פורסם 2008 בספטמבר 2117 שנים יש לי מארז ג'נרי וכל מתי שאני נוגע במארז בחלק העליון בצד השמאלי והימני אני מקבל זרם חשמלי בידיים. זה קורה גם בכל מקום שאני נוגע בתוך המארז כמו למשל מתי שאני נוגע בהרדיסק. למה זה קורה? יכול להיות בגלל שזה מארז ג'נרי?
פורסם 2008 בספטמבר 2217 שנים http://www.google.com/search?q=%D7%94%D7%90%D7%A8%D7%A7%D7%94&sourceid=navclient-ff&ie=UTF-8&rlz=1B3GGGL_enIL288IL288תיכנס לתוצאה ראשונה.אם המפצל חשמל שלך לא מחובר עם שלושה "פינים" אז אין לו הארקה או שיש בעיה חשמלית בשקע/מפסק/בניין.
פורסם 2008 בספטמבר 2217 שנים אם יש לך חיבור 3 פינים, אז לקרוא לחשמאלי שיסדר לך את ההארקה בשקע קיר / בבית.
פורסם 2008 בספטמבר 2317 שנים מחבר מה זאת אומרת חיבור 3 פינים? הכוונה לכבל חשמל של המחשב שמתחבר לספק הכוח?ולמה לעזאזל לקרוא לחשמלאי? אם אני יחליף את הכבל חשמל ואת הרביעייה שמחוברת לכבל מאריך אז זה יפתור את הבעיה?חברה תהיו יותר ברורים אני לא מבין איך פותרים את הבעיה הזאת.
פורסם 2008 בספטמבר 2317 שנים כשהם אמרו 3 פינים הם התכוונו למפצל שאתה כנראה משתמש בו כדי לחבר את המחשב לחשמל.אם יש לו רק 2 פינים, תחליף לאחד עם 3 פינים ותראה אם הבעיה נמשכת.
פורסם 2008 בספטמבר 2317 שנים אסור למכור ואסור להשתמש בכבל מאריך של 2 מוליכים או עם תקע של 2 פינים, אסור למכור או להשתמש במפצל של 2 פינים.תקח את הכבל חשמל שמחבר אל המחשב. נכון שיש לו 3 פינים בתקע שלו שמתחבר לשקע החשמלי?חבר את זה ישירות לשקע בקיר, בלי מפצלים ובלי חיבורים. כך תוכל לבדוק אם הבעיה בכבל המאריך שלך או במפצל. נסה לבדוק עם מפצל אחר. נסה לבדוק עם כבל חשמל אחר שמתחבר למחשב, לפעמים הבעיה בכבל החשמל הקטן הזה עצמו.כך תנסה לבודד את מקור הבעיה.אם הבעיה נמשכת גם עם מפצל או כבל אחר או בחיבור ישיר לשקע בקיר, תבקש חשמלאי שיבדוק את השקע ואת תקינות ההארקה בבית. אתה לא מסדר הארקה לבד !!
פורסם 2008 בספטמבר 2317 שנים תראהתקע חשמל מתחלק ל3 חוטיםאדום שחור וירוקלמה 3?אדום זה הפלוס השחור זה המינוסוהירוק זה ההארקהשתפקידה היא להעביר את הזרם ההוא שאתה מקבל למחשב עצמולריצפהיכול לאוד להיות שיש לך בעיה עם ההארכה שמהמה שאני מציע זה לקחת את המחשב עם המארז לחדש אחד ולחבר אותו ישירות לחשמל ככהרק את המארז והכבל חשמל שיוצא מהספקתחבר אותו לתקע תדליק ותיגע בו תראה אם אתה מרגיש את התופעה עדייןבמידה ולא תזמין תכנאי של חברת החשמל כניראה יש בעיה רק בחדר אל תגע בחוטים בקיר לבד שניה אחת עם חוט חשוף אתה תהפוך לברביקיובמידה וכן תזמין תזמין תטנאי עדייןאולי זה בכול הבית ..בהצלחהושוב , אל תגע שמה לבד..
פורסם 2008 בספטמבר 2317 שנים תראה תקע חשמל מתחלק ל3 חוטים אדום שחור וירוק למה 3? אדום זה הפלוס השחור זה המינוס והירוק זה ההארקה .... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: שקע הוא AC.
פורסם 2008 בספטמבר 2317 שנים היתבלבלתי בין תקע לשקע D:אה וואלה וההואאאא DCחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחהיתבלבתי בקיצור מהה וגם עם האדום והשחור עירבבתי ביכלל משהו אחרזה ביכלל התקע כחול חום וירוקצהוב כזה חחחח בקיצר מהעייפותתיקרא לטכנאי וזהו חחח
פורסם 2008 בספטמבר 2317 שנים AVIRAM 20מציע שלא תציע הצעות הנוגעות לחשמל.PORTANCEמציע שתנסה לבדוק עם כבל אחר והכי טוב זה בחיבור ישיר לשקע.במידה והבעיה מורגשת, להזמין חשמלאי מוסמך לבדיקת השקע ותקינות מערכת ההארקה.לא צריך מחברת החשמל, רק לבדוק שזה שמגיע אליך יש לו רשיון של חשמלאי.בנוסף, כדאי מאד להחליף את ספק הכוח במחשב שלך. מלכתחילה לא צריכה להיות זליגה לגוף המכשיר.תקלה כזו מעידה על כבלים לא תקינים או ספק כוח לא תקין.
פורסם 2008 בספטמבר 2317 שנים Old Cat דבר ראשון מציע שלא תציע לי מה לעשות !דבר שני בכול ספק יש 3 חוטים מאחורהשתים מהם הולכים ללוח של הספק עצמו והשלישי שהוא אדמה או הארקה מחובר ממש לגוף הספק עצמו!ככה שלהחליף ספק לא יתן שנוי במצב!מה שכן יכול להיות זה שמהספק עצמו בלי קשר לתקע יש מתח חשוף..
פורסם 2008 בספטמבר 2417 שנים AVIRAMכאשר אתה מציע הצעות מתחום החשמל ועל פי תוכן הודעותיך רואים שאינך בעל מקצוע בתחום - אתה עלול לסכן חיי אדם.אז כדאי שתפסיק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.