עבור לתוכן

אל פסק של אדוויס

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני שוקל לרכוש אל פסק שלהם, ואם כבר אז שיהיה גל סינוס טהור אני חושב.

מומלץ שהתקציב יתכנס לאיזור ה- 1200 שקל.

מס' שאלות:

1. חשבתי על SL-800. מספק 800VA וכן 480W. יש לי במחשב ספק של אנרמקס 400W. אל-פסק כזה לא יכול "לסחוב" גם מסך LCD שמחובר אליו נכון??? (אגב מאחורי המסך רשום שהוא לוקח 1 אמפר)

2. מישהו יודע מה אורך-חיים של מכשיר כזה - כמה זמן מחזיק המכשיר עצמו, וכמה זמן מחזיקה הסוללה?

3. כמה עולה סוללה למכשירים הללו?

תודה!

פורסם

לפני שאתה מחליט לרכוש אותו תבדוק שהוא עובד עם active pfc כי הספק כח שלך בעל התכונה הזאת.

פורסם

Active PFC זה מעולה אם אתה מבין מה זה.

גם אני לא ממש הבנתי מהאתר שלהם אם יש תמיכה או לא לכן מאוד כדאי לבדוק איתם לפני בטלפון/דוא"ל כדי להיות בטוח.

פורסם

הוסף את התקציב לכותרת.

בכל אופן אנחנו צריכים את המפרט המלא של כל מה שהולך להתחבר לזה כולל מסך (סוג וגודל) וכו'

פורסם

שלום לכולם,

אני שוקל לרכוש אל פסק שלהם, ואם כבר אז שיהיה גל סינוס טהור אני חושב.

מומלץ שהתקציב יתכנס לאיזור ה- 1200 שקל.

מס' שאלות:

1. חשבתי על SL-800. מספק 800VA וכן 480W. יש לי במחשב ספק של אנרמקס 400W. אל-פסק כזה לא יכול "לסחוב" גם מסך LCD שמחובר אליו נכון??? (אגב מאחורי המסך רשום שהוא לוקח 1 אמפר)

2. מישהו יודע מה אורך-חיים של מכשיר כזה - כמה זמן מחזיק המכשיר עצמו, וכמה זמן מחזיקה הסוללה?

3. כמה עולה סוללה למכשירים הללו?

תודה!

המכשיר מעולה, יסחוב יפה גם 500W.

זה שהספק שלך במחשב אמור על פי התווית לתת 400W לא אומר שבאמת זה מה שנצרך ממנו, לרוב בפועל נצרך פחות.

בכל מקרה מסכי LCD לא לוקחים הרבה חשמל כמו מסכי CRT. מסך "19 סביר לוקח בערך 40-50W.

מה שרשום מאחורי המסך זה כנראה הפיוז שלו, או זרם מירבי מותר.

סוללה מחזיקה בערך 3 שנים בשימוש נכון.

כמה עולה סוללה? תשאל בחברה.

הבעיות בשימוש בספק עם תיקון מקדם הספק אקטיבי במכשירי אל-פסק שמוציאים גל שאינו סינוס אמיתי. בדגם ההנ"ל זה לא רלוונטי.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה!

בקיצור זו נראית האופציה הסבירה בשבילי :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים