עבור לתוכן

מחפש מסך LCD עד מחיר של 650 שקל

Featured Replies

פורסם

שלום אני מחפש מסך LCD לא משנה לי כמה אינצ אבל שיהיה 17 מינימום

עד מחיר של 650

ואם אפשר אפילו להביא לי מסך פחות זול ואפילו תהכי זול שיש שעולה 550 ככה

אני לא מתכוון לשחק במשחקים זה מסך רק לאינטרנט תודה

פורסם

אני חושב שהכי זול זה בסביבות 750 ש"ח.

בכל אופן, בתקציב הזה בפירוש אתה צריך ללכת לכיוון מסכים ביד שניה.

בתקציב הזה תוכל למצוא בסה"כ אחלה מסכים, יכול להיות שבגודל גדול מ-17" ואולי אפילו יותר מ-19" אם יתמזל מזלך

פורסם

תקשיב,

באמת שאין מה להגיד. אלו לא מסכים איכותיים וברובם אנחנו לא ניתקלנו.

פשוט תקנה מה שמתאים לך בתקציב. באמת שבמחירים הללו הכל אותו דבר.

המקס' שאתה יכול להיות בררן לגביו זה החיבורים (אבל אני בספק אם יש להם חיבור DVI בכלל).

אבל למה לא יד שניה?

http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/8662/cat/36

אפילו יש לך עוד אחריות לשנה עליו.

או :

http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/8755/cat/36

מחיר שמשאיר לך עודף,

אחריות לעוד יותר מחצי שנה..

פורסם
  • מחבר

לא יודע אבא שלי לא מסכים לי לקנות יד2 הוא מעדיף רק חדש

אתה בטוח שהמסך שהבאתי הוא לא טוב?

אתה יכול לברר אם יש לו יציאת DVI?

ומה ההבדל בין יציאת DVI לVGA

יש לי מסך CRT 17 אינצ עכשיו והוא מזיק לעניים בטירוף אז בגלל זה אני מעדיך לקנות איזה LCD ושזה יהיה פחות גרוע בהרבה

ואני ישלי במסך משהו שאני מחבר לכרטיס מסך שהכבל שלו הוא סגול כזה זה VGA?

אשמח אם תסביר לי מה זה DVI

פורסם

20080921030209584066.png

DVI - החיבור החדש שנותן תמונה איכותית יותר אבל אין אותו בכל המחשבים והמסכים

VGA - החיבור הישן שנותן תמונה טובה ויש בכל מקום

אני מצטרף לכל ההמלצות של יד שניה. המסכים שתמצא ביד שניה טובים יותר בהרבה ממה שאתה יכול למצוא בכאלה מחירים בחנויות

המסך הנמוך ביותר שהייתי קונה (וקניתי) בחנות הוא Teac 9005 או Teac 2005 שנמכר עכשו בשם Fujicom אבל בתכלס זה אותו מסך. הם עולים משהוא כמו 900 שקל ואיכות תמונה דיי בסדר במיוחד ב 9005 וב 2005 החדש (אם המסך המבריק כמו בלפטופים אם כי לדעתי הוא פחות נוח)

אנ מציע שתסביר לאבא שלך שיד שניה היא לא דבר רע

פורסם

מסך 17" רחב זה דבר כל-כך פיצקי ועלוב, שזה מצחיק. כמובן שבמחיר הזה אין שום כניסת DVI (מה שמצוין גם במפרט באתר של SKY - כתוב "אנלוגי" ולא "אנלוגי/דיגיטלי").

אם המסך הנוכחי שלך באמת כל-כך גרוע, והתקציב שלך באמת כל-כך נמוך, ואתה לא רוצה ללכת על יד שניה, אז אולי מה שתקנה יהיה שיפור, למרות שלמטרה של נוחות עבודה מסך CRT 19" כמו זה:

http://zap.co.il/model.aspx?modelid=400879

יהיה השקעה טובה יותר.

פורסם

יש בשופרסל מסך PILOT של 19" עם רמקולים מובנים ב699. תקווה שהמבצע עדין לא נגמר.

פורסם
  • מחבר

אבל בעיקרון מסכי LCD פחות פוגעים בעין?מבחינת קרינה

איך אפשר לדעת מה הקרינה של כך מסך?רשום את זה בפרטים שמה של המסך?

ואני לא יודע מה לעשות ממש איזה מסך לקנות יד2 אולי אני ידפק או משהו והחדש ישאר לי ויש לי עליו אחריות לפחות

פורסם

יש מסך מחשב 20 אינצ' רחב של TEAC במחיר מצחיק של 590 שקל ב10 תשלומים שווים בקרביץ או בהום סנטר, לא יודע זה מופיע בעיתון ידיעות אחרונות של שישי

לדעתי תחטוף אותו מבלי לחשוב. למרות שיש מצב שהמחיר זה טעות דפוס אבל שווה להתקשר לחנות ולשאול אותם לגבי המחיר ואם יש להם במלאי. אל תדאג בקשר לחברה של המסך כל המסכי מחשב LCD זה אותו חרא כולם נותנים פחות או יותר את אותה התמונה. ובקשר ליד שנייה לדעתי יד שנייה זה אחלה דבר וזה גם אופציה טובה בשבילך אם המחיר של הTEAC הוא לא 590 שקל.

פורסם

^

זה שמעלי הציע מבצע שיש בקרביץ

אז מצאתי גם בקרביץ את המסך הבא

http://www.kravitz.co.il/?CategoryID=336&ArticleID=679&Page=1

זה לא TEAC אבל אולי גם זה טוב...

שיבדקו פה מומחים אם הוא באמת שווה את הכסף ואם הוא טוב :)

פורסם

יש מסך מחשב 20 אינצ' רחב של TEAC במחיר מצחיק של 590 שקל ב10 תשלומים שווים בקרביץ או בהום סנטר, לא יודע זה מופיע בעיתון ידיעות אחרונות של שישי

לדעתי תחטוף אותו מבלי לחשוב. למרות שיש מצב שהמחיר זה טעות דפוס אבל שווה להתקשר לחנות ולשאול אותם לגבי המחיר ואם יש להם במלאי. אל תדאג בקשר לחברה של המסך כל המסכי מחשב LCD זה אותו חרא כולם נותנים פחות או יותר את אותה התמונה. ובקשר ליד שנייה לדעתי יד שנייה זה אחלה דבר וזה גם אופציה טובה בשבילך אם המחיר של הTEAC הוא לא 590 שקל.

מסתבר שהמבצע של הום סנטר ( 20 אינצ' רחב של TEAC ב-590) אינו טעות דפוס. :nixweiss:

אם מתעקשים אפשר להזמין את המסך (למרות שהמלאי אזל ביום הראשון), זמן אספקה - עד 30 יום. :sleep:

ניתן לקבל עוד הנחה של 10% (כרטיס מועדון) ואז המחיר הוא ממש בדיחה - 530 ש"ח.

השאלה אם המסך שווה את ה-530/590 ש"ח ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים