עבור לתוכן

מכירת כרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

טוב זה ממש לא המקום, ואם אף אחד מאיתנו לא יכול לנעול פה אז בואו ניתן לדיון הזה לשקוע...

(אתה רוצה למכור ב800? תמכור ב800, רק קח בחשבון שיכול להיות שלא יפנו אליך, שבת שלום ;) )

• תגובות 34
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

בוא נשמע את דעתכם בכמה כדאי אז למכור אותו בוא נראה.

פורסם

או, עכשיו אתה מדבר.

לדעתי תנסה ב500.

אבל קודם כל, תחפש כרטיסים כמו שלך ביד2, תראה איזה מחירים הולכים שם.

פורסם

לכרטיס שהוא לא גרסה מיוחדת היתי נותן 400 וגם זה במקרה והוא היה בא עד אליי או למקום מרכזי.

פורסם
  • מחבר

יש מישהו שרוצה לקנות ממני ב-500 שקל אבל למה לא ב-800 שקל זה כרטיס עדיין חזק מאוד מאוד.

ואני חוסך כסף ל-RADEON HD 4850

600 גם טוב ככה?

פורסם

דיון אחד המצחיקים שראיתי. הוספתי לסימניות בפיירפוקס.

פורסם

חזק מאוד מאוד?

זה כרטיס ממוצע היום.

600? אין מצב, אלא אם תיפול על טיפש גמור. בעצם, עדיין אין מצב...

לבחור מעלי:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

חבל, הוא בטח ינעל עוד מעט..

פורסם

אז מה אם הוא טוב?

אבל יש כרטיסים טובים יותר באותו כרטיס...

אתה רוצה שאני אקנה כרטיס יד שנייה ב600 שקל שאני יכול לקנות באותו מחיר ואפילו בפחות כרטסי מסך יותר חזק יד ראשונה?

נשמע לך הגיוני?

בכל אופן אנחנו רק טוחנים מים. כי אם ביקשת שנגיד לך את המחיר ואחרי זה אתה חוזר אוליי ככה ואוליי ככה ולא מוכן להקשיב זה לא נותן כלום...

אמרנו את שלנו תעשה מה שאתה רוצה...

פורסם

פותח הדיון,

נכון שאתה יכול לדרוש איזה מחיר שאתה רוצה, זאת זכותך המלאה במדינה דמוקרטית כמו ישראל.

אבל, אם אתה רוצה למכור אותו באמת אתה צריך להיות ריאלי למחירי השוק.

ואם יש לך קונה במחיר שאתה דורש - אז לבריאות, הרווחת. ושוב, זאת כמובן זכותך המלאה ולא בעיה שלך שהקונה לא מבין בתחום..

פורסם

יש מישהו שרוצה לקנות ממני ב-500 שקל אבל למה לא ב-800 שקל זה כרטיס עדיין חזק מאוד מאוד.

ואני חוסך כסף ל-RADEON HD 4850

600 גם טוב ככה?

אתה מבין ? אתה מבקש 800 שקל ש ב 800 שקל אפשר להביא 4850 שחזק ב 50% והוא חדש...

תבין, כמה שזה כואב/לא מובן, שוק כרטיסי המסך הוא שוק אכזרי...

בזמנו קניתי 9800XT עלה לי 3400 שקל !!! מכרתי אותו אחרי חצי שנה בפחות מ 1000, ( עוד לא סיימתי לשלם אותו שמכרתי !!! )

ככה זה עובד...

פורסם

מסכנה (שאלה שיודעים אותה יודעים אותה)

קונים כרטיס MID או MID-HIGH ואחרי שנה וחצי שנתיים קונים חדש באותו טווח מחירים וכך אפשר להנות גם מביצועים טובים וגם בלי חור בכיס.... הנה, תשאל את אלו שקנו במיטב כספם (3500-4000 שקלים) 8800ULTRA שהיום כרטיס ב800 שקלים מחסל אותו (HD4850 )

פורסם

*אל תשכחו רק להודות ל ATI על חלקה בהורדת מחירי כרטיסי המסך.

בנוסף לירידת מחירי כרטיסי המסך שחלה בעיקר החלשות הדולר אל מול השקל (והוזלה כללית שהיתה בעולם) ATI הורידה את המחירים שהיו מוסכמים עד כניסת סדרת HD4800. אם לפני זה היינו צריכים לשלם על כרטיס ברמה של HD4850 משהו כמו 1400 ש"ח , היא הציעה כרטיס מעולה שנותן מענה ב 1000 (מחיר השקה בארץ).

בסופו של דבר, לתווך הארוך אנחנו רק מרוויחים מזה, כי הלקוחות ייתרגלו למחירים האלו ולחברות יהיה קשה מאד להעלות חזרה את רף התמכור.

אני לדוגמא בחיים לא יישלם שוב 2100 ש"ח על כרטיס מסך כמו ששלמתי בזמנו על 7900GT. (נמכר אגב ב 200 ש"ח בסופו של דבר..)

פורסם

חחח, וואו 7900GT בכל כך הרבה כסף... בסדר גם אופי השוק מעט השתנה... אם אתה זוכר טוב ביימים עברו antialiasing היה מילה גסה

פורסם

תראו זה לא ויכוח פה איזה מחיר שהוא רוצה לשים שיישים אין מה שמונע ממנו, זכותו...

(רק קח בחשבון שאני קונה ב720 שקלים את ה 9800GT XXT שפחות או יותר מנקנק את ה 8800GTS שלך:P )

אחי אפשר לדעת למה אתה קונה 9800GT ? כי ראיתי במפרט שלך שיש לך HD4850

:P

פורסם

אופס :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

איזה טמבל אני,

תתקן בראש את "אני ל"אתה"

אני עובר כל כך הרבה דיונים שאני כבר מתחיל לאבד את זה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים