פורסם 2008 בספטמבר 2717 שנים שלוםקניתי מחשב חדשintel core 2 duo e7200psu thermaltake 430wgigabyte ep43-ds3lgigabyte 9500GT 512mbocz 2gb ddr2 800מארז spire blackfinצורב והארדיסק מהמחשב הקודם...בעזרת חבר שמבין יותר ממני חיברנו הכל, המחשב נדלק יש חשמל ללוח כל המאווררים מסתובבים, נוריות דולקות,אבל אין תצוגה על המסך בכלל.דבר שני ויותר מוזר לי, המחשב עושה לעצמו ריסט אחרי חצי דקה, לפעמים פחות לפעמים יותר.אין צפצוף מהמחשב כשמדליקים, ניסינו לשחק עם הזכרונות, לשים אחד, עדיין מזהה אבל אין תצוגהחיברנו מחדש את הכרטיס מסך ולא עזרץ כשלא היו שום זכרונות הוא אכן צפצף כמה פעמים כשמו שצריך...אין לי כרגע כרטיס מסך אחר לבדוק או מחשב אחר לחבר אליו את הכרטיס שלי.איזה בדיקות נוספות שאני יכול לנסות לעשות ?דברים שקשורים ללוח, חיבורים וכדומה..למרות שהכל מחובר לדעתי
פורסם 2008 בספטמבר 2717 שנים קודם כל תבדוק שחיברת לפחות שני חיבורי חשמל מהספק ללוח אם , במידה ויש יותר שקעים של חשמל בלוח תחבר גם אותם.אם לא עובד תמשיך לקרואיש רמקול פנימי במחשב והוא מחובר?תנתק את הכרטיס מסך, את הזיכרונות ואת ההארדיסקיםתשאיר מחובר את המעבד ואת הרמקול הפנימי (וכמובן את החשמל מהספק ללוח שני החיבורים)ותנסה להדליק , תקשיב אם יש צפצופים
פורסם 2008 בספטמבר 2717 שנים מחבר מהספק ללוח מחובר החיבור הגדול מהפלסטיק שיש לו הרבה פינים ועוד חיבור קטן של 4 או 6 פיניםכן כמו שאמרתי בהתחלה ניסינו להשאיר רק את המעבד מחובר ללא כ.מסך וללא זכרונות ואכן נשמע צפצוף
פורסם 2008 בספטמבר 2717 שנים אם יש צפצוף אז השלב הבא הוספת זיכרון בודד ושוב הדלקה והקשבה אם יש צפצוףבמידה ויש צפצוף חיבור גם הכרטיס מסך ושוב הקשבהומומלץ להביא גם את התיאור של הצפצופים
פורסם 2008 בספטמבר 2717 שנים מחבר ברגע שמחובר זכרון אחד אין צפצוףגם כשמחוברים שני זכרונות אין צפצוףוגם כשמחברים את הכ.מסך אין צפצוףיש צפצוף רק כשלא מחובר זכרון בכללוכמובן בכל המצבים אין כלום על המסך.מה הלאה ?
פורסם 2008 בספטמבר 2717 שנים אם כששום דבר לא מחובר יש צפצוף, ועדיין לא אמרת לי איזה אבל אני מניח שזה צפצופים ארוכים.וכשאתה מחבר זיכרון בודד, אין צפצוף, אז או שהזיכרונות מקצרים (לא סביר כי בדקת כל זיכרון בנפרד) או שהבקר זיכרון בלוח לא תקיןאם יש לך אפשרות לבדוק את הלוח אם זיכרונות אחרים או את הזיכרונות בלוח אחר תבדוקאם לא אז פשוט תלך עם הזיכרונות והלוח לחנות שיבדקו מה הבעיה
פורסם 2008 בספטמבר 2717 שנים שאלה מעצבנת: אם אתה והחבר שמבין לא יודעים להרכיב/לאתר תקלות - למה לא שילמת על הרכבה ?לגבי התקלה - צלם את הלוח עם כל החיבורים שעשיתם - אולי משהו מחובר לא נכון...תבדוק את מצב הג'אמפרים לפי הספרתנסה להצליב רכיבים עם המחשב הישן
פורסם 2008 בספטמבר 2717 שנים מחבר ניסיתי את הספק במחשב אחר ועובד בלי בעיה. הספק לא הבעיה ליאור, החבר עובד בתמיכת מחשבים של HP. אין לי כרטיס מסך אחר לבדוק איתו זאת הבעיה אולי זה עדיין משהו אחר שפתיר בלי לגשת לחנות ובינתיים יום שבת.. בודק מה שאפשר בבית מקסימום מחר אלך לחנות העליתי תמונה של הלוח מחובר לספק. כרגע יו אס בי קידמי לא מחובר וגם החשמל להארדיסק לא מחובר [
פורסם 2008 בספטמבר 2717 שנים החיבורים שלך בסדר חוץ מזה שתזיז את הזיכרון שבסלוט האדום לצהוב תנסה לשחק עם הכרטיס מסך .. בכל מקרה היה עדיף לך להוסיף עוד 80 שקל על הרכבה
פורסם 2008 בספטמבר 2717 שנים מחבר מה לגבי ספייסרים מתחת ללוח? בטוח שלא נוצר מגע בין גב הלוח למארז? פתחתי שוב את הצד השני גם זה רחוק מלגעת במארז.. [br]פורסם בתאריך: 27.09.2008 בשעה 15:33:58 אין לך על לוח LEDS לדיגנוסטיקה ? מה יש באורות האלו על לוח שלך? לא כל כך הבנתי את השאלה יש 4 נוריות רשום על הלוח לידן PHASE LED וכולן נדלקות יציב כשאני מדליק את המחשב גם יש כל כמה שניות מן רעש חלש כזה של "צ'ק" כמו כשמדליקים מחשב..לא יודע אם זה בכל מחשב ככה
פורסם 2008 בספטמבר 2717 שנים אז מניח שכן הרכבתם ספייסרים| /\מרחתם משחה טרמית על המעבד כמו שצריך?[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.