עבור לתוכן

מעוניין לקנות מחשב לאח הקטן שלי צריך עזרה. תקציב: 3000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

ראה עדכון - יצא לי מפרט אינטל מעט עדיף (הסברים למעלה).

• תגובות 45
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אוקיי אז אין בעיה אני יקח את ההוא של האינטל... אגב תודיע לי אם זו שאלה מטומטמת אבל, כרטיס קול וכל זה? חיבורי USB איזה כניסות יש אין מודם וכל זה? לא בחרנו אותם ?

אגב במפרט של האיטנל לא הופסת קירור? זה חלק חשוב או שאפשר לוותר עליו ?

פורסם

* כרטיס קול, USB, כרטיס רשת - הכל מובנה על לוח האם. אין מודם-פקס באף אחד מהלוחות בני ימינו.

* הקירור של אינטל שקט והמעבד קריר מאוד - אין צורך בקירור נפרד. של AMD פשוט רועש מאוד. תמיד תוכל להוסיף בהמשך.

פורסם
  • מחבר

טוב גונן אז אני מזמין את ההוא עם האינטל..

אגב אני רוצה להודות לך מאוד מאוד על כל העזרה!

לא חושב שיש הרבה אנשים כמוך בימנו... ממש עזרת לי בכל דבר אפשרי.

אגב שאני יזמין את המחשב הם פשוט מאוד ירכיבו לי אותו ויביאו לי את הווינדוס בנפרד?

וכל מה שעלי לעשות הוא פשוט מאוד התקין אותו וזהו ?

דריברים וכל זה מה איתם ?

פורסם

בבקשה...

אם אתה לא מתמצא בעצמך - תן לחנות לעשות זאת. שווה עוד 70 ש"ח לדעתי.

תוודא שאתה מקבל את כל הדיסקים המקוריים, תעודות האחריות והקופסאות של הרכיבים המותקנים. שב איתם בחנות עד שיראו לך אותם אחד אחד כנגד המפרט ומה שמותקן פיזית במחשב - אל תתבייש לשאול, זו זכותך וחובתם לענות באופן מלא.

דרייברים ממילא עדיף להוריד עדכניים מהרשת אבל בכל מקרה לכל רכיב אמור להיות מצורף CD עם דרייברים מתאימים.

למען הסר ספק - את המפרט בניתי מ-SKYPC בגלל הנוחות של ממשק בניית המחשב באתר שלהם ולא מכל סיבה אחרת. אין לי כל ניסיון אישי איתם לטוב ולרע... יש להם מבחר מרשים במחירים טובים לרוב. זה מה שאני יודע עליהם.

פורסם
  • מחבר

מממ אז אתה מציעה לי בעצם ללכת לראשון לציון ולקנו את המחשב ישר משם.

אני פשוט גר ברמת השרון והתכוונתי שהם ישלחו לי את המוצר ישר הביתה, אבל אני אבדוק אפשרות של ללכת לשם.

בקשר לדריברים, אם הם כבר מותקנים וזה אז אין שום בעיה.

להתקין ווינדוס אגב זה סיפור מסובך ?

פורסם

דרייברים מתקינים אחרי WIN... אני ממליץ לך בחום לתת למישהו שמבין קצת (חנות/חבר/שכן חביב) לטפל בעניין.

זה לא מסובך אבל יכול להיות סופר-מתסכל למי שלא מבין בתחום.

הכי טוב לעשות הכל לבד אבל יחד עם מישהו שמבין - ככה תלמד לפעם הבאה.

פורסם
  • מחבר

גונן שלום!

דיברתי עם החברה, והם בדקו את ההזמנה שהבאתי להם (המחשב עם האינטל)

הוא אמר שבהחלט המחשב הוא מחשב טוב אבל הוא מציעה לי לעלות את הזיכרון ל2048 בתוספת של 80 ש"ח בלבד... הוא אמר שזה בהחלט ישפר את הביצועים של המחשב... מה אתה אומר?

פורסם

תסתכל טוב במפרט שלי - יש שם שני סטיקים של 1G שזה בדיוק ה-2048MB שהוא מציע, אז למה התוספת?

פורסם
  • מחבר

הוא אמר שזה יהיה בהרבה יותר טוב ומהיר, ויאפשר לי לשחק במשחקים כבדים אף יותר..

אה והוא גם המליץ לי על הכרטיס מסך הזה: Club3D nVIDIA GeForce 8500GT Silent 512MB PCIe אמר שהוא באותו מחיר אבל יותר טוב.

פורסם

* 2X1G זה בדיוק אותו דבר כמו 2048M - אין כאן כל תוספת זיכרון. זו אותה כמות זיכרון בדיוק.

* שטות מוחלטת! תן לו לקרוא כאן. ללא ספק קח את ה-HD2600PRO שהצעתי לך (בטח יגידו שאין אותו במלאי).

פורסם
  • מחבר

יש כזה דבר 2048 DDR2 ?

פורסם

הזיכרון במפרט שהצעתי לך הוא מסוג DDR2 - סה"כ שני סטיקים של 1GB (או 1024MB) כל אחד. ביחד 2GB או 2048MB של זיכרון מסוג DDR2 במפרט.

אני לא מבין מה מציעים לך - זה בדיוק מה שהצעתי ממילא. רק תוודא שאתה מקבל שני סטיקים של זכרונות DDR2 בנפח 1GB כל אחד.

אם מה שהוא מציע זה לקחת סטיק זיכרון בודד בנפח 2GB (או 2048MB) - אל תסכים.

יש צורך בשני סטיקים זהים כדי שהזיכרון יעבוד במהירות מלאה, מה שנקרא dual-channel. יש לזה השפעה על ביצועי הגיימינג.

פורסם
  • מחבר

במפרט רשום בדיוק כך :

זיכרון

Exceleram DDR2 1024MB 800Mhz EX2-1800P1-SK CL 5-5-5-15 כפול 2

פורסם

מצויין - כרגע אין לך צורך ממשי (או תקציב) ליותר מזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים