פורסם 2009 ביוני 2816 שנים ראיתי בקומפיוטקס הרבה מארזים עם הפטנט הזה - לשים לוחית ניתנת להסרה ככה שאפשר להחליף בקלות גוף קירור עם תמיכה אחורית בלי צורך לפרק את כל לוח האם. אני משער שמשם ההשראה ?
פורסם 2009 ביוני 2816 שנים ראיתי בקומפיוטקס הרבה מארזים עם הפטנט הזה - לשים לוחית ניתנת להסרה ככה שאפשר להחליף בקלות גוף קירור עם תמיכה אחורית בלי צורך לפרק את כל לוח האם. אני משער שמשם ההשראה ? בשביל מה לוחית מלכתחילה ? הפח מאחורה נותן מספיק תמיכה גם עם החור... ???
פורסם 2009 ביוני 2816 שנים עניין של אסתטיקה, לדעתי. לדעתי יאמצו את זה בכל המארזים בקרוב, ויעשו כזה כמו דפים שאפשר לתלוש, מקוקו, בצורה שבקלות אפשר להסיר את הלוחית במקרה של תמיכה אחורית לגוף הקירור
פורסם 2009 ביוני 2816 שנים מחבר למען האמת - זה די ישן.. כמה חודשים שהמארז במצב הזה אבל ללא ספק זה אחד המודים היעילים שיש
פורסם 2009 ביוני 2816 שנים אני שמח לראות התקדמות כלשהי, העיקר שהיא ישנה... אל תשכח, אם צריך המניאק יבוא לבקר וירביץ בך הגיון אני באמת צריך אהיה לבקר את המוד הגמור מתישהו
פורסם 2009 ביוני 2816 שנים למען האמת - זה די ישן.. כמה חודשים שהמארז במצב הזה אבל ללא ספק זה אחד המודים היעילים שיש אה קיים כבר כמוד? משם קורסאיר ועוד יצרניות מארזים קיבלו את הרעיון... שמח שאימצו את זה
פורסם 2009 ביוני 2816 שנים מחבר לפי דעתי, היצרניות אימצו את הרעיון מכמה סיבות1. האנשים שהיו עושים זאת, היו עושים את זה בצורה קצת "ערבית".. העיקר שיהיה חור וזהו..התוצאה היא עבודה לא נקייה ויפה2.סכנה לכבלים ולאצבעות שעוברים שם (חד - יכולים להחתך)3. לחסוך את הכאב ראש הזה למשתמשים4. כמובן שהפיצ'ר הזה "מוסיף" עוד למארז, כלומר .. עניין רווחי של היצרןהחסרון הוא, שלפעמים החור שהיצרן עושה קטן מידי, ויש מצב שהמעבד "יפספס" את החור..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.