עבור לתוכן

איפה אפשר להשיג בארץ במחיר שפוי את הZ100G?

Featured Replies

פורסם

איפה אפשר להשיג בארץ במחיר שפוי את הZ100G?

פורסם

נתב עם FW מובנה של Check Point במחיר שפוי? אין דבר כזה, מאותה סיבה שג'יביק עולה 1000 דולר, וכבל RX/TX SM אופטי של מטר עולה 80-100.

מי שצריך את זה באמת יכול להרשות את זה לעצמו, אין סיבה שבעסק קטן ושלא נדבר על בית יהיה ציוד רשת כזה.

פורסם
  • מחבר

אני פשוט חולה עליו.

הZ100G כולו מתכת משדר עוצמה!

חשבתי אולי ללכת על הFW של ג'וניפייר אות מזה שהוא תותח, אני מתה על הצבע הכחול שלהם!

או לדחוק עוד את התקציב ואז ללכת על איזה פורטיגייט נחמד, אבל אני לא מצאתי אלחוטי משום מה.

פורסם

במקום לבזבז כסף על ציוד רשת מיותר תפנה לפסכיאטר הקרוב לביתך.

פורסם
  • מחבר

חחחחח מיותר!

תלוי למי!

עכשיו ברצינות, חוץ מקניה דרך חברות הISP בארץ לא מצאתי שום חברה שמחזיקה את הFW הנ"ל

פורסם

כי הוא לא נמכר over the counter, זה לא ציוד לבית או לעסק קטן, זה ציוד לעסקים בינוניים אם לא למעלה מזה. זה לא צעצוע, לאף אחד כמעט אין צורך בנתב + FW + Content Checker + AV + עוד קקמייקות מונפצות בתור Appliance.

חברות ISP מוכרות אותו בתור כחלק מחבילת אינטרגציה לשרותי אינטרנט מתקדמים לעסקים גדולים, הנתב הזה + כמה APים זה כל מה שצריך בשביל לספק WIFI מאובטח לקניון או לפרק תעשיה בלי שום דאגות שנובעות מאחזקה מיותרת.

פורסם

i-pink, אם פתחת דיון סתם כדי להשטות בפומבי אז אני מציע לך ללכת לחפש מקום אחר.

אם חיפשת חנות שתמחור לך UTM נורמלי במחיר "נורמלי" בזבזת את הזמן.

עדיף לך כבר להוריד חומת אש מבוססת לינוקס או BSD כדוגמת astaro, smoothwall או pfSense, ולהתקין אותם על מחשב ישן.

פורסם

רק לי זה נראה כמו סתם מכשיר ביתי?

פורסם
  • מחבר

אני מכירה את הציוד הנ"ל ואת היכולות שלו, ולכן אני רוצה אחד כזה גם אצלי בבית.

פשוט הראוטר שלי מתחיל לגמגם ואני מעונינת להחליף אותו במכשיר מקצועי.

אני מאוד נותה לכיוות הZ100G בגלל הטווח קליטה העצום שלו וגם בגלל האופציה לניהול טוב של חיבורי VPN

פורסם

לפי מה שאני מצאתי עליו , מדובר על עוד חתיכת מתכת שמריצה SOFAWARE , ומיועדת לשוק היתי והSOHO...

אז על מה בדיוק ההתלהבות? זה בדיוק ציוד לבית ולעסק קטן.

פורסם
  • מחבר

זה בדיוק מה שאני לא מבינה.

נכון הוא עולה כמו 3 ראוטרים, אבל הוא גם משדר פי 4 יותר חזק.. וזה בלי לדבר על אופציה של חיבור שני מודמים (שרידות גבוהה יותר) וניהול משתמשים בחיבור VPN. על מנת להתחבר מרחוק לבית.

פורסם

הכל חביב , הכל נחמד... אבל משדר פי 4 יותר חזק? אפשר לדעת מה עוצמת השידור המקסימלית שלו? וכמה DBM בכל אחת מהאטנות?

פורסם
  • מחבר

אני לא מדדתי אבל הוא תומך באקסטנדד מוד וזה פשוט נקלט מאוד רחוק כמה רחוק אני לא יודעץ אבל אפשר ללכת כמעט 10 בתים.

פורסם

משדר שמשדר במעל 300 מיליואט זה קצת לא נעים...

פורסם
  • מחבר

נעים מאוד, שיש ממד, ועוד יותר נעים שהולכים לחברים ליד. וזה בכלל נעים שיש לי היום מקמות שהקליטה בהם היא קו 1.

אני השאלתי את הZ100G מחבר, וזה פשוט מפלצת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים