עבור לתוכן

מודם 56K ב-XP : אין צליל חיוג...

Featured Replies

פורסם

הו, תשובה עניינית בשעה טובה. :)

אני אבדוק ואם לא אצליח, אענה לך מחר.

תודה

סליחה ? ? ? ? ??

ודרייברים זאת לא תשובה עניינית ?

אל תסמוך יותר מדי על פקודות ה-AT של מודמים. לא זאת הבעיה שלך. חוצמזה אפשר לבטל את האפשרות של WAIT FOR DIALTONE במאפיינים של החיוג לרשת שיצרת וגם אז יש סיכוי טוב שהבעיה היא שהמודם בכלל לא פותח את ה-PORT לחיוג ועדיין לא תצליח להתחבר איתו לאינטרנט.

• תגובות 43
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תודה

סליחה ? ? ? ? ??

אל תסמוך יותר מדי על פקודות ה-AT של מודמים. לא זאת הבעיה שלך. חוצמזה אפשר לבטל את האפשרות של WAIT FOR DIALTONE במאפיינים של החיוג לרשת שיצרת וגם אז יש סיכוי טוב שהבעיה היא שהמודם בכלל לא פותח את ה-PORT לחיוג ועדיין לא תצליח להתחבר איתו לאינטרנט.

כולם ניסו לעזור וענו תשובות עיניניות, אני רק כתבתי עוד אחת.

כל ה-Vים שמסמנים ולא מסמנים לא תמיד משפיעים, פקודות AT הרבה יותר אמינות.

אם המודם לא היה פותח את ה-PORT אז הוא לא היה רואה תשובה ממנו.

פורסם
  • מחבר

תודה

סליחה ? ? ? ? ??

מצטער אם נעלבת, התכוונתי שהתשובות הקודמות עסקו בדרייברים, מה שניסיתי בעצמי, ללא הצלחה ו-SEVEN, זרק רעיון קצת אחר...

אז אני מבקש סליחה מכוווווווולללם (בעיקר מי שנפגע) :bigok:

ולעניינינו : הדרך שהצעת (SEVEN) לא עזרה.

המשך?

פורסם

אני חושב שאתה צריך לשנות את התרד הזה למשהו כמו "מה עדיף לי לקנות עכשיו במקום המודם-קבר הזה שלא פועל ב-XP". ;)

פורסם
  • מחבר

אני חושב שאתה צריך לשנות את התרד הזה למשהו כמו "מה עדיף לי לקנות עכשיו במקום המודם-קבר הזה שלא פועל ב-XP". ;)

תאמין לי הייתי קונה, אבל כנראה שבקרוב הקיבוץ שלי עובר לאינטרנט מהיר ברשת (כן, כבלים) ;D , ככה שאצטרך לקנות כרטיס רשת ובמודם לא יהיה שימוש.

בנתיים כנראה שאני אשיג מודם אחר לבדיקות.

פורסם

אוקיי בוס ;D

שיהיה בהצלחה !

פורסם

תוכל בבקשה לפרט לי את כל התשובות שקיבלת מהמודם.

ATI1

ATI2

ATI3

וכו'.

פורסם
  • מחבר

ATI1

ATI2

ATI3

וכו'.

תשובות? לא היה שום דבר מיוחד שכתבתי לו ATI3, אישרתי כמו שאמרת, והכל היה רגיל (ז"א לא השפיע?)

ובקשר לפקודות האלה, יש מה שנקרא QUERY MODEM , בהגדרות שלו, וזה עושה את זה אוטומטית.

המודם מגיב ! (כבר אמרתי את זה) , יש תקשורת בין המחשב למודם.

עכשיו שמתי לב שזה לא חשוב אם החוט טלפון מחובר פיזית או לא למודם (לא, לא חיברתי את זה ל-PHONE) - הוא בכל זאת חוזר שאין צליל חיוג,

ז"א משהו משובש לפני היציאה של התקשורת החוצה. לא?

ועוד משהו, החלפתי את המיקום של הסלוט של המודם (PCI שונה) - לא עזר.

אני עובד על השגת מודם חלופי לבדיקות.

SEVEN - תודה בכל אופן על ההשקעה ;)

פורסם

ATI1

ATI2

ATI3

וכו'.

תשובות? לא היה שום דבר מיוחד שכתבתי לו ATI3, אישרתי כמו שאמרת, והכל היה רגיל (ז"א לא השפיע?)

ובקשר לפקודות האלה, יש מה שנקרא QUERY MODEM , בהגדרות שלו, וזה עושה את זה אוטומטית.

המודם מגיב ! (כבר אמרתי את זה) , יש תקשורת בין המחשב למודם.

עכשיו שמתי לב שזה לא חשוב אם החוט טלפון מחובר פיזית או לא למודם (לא, לא חיברתי את זה ל-PHONE) - הוא בכל זאת חוזר שאין צליל חיוג,

ז"א משהו משובש לפני היציאה של התקשורת החוצה. לא?

