עבור לתוכן

כרטיס עד 1000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

לגבי ה OC לכרטיס מסך - כן אני בטוח. ה OC שלו נעשה בעזרת תוכנה כמו ATITOOL או דומה לה בסביבת WINDOWS ולא ממש שואלים את הלוח שלך אם הוא מרשה או לא. (האמת היא שאני לא בעד OC לכרטיס הזה וגם בכללי לא כזה אוהב OC לכרטיסי מסך חוץ מכמה יוצאי מהכלל).

לגבי החום - כמובן שהוא מתחמם ויחמם רכיבים אחרים במחשב - השאלה היא בכמה ?

הכרטיס הזה, בדומה לכרטיסים אחרים באותה עוצמת עיבוד, פולט די הרבה חום למארז. בשביל לספק ביצועים הכרטיס צורך הרבה זרם חשמלי ואחת מתופעות הלוואי של העבודה הזו היא אנרגיית חום. אם יש לך מארז מאוורר, עם איזה 120מ"מ מאחורה ו 120מ"מ מקדימה (עוד כמה לא יזיקו כמובן) אז לא צריכה להיות לך בעיה.

• תגובות 34
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

יש לי סונטה 3 שלא מאוורר בגרוש.

הבנתי ש-9800gtx+ יכול להגיע לoc נכבד, האם שווה להמהיר אותו?

האם ביצוע פעולת ההמהרה מסכן את הרכיבים בצורה רצינית ומבטל לחלוטין את האחריות?

פורסם

למה לא מאוורר בגרוש ? לפי מה שראיתי הוא סביר, יש לו 120מ"מ מאחורה ואפשרות לשים 120מ"מ נוסף מקדימה. אם לוקחים בחשבון ששאר המערכת שלך לעולם לא תהיה בהמהרה אז האיורור בו אמור להיות יחסית מספק. ברור שאפשר לשפר אותו, אבל בגדול הוא בסדר.

ה HD4850 שהציעו לך קודם עם הקירור המשופר אמור לחיות בסדר גמור במארז הזה ואפילו כרטיס רגיל עם קירור סטוק ייסתדר. (אני יודע מנסיון כי יש לי אחד כזה במארז הכי ג'נרי בארץ).

לגבי ההמהרה - שיקול שלך. כמו שאמרתי אני לא כל כך אוהב. פעם נהגתי לעשות את זה לכל כרטיס שהיה לי. יש כרטיסים שקיבלו את זה יפה והציגו שיפור בביצועים, יש כרטיסים שזה רק קירב אותם יותר מהר למוות מוקדם (7900GT שהיה לי) ובכל מקרה לא הציג שיפור במשחקים ששווה את ההתעסקות ויש כרטיסים שה OC בהם היה כל כך מוגבל ולא מורגש בפועל שזה פשוט היה בדיחה (8600GTS שהתחיל לעשות ארטיפקטים אפילו עם עשו לו המהרה של 20MHZ).

לגבי האחריות, בצורה תאורטית המהרה יכולה לבטל אחריות (מאד תלוי ביצרן וביבואן בארץ) בפועל, קשה (אולי בלתי אפשרי) לחנות להוכיח שנעשה לכרטיס OC כי הדבר לא נעשה על ידי שום שינוי חומרתי.

פורסם

יש את ה- 9800GTX+ של Evga בגירסת ה- Super OC

שעולה 980ש''ח,אני אישית הולך לקנות אותו בימים הקרובים.

פורסם
  • מחבר

איזה 9800gtx+ מומלץ?

ושוב אני חוזר על שאלתי, האם הדרייברים של 4850hd דפוקים וכדאי לשקול קניית כרטיס אחר?

פורסם

הדרייברים של ה HD4850 לא דפוקים. הם בסדר גמור ועדיין משופרים בכל יציאת דרייבר חדש..

