עבור לתוכן

איך המארז antec 300

Featured Replies

פורסם

איך המארז וכמה מאווררים הוא מגיע ואיפו הם נימצאים?

פורסם

ה 590 של CM טוב ממנו בהרבה מרווח יותר סידור כבלים כלבו ל HDD עם מאורר 120MM ואפשרות הוספה של מאוררים גדולה יותר

האנטק 300 חמוד קטן וזהו

ללא ספק בטטוח מחיר הזה ה 590 היא הבחירה הנכונה למערכות גיימינג

מה גם שאתה שואל מבלי לדעת את כל צורת המפרט שלך למשל כרטיס 4870 נכנס ל 300 אבל צפוץ זה לא מילה כמו להכניס פיל לאוטו חיפושית

פורסם
  • מחבר

וה cm 590 כמה מאווררים הוא מגיע ומה המיקום שלהם?

פורסם

הCM590 יותר טוב מה אנטק 300 אבל לא בצורה שתיארו פה - הרבה פחות ומאוד תלוי במערכת. יכולות הקירור של ה300 הן מעולות. בשני המארזים חשוב להוסיף מאוררים בשביל ביצועים אופטימלים.

והנקודה הכי חשובה - הCM590 עולה כמעט פי 1.5 יותר מה אנטק 300, לא יודע איך בכלל משווים בינהם בלי להתייחס לקטע של הכדאיות, ה 300 הוא הרבה יותר כדאי ברגע שתקציב נכנס לעניין. שוב - כמובן הכל תלוי במערכת שמכניסים פנימה אבל בגדול שני המארזים האלו יחזיקו כמעט הכל.

גם אני התלבטתי בין שניהם, המסקנה היתה שה150 ש"ח הנוספים ינוצלו טוב יותר אם יושקעו ברכיב אחר, ה 300 מספק לי מעל ומעבר.

פורסם

הכל תלוי בחנות. יש חנות שבה ה-CM590 עולה כ-20 ש"ח יותר ואז אולי זה כדאי. (FOXPC או IQPC)

בכל אופן האופציות למצוא 590 קטנות יחסית כי מעט חנויות מחזיקות ממה שראיתי. 300 הרבה יותר נפוץ בסה"כ

פורסם

שווה להשקיע עוד 50 שקל (בממוצע. מי לעזאזל ראה הפרש של 150? איפה? ) בשביל ה 590.

לדעתי, המארז יותר טוב גם מה 690 שכ"כ מהללים פה, הוא בערך באותו גודל, בנוי הרבה יותר טוב, יותר קל ונוח לסדר בו כבלים (הפלסטיקים האלו של ה 690 הם סיוט. טמבל מי שתקע אותם שם), ובכלליות- מדובר לדעתי במארז הכי טוב שקיים עד 400 ש"ח. מאוד נוח לעבוד איתו.

(לפני שמישהו מגיב לי בקשר ל 590/690- שזה יהיה מישהו שיצא לו להרכיב מחשב בשניהם, ולא ש "שמע/ראה" ככה וככה.)

פורסם

צודק ההפרשים שונים, ה690 ירד לאחרונה ואז ההפרש הוא בערך 60 וקצת ש"ח, ל590 ההפרש הוא 100.

פורסם

נראה לי שהתבלבלת.... מאנטק 300 ל 690 ההפרש הוא 100, ל 590 הוא 50.

פורסם

פששש באמת זניח, מדהים איך מחירים יורדים למוצר מסויים בפחות משלושה שבועות . לא מאמין שלקחו עליו בארצנו עד לא מזמן קרוב ל 450 ש"ח. מכיוון שלא נראה לי שזו היתה תאוות בצע של החנויות אז זה או היבואן, או היצרן שהחליט להוריד או שמישהו השיג איזה סטוק מפוקפק.

פורסם

פששש באמת זניח, מדהים איך מחירים יורדים למוצר מסויים בפחות משלושה שבועות . לא מאמין שלקחו עליו בארצנו עד לא מזמן קרוב ל 450 ש"ח. מכיוון שלא נראה לי שזו היתה תאוות בצע של החנויות אז זה או היבואן, או היצרן שהחליט להוריד או שמישהו השיג איזה סטוק מפוקפק.

אין מצב שהוא היה כל כך יקר , אני קניתי את ה CM690 שלי רק כשהוא הגיע לארץ ב 450 ש"ח ... (ניתן להשיג היום ב 370)

פורסם

כן גם יש חנות שמוכרת ב 360, לפני שבועיים באותה חנות זה היה 440 ובוא נגיד שהיא לא חנות שנוהגת להיות יקרה.

פורסם

פוקס פיסי מביאים קולרמאסטר מגלובלטק עד כמה שידוע לי, וגלובלטק אלו היבואנים הרשמיים בארץ של קולרמאסטר. אני לא רואה פה משהו מפוקפק :\

פורסם

פוקס פיסי מביאים קולרמאסטר מגלובלטק עד כמה שידוע לי, וגלובלטק אלו היבואנים הרשמיים בארץ של קולרמאסטר. אני לא רואה פה משהו מפוקפק :\

גלובל בקרוב כבר לא תביא כלום...

CD-LOD כנראה בודאות לוקחים את הייבוא של THERMALRIGHT ועוד כמה בדרך.

ממה ששמעתי וזה די מבוסס הם כבר הרבה זמן לא מביאים כלום ולא ממש נראה שהם יחזיקו מעמד..שימו לב שהם מייבאים גם את G.SKILL, GEIL ושאני מתקשר לחנות להזמין ממש אין במלאי לאף אחד כמעט.

לגבי COOLERMASTER יש עוד יבואן בארץ, לא זוכר מה השם אבל יש..

פורסם

ואתה מקשר חוסר מלאי של החנות ליבואן? אם זכור לי נכון אתה דילר, תתקשר ישירות ליבואן כמו שצריך לעשות :screwy: סתם לדוגמה, נעה מחשבים מייבאת GSKILL בעצמה, וסקיי PC קונים GSKILL מנעה. אתה רוצה לקשר את זה איכשהו לגלובל?

עברתי שם לפני שבועיים, אל תדאג להם, המצב שלהם טוב.

סידילוג גם לא יבלע אף אחד ושום דבר עם השירות המסריח שלהם, אם הם ישתפרו בקטע הזה- יש פוטנציאל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים