פורסם 2008 באוקטובר 517 שנים שיחקתי כשעה בCrysis Wars, ואז המחשב נתקע והופיעו משולשים בצבעים שונים על כל המסך. יש סיכוי שהכרטיס התחמם (8800 GTS), או שזה בגלל שעדכנתי היום את הדרייברים לגרסה הכי אחרונה? זה מאוד מוזר, כי בקרייסיס הראשון, שהוא יותר כבד, הרצתי אותו על הגדרות יותר גבוהות ולא היו לי כאלה בעיות.יש לי Vista 32 bit. המשחק רץ על DX10.עריכה: שכחתי לציין עוד פרט. התקנתי את הדרייברים האחרונים ללא הסרת דרייברים קודמים. האם זה יכול לגרום לבעיה שתיארתי?
פורסם 2008 באוקטובר 617 שנים מה הטמפרטורה של הכרטיס במנוחה ובמאמץ?הערה: הטמפרטורה יכולה לרדת בשניה, אז כדאי שתפעיל תוכנת ניטור ברקע שתשמור קובץ עם הטמפרטורות- במידה ואתה הולך להעמיס על הכרטיס עם המשחק Crysis Wars. ובמידה ולא, תוכנה טובה שמעמיסה על הכרטיס מסך היא Furmark.כמו כן אין לך מה להפסיד אם תסיר את הדרייברים דרך לוח הבקרה ואז את השאריות תסיר עם Driver Cleaner או Driver Sweeper. ורק לאחר מכן תתקין את הדרייברים החדשים. אם זה לא יפתור את הבעיה, תמיד תוכל לנסות את הדרייברים הקודמים שהיו לך- לפחות בשביל לדעת אם זה בכלל קשור לדרייברים. ואל תשכח בין כל התקנה והתקנה- למחוק דרך לוח הבקרה, ולאחר מכן להסיר שאריות.
פורסם 2008 באוקטובר 617 שנים מחבר הטמפרטורה של הכרטיס תמיד היתה לי בין 70 ל80. יש לך מושג מה הטמפ' המקסימלית בשביל 8800 GTS?
פורסם 2008 באוקטובר 617 שנים לא, אין לי מושג.. אבל אני מניח שב100+ יתחילו להיות בעיות.אם אתה רוצה עזרה בפיתרון הבעיה, תצטרך לעשות מה שביקשת.גם בנוגע לניטור הטמפרטורה עם שמירת קובץ לוג. וגם בנוגע לדרייברים.נ.ב.- אם עשית אוברקלוק לכרטיס מסך, עכשיו יהיה הזמן להחזיר את ההגדרות לברירת מחדל.
פורסם 2008 באוקטובר 617 שנים מחבר עוד לא הספקתי לשחק אז אני אבדוק את הטמפ' מאוחר יותר.לגבי אוברקלוק, אף פעם לא עשיתי, אבל אני זוכר שלפני כשנה, כשקניתי את הכרטיס, הגדרתי התוכנה שהמאוורר יפעל על עוצמה מקסימלית. אני אחרי הרבה פורמאטים, האם ההגדרה הזאת עדיין נשמרה ויכולה להשפיע או שאם אין את התוכנה אז המהירות של המאוורר חזרה לברירת המחדל?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.