*יש כאלו שטוענים שהדרייברים לא בשלים. אני אישית לא ממש מבין למה הם מתכוונים, עברתי עם הכרטיס שלי את כל הדרייברים שיצאו - מ 8.5 עד הנוכחי ואף אחד מהם לא עשה לי בעיה ובהחלט חל שיפור בכל אחד מהם.

ואיזה +9800GTX הכי מומלץ ? נו באמת. איזה שהכי זול, עם הכי הרבה אחריות ואם יש גרסאת OC נחמדה באותו מחיר/אחריות אז צ'ופרת..

כנ"ל לגבי כל כרטיס מסך.

פורסם
  • מחבר

לקחתי לתשומת ליבי.

תודה לכל העוזרים.

בדקתי וקיבלתי שתי הצעות:

1.hd485 בגירסה הרגילה ב-820 ש"ח.

2. 9800gtx+ בגירסה הרגילה במלאי ב-890 ש"ח.

האם אחת ההצעות שווה?

פורסם

הכרטיס שהצעתי לך הכי משתלם , אם אלו ההצעות היחידות שלך אז תקח 9800GTX (כי ההפרש של ה 70 ש"ח לא רציני) ...

פורסם
  • מחבר

איך הקירור של הכרטיס שהצעת?

פורסם

שתי ההצעות שקבלת טובות. הכרטיס ש DarkLloth הציע קודם מגיע עם קירור טוב יותר מהסטוק - הייתי מעדיף ללכת עליו בגלל שהתוספת מחיר בשבילו יחסית זניחה. בשורה תחתונה, שני הכרטיסים טובים ומציגים ביצועים פחות או יותר זהים. למרות שיש לי HD4850, הייתי בוחר ב +9800GTX רק בגלל תמיכה טובה יותר במשחקים שאני משחק כרגע.

פורסם

לקחתי לתשומת ליבי.

תודה לכל העוזרים.

בדקתי וקיבלתי שתי הצעות:

1.hd485 בגירסה הרגילה ב-820 ש"ח.

2. 9800gtx+ בגירסה הרגילה במלאי ב-890 ש"ח.

האם אחת ההצעות שווה?

אם לא בראש שלך להתעסק עם פרופילים ודרייברים, תיקח 9800GTX+ ותחסוך לעצמך כאב ראש.

סדרת HD48XX של ATI הם באמת חיות ביצועים, אבל... צמאים לאנרגיה וזקוקים לדרייבר איכותי לשם שינוי.

פורסם

אם לא בראש שלך להתעסק עם פרופילים ודרייברים, תיקח 9800GTX+ ותחסוך לעצמך כאב ראש.

סדרת HD48XX של ATI הם באמת חיות ביצועים, אבל... צמאים לאנרגיה וזקוקים לדרייבר איכותי לשם שינוי.

שטויות במיץ.

פורסם
  • מחבר

מגלישה בפורום הבנתי שהדרייבר החדש ממש בסדר.

הצעה נוספת היא hd4870 בתוספת של 400 ש"ח (1200 ש"ח)

אני לא משחק הרבה במשחקים ולכן אני חושב לוותר על ההצעה.

שאלה נוספת, איזה כרטיס הוא הכרטיס המינימלי שנדרש להצגת spore על high?

מה שטויות במיץ?

פורסם

שטויות במיץ:

1) לא צריך להתעסק עם שום פרופילים. זה סתם תגובה מוגזמת של כמה משתמשים בפורום (הייתי בינהם בעבר - אך ההבדל הוא שאני הבנתי שטעיתי).

2) הם צמאים לאנרגייה בדיוק כמו 9800GTX ואין להם צריכת אנרגייה חריגה לביצועים שלהם.

3) צריכים דרייברים איכותים ? שיהיה, זה כנראה דעתו האישית. אני לא מוצא שום דבר שלא טוב בדרייברים הנוכחיים. (גם בגרסאת ה32 ל XP וגם בגרסאת ה 64 ל VISTA).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים