עבור לתוכן

HEROES הדיון הרשמי!

Featured Replies

פורסם

כן, כמו טרמינייטור 2 בסצנה עם החנקן נוזלי :)

• תגובות 93
  • צפיות 8.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אגב, מישהו שם לב מי נמצא בחלום של מיס' פטרלי בפרק השני?

אדם חוזר! הא הא הא

זה אמין בתנאי שלא יודעים איך להרוג את סיילר ולא יכולים אפילו להתקרב אליו... והי, זה בדיוק המצב :yelclap:

אגב, יש אפשרות לכתוב בצבע בז' שלפי דעתי יפה יותר מהצהוב...

אני רק לא הבנתי למה תפסו גם את הירו... הייתי בהלם בסוף הפרק כשהם תפסו אותו :( ועכשו גם הנוסחה הזו נעלמה לגמרי....

תפסו אותו כי אנדו הגולם הזה תקף את ההיטי. הוא גולם והירו פסיכי לגמרי.

פורסם

יש לי רק משהו אחד ששכחתי אם אפשר להזכיר לי:

שכחתי לגמרי מי זה אדם, ואז קצת נזכרתי בו, מי הוא ומה הכוחות שלו?

פורסם

הסמוראי שהירו כל הזמן חלם עליו. 'טאקינזו קאנסי'

פורסם

והירו "גנב" לו את הבחורה וכעת הוא עצבני ובא לנקום :smile1:

פורסם

אהה

נזכרתי, גם הוא חי לנצח, אבל להירו אין יותר את הבחורה הזאת והוא כלא את אדם בקבר... מסכן.

ומה שטוב זה שאני בארה"ב כרגע ואני יכול לראות את הסדרה בטלוויזיה, רק חבל שעל הטלוויזיה כתוב שהיא עם היי דפינישן אבל היא לא...

פורסם

ראיתי עכשיו את הפרק הרביעי...

ן....

העלילה מאוד מסובכת, וזה ממש גאוני כי אין לי מושג מה קורה שם אבל זה מעניין :jump: וכל הקטע עם ההווה והעתיד ממש מסובך ודי שונאים את פיטר חחחח...

פורסם

פרק מעולה, לבנתיים עונה מעולה. יותר ויותר פרטים מתגלים למרות שהכל נהיה מסובך. ככה טוב.

פורסם
  • מחבר

מר. פטרלי?! holy sh#t!

קבנימאט, הם מגלים 2 סודות, כמו מאיפה הגיע לינדרמן, ומסבכים עם עוד 10, כמו מה קורה עם אנדו, מה קורה עם אמא של קלייר, איך הגברת פטרלי תזהיר את כולם, ומי זה הייה בחלום שלה...

פורסם

בחלום שלה אני מניח שהיה את מר פטרלי.

דרך אגב, לא שמתי לב, מתי אמרו מאיפה לינדרמן הגיע? ואם כבר, אז מאיפה הוא הגיע?

פורסם
  • מחבר

בחלום שלה הייה בחור שחור עד כמה שאני שמתי לב- וזה פוסל את מר פטרלי...

לינדרמן הגיע מאבא של פרקר ש"שתל" אותו במוח של נייתן והבחורה... לא ראית אותו יוצא מהבניין אחרי שהבחורה הלכה?

:smile1:

פורסם

ואי זה סדרה כל כך מסובכת!! כל פרק מסבכים עוד יותר ומגלים משהו אחד או שניים. וגם זהו? לא יהיה יותר פיטר פטרלי? מילא נייתן כי הוא מעצבן ומטיף על אלוהים וטרייסי מפגרת אבל פיטר הכי חזק שם מכולם... או שבטח יזחזרו אחורה בזמן ולא ייתנו לו למות.

פורסם
  • מחבר

על מה אתה מדבר?

דווקא הוא היחיד שלא קרה לו שום דבר....

פורסם

בדיוק חשבתי על זה גם, זה מתחיל (או יותר נכון ממשיך) להסתבך ולהסתבך. עבר/הווה/עתיד וכל דבר שעושים באחד מאלו משנה את השניים האחרים וצריכים לעקוב

פורסם

בחלום שלה הייה בחור שחור עד כמה שאני שמתי לב- וזה פוסל את מר פטרלי...

לינדרמן הגיע מאבא של פרקר ש"שתל" אותו במוח של נייתן והבחורה... לא ראית אותו יוצא מהבניין אחרי שהבחורה הלכה?

:smile1:

כן הבנתי, אבל כעת הוא מת נכון?

זאת אומרת, הוא 'שתל' את הדמות של לינדרמן אצל נייתן בשביל לתת לו תחושה של התגלות אלוהית ותו לא נכון? [כלומר, "לכוון" אותו לעשות מה שהם רוצים בעזרת 'טיפים' של "אלוהים"]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים