פורסם 2008 באוקטובר 117 שנים אגב, מישהו שם לב מי נמצא בחלום של מיס' פטרלי בפרק השני? אדם חוזר! הא הא הא זה אמין בתנאי שלא יודעים איך להרוג את סיילר ולא יכולים אפילו להתקרב אליו... והי, זה בדיוק המצב אגב, יש אפשרות לכתוב בצבע בז' שלפי דעתי יפה יותר מהצהוב... אני רק לא הבנתי למה תפסו גם את הירו... הייתי בהלם בסוף הפרק כשהם תפסו אותו ועכשו גם הנוסחה הזו נעלמה לגמרי.... תפסו אותו כי אנדו הגולם הזה תקף את ההיטי. הוא גולם והירו פסיכי לגמרי.
פורסם 2008 באוקטובר 617 שנים יש לי רק משהו אחד ששכחתי אם אפשר להזכיר לי:שכחתי לגמרי מי זה אדם, ואז קצת נזכרתי בו, מי הוא ומה הכוחות שלו?
פורסם 2008 באוקטובר 617 שנים אהה נזכרתי, גם הוא חי לנצח, אבל להירו אין יותר את הבחורה הזאת והוא כלא את אדם בקבר... מסכן.ומה שטוב זה שאני בארה"ב כרגע ואני יכול לראות את הסדרה בטלוויזיה, רק חבל שעל הטלוויזיה כתוב שהיא עם היי דפינישן אבל היא לא...
פורסם 2008 באוקטובר 717 שנים ראיתי עכשיו את הפרק הרביעי... ן.... העלילה מאוד מסובכת, וזה ממש גאוני כי אין לי מושג מה קורה שם אבל זה מעניין וכל הקטע עם ההווה והעתיד ממש מסובך ודי שונאים את פיטר חחחח...
פורסם 2008 באוקטובר 1017 שנים פרק מעולה, לבנתיים עונה מעולה. יותר ויותר פרטים מתגלים למרות שהכל נהיה מסובך. ככה טוב.
פורסם 2008 באוקטובר 1417 שנים מחבר מר. פטרלי?! holy sh#t!קבנימאט, הם מגלים 2 סודות, כמו מאיפה הגיע לינדרמן, ומסבכים עם עוד 10, כמו מה קורה עם אנדו, מה קורה עם אמא של קלייר, איך הגברת פטרלי תזהיר את כולם, ומי זה הייה בחלום שלה...
פורסם 2008 באוקטובר 1417 שנים בחלום שלה אני מניח שהיה את מר פטרלי.דרך אגב, לא שמתי לב, מתי אמרו מאיפה לינדרמן הגיע? ואם כבר, אז מאיפה הוא הגיע?
פורסם 2008 באוקטובר 1417 שנים מחבר בחלום שלה הייה בחור שחור עד כמה שאני שמתי לב- וזה פוסל את מר פטרלי... לינדרמן הגיע מאבא של פרקר ש"שתל" אותו במוח של נייתן והבחורה... לא ראית אותו יוצא מהבניין אחרי שהבחורה הלכה?
פורסם 2008 באוקטובר 1417 שנים ואי זה סדרה כל כך מסובכת!! כל פרק מסבכים עוד יותר ומגלים משהו אחד או שניים. וגם זהו? לא יהיה יותר פיטר פטרלי? מילא נייתן כי הוא מעצבן ומטיף על אלוהים וטרייסי מפגרת אבל פיטר הכי חזק שם מכולם... או שבטח יזחזרו אחורה בזמן ולא ייתנו לו למות.
פורסם 2008 באוקטובר 1417 שנים בדיוק חשבתי על זה גם, זה מתחיל (או יותר נכון ממשיך) להסתבך ולהסתבך. עבר/הווה/עתיד וכל דבר שעושים באחד מאלו משנה את השניים האחרים וצריכים לעקוב
פורסם 2008 באוקטובר 1417 שנים בחלום שלה הייה בחור שחור עד כמה שאני שמתי לב- וזה פוסל את מר פטרלי... לינדרמן הגיע מאבא של פרקר ש"שתל" אותו במוח של נייתן והבחורה... לא ראית אותו יוצא מהבניין אחרי שהבחורה הלכה? כן הבנתי, אבל כעת הוא מת נכון? זאת אומרת, הוא 'שתל' את הדמות של לינדרמן אצל נייתן בשביל לתת לו תחושה של התגלות אלוהית ותו לא נכון? [כלומר, "לכוון" אותו לעשות מה שהם רוצים בעזרת 'טיפים' של "אלוהים"]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.