ועוד משהו, החלפתי את המיקום של הסלוט של המודם (PCI שונה) - לא עזר.

אני עובד על השגת מודם חלופי לבדיקות.

SEVEN - תודה בכל אופן על ההשקעה ;)

אוקיי אני חושב שלא הבנת אותי נכון. הפקודה היא ATX3 לא ATI3. אם מכניסים לו ATX3 הוא צריך לחייג לא משנה מה תבדוק עוד פעם.

אני באמת חושב שהבעיה פתירה.

התכוונתי שתכתוב לי מה המודם ענה לכל ATI ב-QUERY MODEM, זה שהוא עונה זה לא מספיק כדי לדעת, אני צריך לדעת מה הוא עונה בכל שורה תעשה אפילו PRINT SCREEN.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אני חושב שלא הבנת אותי נכון. הפקודה היא ATX3 לא ATI3. אם מכניסים לו ATX3 הוא צריך לחייג לא משנה מה תבדוק עוד פעם.

התכוונתי שתכתוב לי מה המודם ענה לכל ATI ב-QUERY MODEM, זה שהוא עונה זה לא מספיק כדי לדעת, אני צריך לדעת מה הוא עונה בכל שורה תעשה אפילו PRINT SCREEN.

קבל תיקון : כתבתי ATX3 , בוודאות.

אני אכתוב לך (לא יכול לצרף תמונה, אולי אשלח לך באימייל) , לגבי ה-QUERY MODEM.

כמה שאני זוכר, הוא עושה הכל בהצלחה, מחזיר פרמטרים שנראים רלוונטיים, חוץ מאחד מה-ATI. (נבדוק).

צפה לתגובה נוספת.

תודה.

פורסם

קבל תיקון : כתבתי ATX3 , בוודאות.

אני אכתוב לך (לא יכול לצרף תמונה, אולי אשלח לך באימייל) , לגבי ה-QUERY MODEM.

כמה שאני זוכר, הוא עושה הכל בהצלחה, מחזיר פרמטרים שנראים רלוונטיים, חוץ מאחד מה-ATI. (נבדוק).

צפה לתגובה נוספת.

תודה.

אני מצפה.

פורסם

אני באמת לא רוצה לייאש אותך אבל הנסיונות האלה לא יעזרו. זה עניין של דרייברים ורק דרייברים. היה לי מודם של חברה לא ידועה מבוסס על צ'יפ של CONEXANT ואכלתי ממנו הרבה חרא בנסיונות להפעיל אותו בחלונות 2000 ואחרי זה ב-XP. היום המודם הזה נח על משכבו בשלום במזבלה העירונית.

פורסם
  • מחבר

אני באמת לא רוצה לייאש אותך אבל הנסיונות האלה לא יעזרו. זה עניין של דרייברים ורק דרייברים. היה לי מודם של חברה לא ידועה מבוסס על צ'יפ של CONEXANT ואכלתי ממנו הרבה חרא בנסיונות להפעיל אותו בחלונות 2000 ואחרי זה ב-XP. היום המודם הזה נח על משכבו בשלום במזבלה העירונית.

תודה. נעשה נסיון או שניים אחרונים. ::)

SEVEN - שלחתי לך מייל עם התמונות של המצבים כמו שבקשת.

פורסם
  • מחבר

אגב, אם לא ייסתדר עם המודם הזה, אני צריך המלצה למודם שיעבוד ב-XP (אני מדגיש ש-י-ע-ב-ו-ד )

ראיתי את הת'רד הזה :

בנושא דומה

מה אתם אומרים, איזה מודם ?

Creative?

ZOOM (גיל , זה המלצה שלך ראיתי - ???)

V92 ?

ואיזה צי'פ: ESS או ROCKWELL ?

אשמח לשמוע הצעות מבעלי XP עם מודם כזה.

ותודה לכווווווולם. ;D

פורסם

מודם V90 של קריאייטיב (מה שנקרא מודם בלאסטר ויש אותו ברוב החנויות) עובד בטוח ב-XP עם דרייברים של XP. רק לתקוע אותו בחריץ PCI ולהפעיל את המחשב.

לי יש מודם V92 של SMARTLINK שגם לו יש תמיכת דרייברים ממיקרוסופט. אני אישית מעדיף את הדרייברים של SMARTLINK אפילו בלי חתימה דיגיטלית כי הם נותנים לי פונקציה של שיחה מזוהה וזה ממש נחמד :).

יש גם מודם PCI של ZOOM שהוא V92 .זול למדי ויש לו דרייברים טובים ל-XP.

רק אל תקנה בשום אופן מודם-קבר של חברה לא ידועה רק בגלל שהמוכר בחנות אמר לך "זה רוקוול" או CONEXANT.

אה, יש גם את המודמים של חברת PINE ושל APACHEE עם תמיכה טובה של היצרן בדריברים. אבל עליהם אני פחות ממליץ.

רק תיזהר ממודמים של מוטורולה. אלה קבר אמיתי (כמו הויברה הפשוט של קריאייטיב).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים