עבור לתוכן

מחפש המלצה לספק ומארז עד 1000 שקל שישב מתחת לשולחן ויהיה שקט ובעל קירור טוב.

Featured Replies

פורסם

להלן מפרט המחשב :

DualCore Intel Core 2 E8400, 2833 MHz (8.5 x 333)

Thermaltek MaxOrb

Gigabyte GA35DSL

2x1GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel

Nvidia 8600GT

DVD RAM

Drive #1 - MAXTOR STM3500630AS 465 GB

Drive #2 - WDC WD2500KS-00MJB0 232 GB

Drive #3 - MAXTOR STM3500630AS 465 GB

המחשב יושב מתחת לשולחן העבודה , מימינו ומאחורי ישנם דפנות שולחן ולכן זרימת האויר לא הכי טובה (ושומעים את הרעש חזק).

איזה מארז + ספק יהיו הכי טובים בשביל שהמחשב יהיה ממש ממש שקט (שלא אשמע את הכוננים עובדים או את הספק מוציא אויר) ושהקירור יהיה גם טוב.

המחשב לא צמוד לדופן האחורית של השולחן , יש בערך 15 ס"מ מרווח , בנוסף דופן השולחן לא מגיע עד הרצפה אלא עד 2/3 גובה המארז.

תודה על עזרתכם.

פורסם
  • מחבר

מקפיץ...

מישהו ???

פורסם

אתה מקפיץ אחרי כ-7 שעות בלד כשהחוק אומר שמותר אחרי 24? יפה.

בפעם הבא תקבל אזהרה בלי לחשוב פעמיים. הפעם אני אשלח לך אותך לקרוא את החוקים מחדש אם ברצונך להמשיך להשאר בפורום בלי לחטוף אזהרות על ימין ועל שמאל.

פורסם
  • מחבר

אתה מקפיץ אחרי כ-7 שעות בלד כשהחוק אומר שמותר אחרי 24? יפה.

בפעם הבא תקבל אזהרה בלי לחשוב פעמיים. הפעם אני אשלח לך אותך לקרוא את החוקים מחדש אם ברצונך להמשיך להשאר בפורום בלי לחטוף אזהרות על ימין ועל שמאל.

קיבלתי את ההערה , ובתור אחד שקרא את החוקים של הפורום כאן http://hwzone.co.il/community/index.php?action=showagreement אז לא מצויין שום דבר לגבי 7 שעות או 24 שעות. הסיבה היחידה ששאלתי שוב מכיוון שאני מתכנן לרכוש את המארז והספק עכשיו ולהשתדל להרכיב אותו לפני החג או לפני הסופ"ש.

ובקשר לקריאת החוקים , אולי כדאי שגם אתה תקרא אותם ותתרענן... כי צורת ההתבטאות שלך לא בדיוק משקפת "יש להשתמש בשפה נאותה בהודעותיכם..."

לילה טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים