עבור לתוכן

אליפות ישראל ב-OverClocking של HWzone.co.il – הדיון הרשמי

Featured Replies

• תגובות 449
  • צפיות 40.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

מהי צריכת החשמל של מערכת קירור גז ?

לא מספיק שהיא יקרה, היא גם אוכלת ומוסיפה למחירה לאחר הקנייה בחשבון החשמל החודשי פר חודשים כמו מחשב חדש.

פורסם

מה זה קשור?? :nixweiss: :nixweiss: :screwy: :screwy: :s07: :s07: :s07::bash: :bash:

ואתה יודע כמה עולה חנקן נוזלי??

זה לא מסוג הדברים שעושים לשימוש קבוע / כדי שיהיו יעילים בשימוש יום יומי, ובטח שזה לא אמור להשתלם מבחינה כספית! :bash::s07:

פורסם

מה עשיתם מהתגובה שלי? כולה אמרתי שמן...לא שאני בה ליצחוק עליו חס וחלילה...פשוט רציתי לדעת אם זה הוא וזהו...

פורסם

מה עשיתם מהתגובה שלי? כולה אמרתי שמן...לא שאני בה ליצחוק עליו חס וחלילה...פשוט רציתי לדעת אם זה הוא וזהו...

למה לא לשאול "האם זה אתה שהייתה עם המדים שעמדתה בצד?" גם יותר יפה, וגם לא מעליב. :)

פורסם

מה זה משנה איך הוא אמר? העיקר היבנו מי זה, וחוץ מי זה הבחור לא נעלב. ;)

פורסם

מהי צריכת החשמל של מערכת קירור גז ?

לא מספיק שהיא יקרה, היא גם אוכלת ומוסיפה למחירה לאחר הקנייה בחשבון החשמל החודשי פר חודשים כמו מחשב חדש.

250W.

לקוחות שקנו את המערכת (קופרה ביניהם) עבדו עם המערכת כשנה וחצי רצוף - עם בידוד טוב אין בעיה.

פורסם

מבין כל האופציות של קרור אקסטרים זו האופציה הכי טובה לשימוש ממושך וגם הכי זול.

90 ש"ח לחודש על חשמל לעומת מחירים יותר גבוהים לחנקן/קרח יבש.

פורסם

מי ביקש עוד תמונות של המערכת של BYTER? :)

משהו קצת יותר איכותי מתמונות של פלאפון.

img3918fb0.th.jpg

img3919dm1.th.jpgthpix.gif

פורסם

250W.

לקוחות שקנו את המערכת (קופרה ביניהם) עבדו עם המערכת כשנה וחצי רצוף - עם בידוד טוב אין בעיה.

תודה.

חשבתי להזמין אחת כזאת ואני אוותר על התענוג. המיתון הזה מאלץ לדחות קניית צעצועים כאלה.

מה זה קשור? ואתה יודע כמה עולה חנקן נוזלי?

זה לא מסוג הדברים שעושים לשימוש קבוע / כדי שיהיו יעילים בשימוש יום יומי, ובטח שזה לא אמור להשתלם מבחינה כספית

עומרי אני יכול להבין למה התרגזת ? חיפה מלחיצה? ;) כולה מה שאמרתי שזה לא זול לתחזוקה ? אנשים משאירים מערכות כאלה 24\7 וזאת הייתה הכוונה שלי.

כמה עולה חנקן נוזלי באמת , מוכרים את זה לציבור הרחב או שצריך אבא עובד מעבדה כולשהי ;D

פורסם

חנקן נוזלי מתנדף מאוד מהר, בעיקר על מעבד שמתחמם הרבה, אתה יודע איזו כמות אסטרונומית אתה תצתרך כדיי להחזיק מערכת 24\7?!

פורסם

בואו מחשב את זה.

מהו קצב ההתנדפות של חנקון נוזלי בטמפרטורת החדר בתור התחלה?

פורסם

:lol: :lol: :nixweiss:

זה כמו שאני אשאל אותך מה קצב ההתאדות של מים בטמפ' החדר...

לך תחשב לי את זה

פורסם

אני בטוח שאפשר לחשב את זה במשוואות או בעזרת פונקציות מסויימות.

פורסם

רציתי גז 7\24 לא חנקן.

יותר זול כבר לשכור פלגת כושים שעשו לי על המעבד פו 7\24

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים