עבור לתוכן

דמו - pes09 demo

Featured Replies

פורסם

הפרו גם בממשק וגם במשחקיות יותר מתאים לג'וייסטיק של סוני וה 360 מאשר למקלדת..(אלא אם כן יש לך ג'וייסטיק כמו של הסוני במחשב)

והפיפא מיועד יותר למחשב עם מקלדת וכו. אגב שימו לב לזה שהפיפא 09 למחשב שונה והרבה יותר מעפן מהפיפא לPS3 וה 360 משחקיות כמעט אחרת אחת מהשניה כאילו עשו 2 משחקים פיפא למחשב ופיפא לקונסולות ("הדור הבא") כנסו לסרטונים שמראים תפיפא על הקונסולות ותראו תהבדל זה ממש ביזיון.

• תגובות 126
  • צפיות 13.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כמה שטויות אפשר לכתוב?

א. אומנם לפיפא נוספה האפשרות לשחק עם מקלדת ועכבר, אבל עדיין הכי כיף לשחק עם גיימפאד.

ב. השנה הפיפא למחשב ולקונסולות זה אותו משחק לחלוטין. אפילו יש למחשב יתרון קל מהבחינה הגרפית עקב רזולוציה גבוהה יותר.

פורסם

אשכרה שטויות.

גם בפיפא וגם ב PES יותר כיף לשחק עם ג'ויסטיק, אבל מה זה קשור לזה שפיפא זה למחשב ו PES לקונסולות?

תביא שלט של XBOX ב 200 שקל והופה פתאום זה מתאים למחשב?

המשחק הוא אותו משחק.

פורסם

טוב אחי הפיפא 09 ל PC ולקונסולות אותו דבר חח....אל תגיד דברים שאתה לא יודע... ודיברתי על המצב הרגיל כאשר אין לך גיים פד וישלך רק מקלדת!

ברור שאם תחבר גיימפד ב 400 שקל ותשים מסך LCD 30 אינצ' זה יהיה אותו דבר. :kopfpatsch: אני מדבר ברמה התיאורטית של המחשב רק עם מקלדת...

פורסם

תודה LOST SCRIPT פשוט בחיים לא היה לי אקס בוקס אז לא שמעתי על הביטויים האלו.. :silly::hat:

אחלה עכשיו אני הולך לנסות את זה בפועל :)

פורסם

איזה ויכוח טיפשי. המשחק הוא אותו משחק גם לקונסולות וגם למחשב. אם יש לך ידית משחק נורמלית שמתחברת למחשב אז זה בדיוק אותו דבר עם יתרון למחשב מבחינת גרפיקה.

ההבדל שאני רואה הוא לא במשחק עצמו אלא בחוויה הכוללת. לשחק מול מסך מחשב(אפילו אם הוא 24 איכותי) זה בדרך כלל מתאים כאשר אני רוצה לשחק לבד או ברשת וזו חוויה שונה לגמרי מאשר לשחק בטלויזיה על ה-LCD 42 כאשר עושים טורניר זוגות 2על2 ויושבים מלא חברים. חוויה אחרת לגמרי מאשר לשבת לבד מול המחשב. בנוגע למשחק עצמו, זהה לגמרי לדעתי.

פורסם

אנשים תפסיקו לבלבל את השכל פיפא למחשב ופיפא לקונסולות זה משחק אחר לגמריי.

נכון, השנה הם שיפרו את הגראפיקה והוסיפו התנגשויות של שחקנים אבל עדיין המשחק שונה מהקונסולות החדשות ויותר דומא לPS2\ XBOX

כמו שהיה עם MADDEN למחשב(ז''ל)

פורסם

מאז שפיפא התחיל לצאת לקונסולות הדור הבא ועד לפיפא 2008 המשחק אכן היה שונה מאוד, כאשר הגירסה למחשב קיבלה את המנוע הגרפי של הPS2. החל מפיפא 2009 הגרסה למחשב היא העתק מדויק של הקונסולות (של הXBOX 360 ליתר דיוק). כל מי שטוען אחרת כנראה לא שיחק במשחק השנה.

פורסם

לכל הילדים פה, פיפא למחשב ולקונסולות לא יכול להיות אותו דבר מהסיבה הפשוטה ששתי קבוצות שונות פיתחו את המשחק. אחת של המחשב ואחת של הקונסולות.

ולא יעזור, פיפא למחשב זה חרא, ושיחקתי בזוועה הזאת עם ההגדרות הכי גבוהות אז גם הגרפיקה עדיין חרא וגם הGameplay.

ושיחקתי בPS3 וגם שם המשחק חרא (פחות מהמחשב אבל זה לא כזה קשה)! איך אפשר להשוות אותו בכלל לפרו אבולושן? התחלקתם על השכל?

פורסם

כל משפט שמתחיל ב"לכל בילדים פה" סביר להניח שכותב אותו ילד בעצמו.

יכול להיות שהגרפיקה בפיפא היא "חרא" אבל היא עדיין אותו הגרפיקה שיש לקונסולות. לא מאמין? קרא את הראיון עם המפתחים שפורסם בגיימספוט:

http://www.gamespot.com/pc/sports/fifasoccer09/news.html?sid=6193570

פורסם

נתקלתי במשהו שלא שמתי לב שנכתב כאן:

איפה נעלמו כל התרגילים שהיה ניתן לעשות בעזרת האנלוג בימני? כל ה360 וההקפצות?

עכשיו שאני נודכ בסטיק הימני הוא מוסר לי במקום לעשות תרגיל.

בעיה בהגדרות, או בעיה בדמו?

פורסם

יצא פאס 2009 המלא ממש עכשיו!!! לכו תרכשו תמשחק מי שרוצה אני יביא לי לו לינקים לרכישה בפרטי

פורסם

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=364681.msg3167982#msg3167982

פורסם

יצא פאס 2009 המלא ממש עכשיו!!! לכו תרכשו תמשחק מי שרוצה אני יביא לי לו לינקים לרכישה בפרטי

:-\

עם הג'וייסטיק הימני ! תנסה וזה עובד.. אבל מה זאת אומרת ההקפצות ? איך עושים את זה ?

פורסם

כבר רשמתי שב-09 זה עם LS - הג'ויסטיק השמאלי ! ::)

והקפצת כדור - ב-08 זה היה למטה למעלה עם RS \ ב-09 זה אחורה קדימה (ביחס לכיוון התנועה) עם LS (ולא כל שחקן יודע לעשות)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים