עבור לתוכן

צריך המלצה למסך עם פאנל טוב, תקציב עד 1800

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות מסך 19 או 17 אינטש עם פאנל VA או IPS, התקציב שלי בערך עד 1800. אם ממש שווה, אפשר להתגמש. אני צריך גם שהמסך יהיה עם זמן תגובה נמוך

פורסם

קרא את חוקי הפורום וערוך את הכותרת ככה שתהיה יותר אינפורמטיבית.

פורסם

זה לא שיש לך אפשרויות. ה-Samsung 971P הוא פחות או יותר ה-VA היחיד ב-19" שעדיין זמין בתקציב סביר.

פורסם
  • מחבר

מה עם viewsonic vp950b?

כמו כן אני רוצה לדעת אם ניתן להשיג מסכי VA בגודל 17, שגם זה יכול להתאים.

לגבי המסך של סמסונג, אני שמעתי שיש לו בעיות תאימות מסוימות, אני לא זוכר בדיוק מה. מישהו יכול לפרט? למען העניין יש לי כרטיס מסך 7600GT של לידטק

פורסם

ה-VP950 הוא מסך TN. מסכי VA בגודל "17 (של Eizo, לא נראה לי שיש עוד יצרן שעדיין מייצר כאלה) יעלו לך יותר מ-1800 ש"ח.

הבעיות של הסמסונג זה שלא ניתן לכוון אותו בלי התוכנה שלהם ושבמשחקים הוא מציג לפעמים מריחות.

פורסם
  • מחבר

ניתן להשיג בארץ את האייזו 17 ?

פורסם
  • מחבר

מה עם VP930 הישן, האם הוא מומלץ?

פורסם

הוא היה מומלץ כשהוא היה זמין בחנויות.

פורסם
  • מחבר

אז מה, חוץ מEIZO אין היום אף מסך 19(או 17..) טוב שעוד מיובא? מסך 20 זה כבר גדול מדי.

לגבי IPS, האם זה פאנל שיכול להתאים בכלל למי שמשחק משחקים ורואה סרטים?

פורסם

IPS בגדול זה הפאנל הכי טוב להכל (מעבר לכמה דברים שבהם ל-VA יש יתרון קטן עליו).

מסכי 17" ו-19" טובים פשוט לא מיוצרים יותר, אז בטח שהם גם לא מיובאים.

פורסם
  • מחבר

האם לפאנל ips או va יש יתרון כלשהו על TN מבחינת היכולת לעבוד שעות ארוכות מול המחשב בלי יותר מדי "תופעות לוואי"? או שההבדל בין הפאנלים הוא אך ורק ביכולת שלהם להציג צבעים בצורה נכונה יותר?

פורסם
  • מחבר

ממה שהאנשים שם כותבים שה"בעיה" בTN, מבחינתם, זה ש"הרקע משתנה עם כל תזוזה של הראש". הם כנראה מדברים על זוית הראיה המוגבלת של TN. האם מעבר לזה יש לTN עוד נחיתות מול VA/IPS?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים