עבור לתוכן

מארז בתקציב של עד 800 ש"ח עם כמה דגשים

Featured Replies

פורסם

קודם כל לילה טוב ושנה טובה =]

כרגע יש לי מארז SUNBEAM SAMURAI ואני מרגיש שאני יושן באיזה בסיס של ח"א... והייתי רוצה לשנות את המצב, בנוסף לרעש הייתי רוצה לשנות גם את המראה אז כבר החלטתי לקנות מארז חדש, אבל ישנם כמה דגשים.

1. על המארז להיות מאוד שקט, הייתי מעדיף שני מאוררי 12 מאחורי ו1 מקדימה שלא יעשו הרבה רעש (כרגע יש לי מאורר של 8 מקדימה שממש מרעיש, מאורר של הBIG TYPHOON מאחורה שהוא שקט לגמרי ומאורר של קירור סטוק ממאבד של AMD [ממש מרעיש])

2. מבחינת עיצוב

א. המארז צריך להיות שחור.

ב. גדול (יש מצב לכ.מסך גדול) ומאוורר, ועדיף שיהיו פילטרים שאפשר לנקות אותם בקלות (אם יש פילטרים נשלפים אז זה מצוין).

ג. בשום פנים ואופן לא תהיה דלת קדמית למארז (אלא אם היא עשויה מאלומיניום וחזקה כמו טנק), יש לי נסיון רע עם דלתות.

ד. עיצוב - אלגנטי ולא מפוצץ מידי, דלת בצד - אפשרי, תאורה - אפשרי.

כרגע מה שעולה לי בראש זה הג'יגהבייט אורורה 570 אבל אשמח לעוד אפשרויות, אם צריך לעלות את התקציב אז גם לא בעיה, אבל שיהיה שווה את זה.

תודה רבה וחג שמח.

פורסם

אחלה מארז.

תוכל לקנות גם TT Eureka אבל הוא יהיה מעט פחות שקט (אבל עדיין, לדעתי הוא מאוד שקט).

פורסם

NZXT WHISPER

מארז מאוד שקט גדול וגם מאוד מומלץ !

פורסם

מארז חדש ואני מניח שאין לך ניסיון איתו - היתי נזהר קצת

פורסם
  • מחבר

הWHISPER יוצר מהרשימה בגלל שהוא לא הכי יפה בעולם (בשפה עדינה), יש עוד אפשרויות?

פורסם

שמע, מאוד שקט ואיכותי זה ה-אורורה 570 - בזה אין ספק.

פורסם

מה עם אנטק P182?

אני רק לא בטוח אם יכנסו בו כרטיסי מסך גדולים...

פורסם

4870 נכנס בלי בעיה.

פורסם
  • מחבר

הדלת של האנטק נפתחת לצד שמאל, והמחש עומד אצלי בצד ימין, הדבר הזה יצר אצלי אי נוחות עם הSUNBEAM והורדתי את הדלת, הAURORA מתאים פה בדיוק! כנראה בסוף אלך עליו, תודה רבה על העזרה.

פורסם

תתחדש.

אישית היתי הולך על יד שניה, ראיתי כמה מארזים כאלו ב-TZ במחירים מצחיקים, שווה לך לעיין שם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים