עבור לתוכן

סוף העולם ב2012? או שהכל על כוכב ניבירו לא נכון...

Featured Replies

פורסם

זה כוכב או פלנטה...?

• תגובות 130
  • צפיות 42.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

ראה כותרת ותבין.

פורסם

אין טעם בעצם שאני אמשיך להסביר...

תחזור לעמוד 2, הכל כתוב שם.

פורסם
  • מחבר

שמע, אני לא טוען שזה נכון. אבל אם זה לא נכון אז כדאי שידעו כולם.

ואם זה כן נכון, אז אולי עדיף שלא ידעו....

פורסם

אין פה שום אפשרות, אפילו בדרך שמפירה את ההיגיון, שזה נכון. זו עוד שטות מחובבי הקונספירציות שלא יכולים להירגע אלא אם העולם עומד להסתיים מחר מסיבה כזו או אחרת.

פורסם

זה שאתה לא רואה משהו לא אומר שהוא לא קיים...

פורסם

טוב, ועכשיו תחזור לעמוד 2, תקרא, ותחשוב טוב טוב אם היית צריך להוסיף את התגובה חסרת הטעם שלך.

פורסם

אני מסכים עם דבר אחד שנאמר פה "כולנו הולכים למות" ב2012??? למה דווקא התאריך הזה?

נארה לי שאם שרדנו את אחרית הימים של שנת 2000 נעבור גם את זה ;D

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

איזה בעסה נראה לי שאכלתי אותה עם הסוף העולם , יש לי כרגע התחייבות לכבלים של יס עד 2013 ככה זה שאם לא נשלם להם את כל הכסף אחרי סוף העולם הם יכולים לתבוע אותי על הפרת חוזה..

פורסם

וואי איך אני מחכה ל2012 ואז שלא יקרה כלום אני כל כך יצחק על הפחדנים שחשבו שיקרו דברים

בפעם המיליון, סוף העולם זה ב2240

פורסם

בפעם המיליון, סוף העולם זה ב2240

וזה למה ? (במיקרה בבא ונגה הזות או משהוא ?)

פורסם

כי עוד 231 שנים אז העולם יהיה בן 6000 שנה לפי היהדות ומכיוון שאני לא יוכל לחיות עד אז כדי לראות אם זה יקרה ובמידה שלא, לצחוק על כל המטומטמים שהאמינו שזה יקרה גם כן, אין לי ברירה אלא לחשוב שזה מה שיהיה

פורסם

וזה למה ? (במיקרה בבא ונגה הזות או משהוא ?)

סוף לוח השנה היהודי, ה-Deadline של המשיח And so on ..

פורסם

ftw lol :lol:

טוב אוקי ,עכשיו רק נישאר לחיות עד אז ,אגב מי שחושב שאין בכלל סיכוי לחיות עד אז (מבחינת בריאות) טועה ,כי לא מזמן מדענים מצעו חומר (או משהוא ) שגורם לתולעים לחיות פי 6 ( :o ) מהזמן הרגיל שלהן + חיים בצורה פעילה (מה שאתה לא יכול להגיד על אנשים בניי 90 בימינו) ,אז לדעתי בסופו של דבר זה יגיעה גם אילינו .

פורסם

יאללה מגניב!

אם אני יחיה עד שנת 600 בטוח אני יוכל להיות מאסטר של ההאדו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים