פורסם 2008 באוקטובר 1617 שנים למחשב שלי מחוברים שני מסכים... 22 ו19... אחת נלקחה מה22 ואחת מה19 וזה למה הרזולוציות שונות אה נחמד...
פורסם 2008 באוקטובר 1617 שנים להזכירכם, ההרשמה נסגרת היום בשעה 23:55. מי שירשם לאחר מכן, לא יוכל להכנס לתחרות.צורת השיקלול של התוצאות ביום התחרות:המשקל של תוצאת ה-3DMark06 מבחינת הניקוד הכללי של המתחרה יהיה 40%, בעוד שתוצאת ה-SuperPi 1M, תהיה בעלת משקל של 60% מהניקוד.שתי הבדיקות נדרשות להשתתפות.
פורסם 2008 באוקטובר 1617 שנים להזכירכם, ההרשמה נסגרת היום בשעה 23:55. מי שירשם לאחר מכן, לא יוכל להכנס לתחרות.צורת השיקלול של התוצאות ביום התחרות:המשקל של תוצאת ה-3DMark06 מבחינת הניקוד הכללי של המתחרה יהיה 40%, בעוד שתוצאת ה-SuperPi 1M, תהיה בעלת משקל של 60% מהניקוד.שני הבדיקות נדרשות להשתתפות. תגיד מתי תפרסמו את התוצאות של כולם ב 3DMARK06 ?
פורסם 2008 באוקטובר 1617 שנים סביר להניח שאף אחד מכם לא שמע או מכיר אותי פה.אני יושב בשקט בצללים וצופה בהודעות המעניינות אותי, לרוב אין לי מה להגיד כי אני פשוט לא יודע.בכל מקרה, אני כנראה אגיע כצופה.
פורסם 2008 באוקטובר 1617 שנים סביר להניח שאף אחד מכם לא שמע או מכיר אותי פה.אני יושב בשקט בצללים וצופה בהודעות המעניינות אותי, לרוב אין לי מה להגיד כי אני פשוט לא יודע.בכל מקרה, אני כנראה אגיע כצופה.מאיפה אתה מגיע ?ומקווה שתהנה באליפות..!
פורסם 2008 באוקטובר 1617 שנים בבקשה לעדכן את הפרטים והתוצאות שלי מערכת : E8600 DFI P45 PLUS 2GB Dminator 1066 MHZ Zalman 500W קירור אוויר Thermalright IFX-14 מערכת קירור אקסטרים : קרח יבש . תוצאות קירור אוויר : תדר 4750 SPI 9.64 3DMark תוצאות שמורות בקובץ : http://www.uploading.com/files/163X86RZ/7450.3dr.html תוצאות קירור אקסטרים : תדר 4.9 SPI 9.3 הערה : בקשר לתוצאות בקרח יבש , אפשר להשיג תוצאות יותר טובות אבל ! כשקניתי 4 קילו ביום רביעי רק היום היה לי זמן לעשות את האוברקלוק פתחתי את היצדנית וראיתי שנשאר כמות קטנה שבקושי הספיקה למלא את הטיוב חבל פעם קודמת החזיק יותר
פורסם 2008 באוקטובר 1617 שנים TazKo, אין לך תמונת אימות מ3DMARK? בקירור אוויר יש לי . (צירפתי קובץ ) הגרסה שעשיתי בה את הבנצ' לא הציגה לי את התוצאות בחלון אז שמרתי את התוצאות כקובץ בקירור האקסטרים אין אימות כי לא היה קרח מספיק להמשיך את האוברקלוק (את הקרח קניתי ביום חמישי בבוקר 4 קילו ורק היום התפניתי לעשות את האוברקלוק וגיליתי שיש לי בקושי למלא את הטיוב חבל לא שלחתי מייל הפרטים והתוצאות שפרסמתי מספיק ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.