מספר דיסקים של וינדוס (2 סוגים שונים של XP ו-דיסק של VISTA אחד שגם בו הבעיה חוזרת על עצמה). הזיכרון נמצא ב-MEMTEST בדיוק ברגעים אלו ובינתיים תקע לי 6 שגיאות. האמת שהחשד שלי היה בו מההתחלה אבל אין לי מושג מה משקפות 6 שגיאות. יש למישהו הצעות? רעיונות? או להסיק שהזיכרון\לוח דפוקים?
פורסם 2008 באוקטובר 917 שנים שגיאות ב-memtest יכולות להתבטא בסטיקים פגומים של זכרונות, או סלוטים פגומים.תנסה לעשות רוטציה בין סטיקים קיימים(תשאיר רק סטיק אחד מחובר ו/או תחליף לו סלוט)
פורסם 2008 באוקטובר 917 שנים מחבר הבעיה הרצינית היא שיש רק סטיק בודד של 512MB.ניסיתי להחליף בין 2 הסלוטים שקיימים ועדיין המצב דומה.מה שאני לא מבין הוא לכמה שגיאות מותר לזיכרון להגיע? אם בכלל...
פורסם 2008 באוקטובר 917 שנים אני מניח שלא אמורה להיות איזה הגבלה מסויימת לשגיאות שאמורות להתקבל, בכל מקרה - הזיכרון הוא הבעיה כאן.אם יש לך סטיק אחר להכניס - תבדוק אם זה עוזר. אם לא - תקנה זיכרון חדש.
פורסם 2008 באוקטובר 917 שנים מחבר אני אבדוק עם זיכרון נוסף, בתקווה שהבעיה היא לא הלוח :s05:תודה על העזרה.
פורסם 2008 באוקטובר 917 שנים אם הייה הלוח לא ניראה לי שהוא הייה נותן לך אפשרות ביכלל לנסות לפרמט ואז ליפולתבדוק עם סטיק אחר לפני שאתה קונה חדש ליתר ביטחון ....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.