פורסם 2008 בספטמבר 2817 שנים אז ככה קיבלתי את ה9800 gt xxt של טוויטטק הרצתי את קרייסי החדש לא הפסקתי לשחק יותר מ20 שניות והמחשה נתקע ועבר למסך כחול המפרט שלי הוא core2dou 6300 2Gb ramtwintech 9800gt xxt FSP400W GLNמה לדעתכם הבעיה ?וד'א אני מריץ את המשחק על ויסטה של 32 ביט
פורסם 2008 בספטמבר 2817 שנים יכולות להיות הרבה סיבות לדבר הזה, אחד מהם הוא שאתה מסיר בצורה נכונה את הדרייבר הקודם ומתקין בצורה נכונה את הדרייבר העדכני
פורסם 2008 בספטמבר 2917 שנים מחבר מממ הדרייבר שמותקן אצלי כרגע זה הדרייבר שקיבלתי עם הכרטיס בדיסק לא זוכר איזה גרסא בדיוק אבל כשרציתי להתקין את הדרייבר החדש של אנוידיה זה לא התקין לי אותו טוב וכשניסיתי להתקין אחרי זה שוב הוא אמר לי שהמערכת הפעלה שלי לא תואמת ויש לי ויסטה 32 ביט והדרייבר גם של ויסטה 32 ביט אז אני לא מבין מה הביעה .....אתם בטוחים שהבעיה היא עם הדרייבר ולא עם הספק?ז''א יש מצב שבגלל שהספק חלש אז הוא עושה את זה?
פורסם 2008 בספטמבר 2917 שנים הספק אמור להספיק. 400W הספיק ל 8800GT ה 9800GT הוא גירסה מוקטנת (גודל פיסי) וגם הדרישות שלו נמוכות יותר או זהות.תוריד את הדרייבר האחרון שמתאים לכרטיס מהאתר של NVIDIA, הדרייברים שמגיעים בדיסקים לא משהו.
פורסם 2008 בספטמבר 2917 שנים מחבר הספק אמור להספיק. 400W הספיק ל 8800GT ה 9800GT הוא גירסה מוקטנת (גודל פיסי) וגם הדרישות שלו נמוכות יותר או זהות.תוריד את הדרייבר האחרון שמתאים לכרטיס מהאתר של NVIDIA, הדרייברים שמגיעים בדיסקים לא משהו.כן אבל הבעיה היא שזה לא מביא לי להתקין את הדרייבר האחרון כי הוא אומר שהמערכת הפעלה לא תואמת .... והיא כן תואמת אז זה מוזר
פורסם 2008 בספטמבר 2917 שנים הספק אמור להספיק. 400W הספיק ל 8800GT יש 400W ויש 400W... היה לי ספק "500W" שנתן בערך חצי ממה שנותן ליברטי 400, אז מה? חוץ מזה, גם הגיל של הספק משנה.
פורסם 2008 בספטמבר 2917 שנים תוריד דריבר מהאתר של היצרנית (טוויטק קראת לה ? ) ותראה שהכל עובד יופי רק לני זה תסיר את כל הדריברים מהמחשב (במצב בטוח) ותנתק את האינטרנט כשאתה מסיר אותם.תוכל להשתמש בתוכנות Driver Sweeper \ Driver Pro להסרת הדריברים.בנוסף תבדוק שלא נשארו שאריות של הדריברים(תיקיות )
פורסם 2008 בספטמבר 2917 שנים מחבר תוריד דריבר מהאתר של היצרנית (טוויטק קראת לה ? ) ותראה שהכל עובד יופי רק לני זה תסיר את כל הדריברים מהמחשב (במצב בטוח) ותנתק את האינטרנט כשאתה מסיר אותם.תוכל להשתמש בתוכנות Driver Sweeper \ Driver Pro להסרת הדריברים.בנוסף תבדוק שלא נשארו שאריות של הדריברים(תיקיות )הסרתי את הדרייברים הקודמים אבל אין באתר של טווינטק את הדרייבירם הם שולחים שם לינק לאתר של אנוידיה כדי להוריד
פורסם 2008 בספטמבר 2917 שנים יש 400W ויש 400W... היה לי ספק "500W" שנתן בערך חצי ממה שנותן ליברטי 400, אז מה? חוץ מזה, גם הגיל של הספק משנה.FSP יצרנית טובה גדולה וידועה.תנסה להוריד דרייסרים שוב (בדוק טוב שהסרת את הקודמים)http://www.nvidia.com/object/winvista_x86_178.13_whql.html
פורסם 2008 בספטמבר 2917 שנים מחבר הרגע עשיתי פורמט למחשב ככה שאין לי שום דרייברים קודמים ושכאני מנסה להתקין את הדרייבר העדכני אז ההתקנה נעצרת בערך בחצי ואז היא כותבת ש system has not been modified ניסיתי את הדרייבר החדש וגם אחד שיצא לפני וזה עושה את אותה השגיאה ... ד''א תודה על העזרה
פורסם 2008 בספטמבר 2917 שנים ושכאני מנסה להתקין את הדרייבר העדכני אז ההתקנה נעצרת בערך בחצי ואז היא כותבת ש system has not been modified תתקין Microsoft .NET Framework 2.0 ותנסה שוב את התקנת הדרייבר.http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=0856eacb-4362-4b0d-8edd-aab15c5e04f5&displaylang=en
פורסם 2008 בספטמבר 2917 שנים מחבר תתקין Microsoft .NET Framework 2.0 ותנסה שוב את התקנת הדרייבר.http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=0856eacb-4362-4b0d-8edd-aab15c5e04f5&displaylang=enבאתר הזה שהבאת אבל לא כתוב שזה תומך בויסטה ....play כבר עשיתי פורמט ואין לי את הקרריסי עכשיו ולא מתקן אצלי שום דרייבר כי אני לא מצליח להתקין ככה שאני לא יכול להגיד לך כרגע מה כתוב במסך הכחול אבל כנראה שזה בגלל הדרייברים כי אני לא מצליח להתקין אותם....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.