פורסם 2008 באוקטובר 2117 שנים כן אני השמן עם הDFI המצועצע והTRUE 120 BLACKאה חח...אותך לא צילמתי חח...לא היה לך קירור גז או משהו חח :nutty: חח אבל בטוח מישהו צילם חח
פורסם 2008 באוקטובר 2117 שנים אה חח...אותך לא צילמתי חח...לא היה לך קירור גז או משהו חח :nutty: חח אבל בטוח מישהו צילם חחשתהיה לי בריא....בכל אופן כדאי לHWZONE להפוך את זה למסורות שנתית, לא כך?
פורסם 2008 באוקטובר 2117 שנים יש לי תמונות של כל מערכת שהיתה שם...תגיד אתה זה עם מערכת הגז? או זה שישבבצד כזה איפה שעמד המחשב של האתר?(אחד שמן כזה...חח סליחה על המילה...)סליחה על המילים, אבל אתה אחד הילדים המפגרים שאני מכיר.אם הוא לא היה נחמד, הוא היה מוריד אותך מכות (אני הייתי עושה את זה). להבא זהר עם המילים שלך...
פורסם 2008 באוקטובר 2117 שנים יו אני נקרע מצחוק פה מכמה תגובות. אחד עם השמן(תגיד אתה בסדר לדבר ככה? מילא תגיד גדול מהחיים), השני עם המיליון "חח". איזה לילה
פורסם 2008 באוקטובר 2217 שנים אני לא יודע מה איתכם, אבל זה היה שווה את הנסיעה מאילת, במיוחד כשאפילו קיבלתי פרס על מרחק! וגם אני בעד מסורת שנתית, וSTINGER, לי יש תמונות אחי, של המערכת שלך ושלך מקבל את הפרס מיובל המנהל של נועה מחשבים. [br]פורסם בתאריך: 22.10.2008 בשעה 02:11:35 יש לי תמונות של כל מערכת שהיתה שם...תגיד אתה זה עם מערכת הגז? או זה שישבבצד כזה איפה שעמד המחשב של האתר?(אחד שמן כזה...חח סליחה על המילה...) טאקט מישהו? למישהו יש קצת טאקט ספאר לתת לבחור פה?
פורסם 2008 באוקטובר 2217 שנים יש לי תמונות של הכל, אבל אין לי איזה אתר או איזה חור להעלות לשם...יחי imageshack.us!!!
פורסם 2008 באוקטובר 2217 שנים [br]פורסם בתאריך: 22.10.2008 בשעה 02:56:49 [br]פורסם בתאריך: 22.10.2008 בשעה 02:57:22 המערכת של קרים, שאין לי שום מושג מה הכינוי שלו בפורומים... ויש פה גם של המערכת של STINGER המערכת המטורפת של BYTER הוואגס הפרטי של FREEME ;D המערכת של DJ YANIV וזהו לעכשיו, תגידו לי אם אתם רוצים עוד.
פורסם 2008 באוקטובר 2217 שנים אם יש למישהו תמונה של מערכת קרור הגז של אליאור שיעלה.תמונות מהפלאפון...[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 באוקטובר 2217 שנים סבבה, שכחתי רק לציין שאני צריך תמונה באיכות טובה ולא מטלפון נייד אבל תודה בכל מקרה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.