עבור לתוכן

מהו לדעתכם ה-FPS המינימלי ביותר שעל כרטיס המסך לספק בהרצת משחקים?

Featured Replies

פורסם

חחח, למה קשה לי להאמין לזה עם מערכת כמו שלך? :P

AAX16Q זה משהו מטורף.

זה מכביד פי כמה ואז עוד פי כמה.

בכל מקרה אני חצי התבדחתי.

כל מה שצריך שCRYSIS יזוז טוב זה לרדת מהעץ ולוותר על כמה פילטרים והגדרות.

זה עדיין נראה מעולה, והעיקר זה שחיק.

• תגובות 41
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

משחקי FPS כמו UT חשוב מאוד FPS גבוה - כי כל עשירית שניה חשובה

במשחקים כמו קריסיס זה פחות חשוב כי לא מתנפלים עליך 10 אנשים במקביל

פורסם

משחקי FPS כמו UT חשוב מאוד FPS גבוה - כי כל עשירית שניה חשובה

במשחקים כמו קריסיס זה פחות חשוב כי לא מתנפלים עליך 10 אנשים במקביל

חח, אלא אם אתה משחק כמוני בDELTA

ואתה יודע מה ART אני אכנס לCRYSIS ואבדוק בשבילך בויסטה HIGH 1280X1024 16XAA

פורסם

ואתה יודע מה ART אני אכנס לCRYSIS ואבדוק בשבילך בויסטה HIGH 1280X1024 16XAA

חחחחחחחח ישרף לך המחשב.... 16XAA - הקריסיס הזה רושש את כל חסכונותי...

פורסם

בום! 1280X1024 AAX8 HIGH

FPS של 23 עד 30! מי מדבר עכשיו!?

ומה איתך? יש לך מערכת חזקה יותר...

חבל שאני לא יכול לעלות סקרין-שוט משום מה זה מראה רק שחור

פורסם

התלות בין FPS לאיכות המשחק תלויה בדבר 1, וזה מספר הפריימים בשניה שבהם נעשו האנימציות של הדמויות במשחק, ועד כמה המנוע של המשחק יודע להתאים את עצמו לשינויים בFPS. משחקים עפ אנימציות עם הרבה key frames ויכלות התאמה גרועה יראו רע מאוד בכל כאשר הDELTA בין כמות הפריימים של כל אנימציה לFPS שאתם יכולים לרנדר בו את המשחק גדולה יראה רע מאוד, וזה נכון גם לFPS נמוך מידי וגם לגבוה בהרבה, תשחקו משחק ישן והרבה פעמים יש חרבוש באנימציות וקפיצות מוזרות בגלל FPS תלת ספרתי. COD למשל שחיק לחלוטין על 30FPS, כאשר יצא הדמו הרצתי אותו על 7900GT על HIGH ועד שלא בדקתי עם FRAPS לא הנחתי לעצמי שזה רץ על פחות מ50, גם CRYSIS שחיק לחלוטין ב20-30FPS.

בקשר לכל המספרים שזרקו פה, אתם מתעלמים מדבר חשוב וזה שהבעיה הכי גדולה כאשר מדובר על FPS ממוצע, זה שזה מספר ממוצע. כאשר משחק רץ על 60FPS בממוצע זה אומר שמקרי הקיצון שלו הם איפהשהו בין 90 ל30 FPS.

לעומת זאת ב30FPS ממוצע מקרי הקיצון שלו הם בד"כ גובלים ב40-45 ובקו התחתון ב10-15 והקו התחתון כן יוצר סיטואציות בלתי ניתנות לשיחוק בעליל, וכמובן שמגיעים לקו התחתון בעיקר בסצנות "חשובות".

פורסם

AAx16Q זה הרבה הרבה יותר מכביד מ AAx16

אפילו AAx4Q יותר כבד משמעותית מAAx16

תקבל כמה פריימים בודדים במקרה הטוב.

יש משחקים אחרים עם גרפיקה לא רעה בכלל, שרצים חלק עם AAx16Q.

בגדול AAx16Q הוא פיל לבן מכביד ומיותר, שאף פעם לא יהיה אפשרי להפעיל במשחקים כבדים חדשים שנוצרו לנצל את הכוח שקיים בכרטיסים לצרכים יותר שימושיים...

זה כמו מערכון של הגשש החיוור... הפילטר של הפילטר. (הצ'ופצ'יק של הקומקום) :lol:

פורסם

תזכור שהרבה םעמים יש נפילות FPS, כך שאם אתה נופל מ20 זה כבר נוראי, לכן עדיף ללכת על 30-40...

בכל מקרה , העין האנושית אינה מסוגלת להבדיל בין 30FPS ל150...

פורסם

תזכור שהרבה םעמים יש נפילות FPS, כך שאם אתה נופל מ20 זה כבר נוראי, לכן עדיף ללכת על 30-40...

בכל מקרה , העין האנושית אינה מסוגלת להבדיל בין 30FPS ל150...

דבר בשם עצמך, העין האנושית שלך

פורסם

התלות בין FPS לאיכות המשחק תלויה בדבר 1, וזה מספר הפריימים בשניה שבהם נעשו האנימציות של הדמויות במשחק, ועד כמה המנוע של המשחק יודע להתאים את עצמו לשינויים בFPS. משחקים עפ אנימציות עם הרבה key frames ויכלות התאמה גרועה יראו רע מאוד בכל כאשר הDELTA בין כמות הפריימים של כל אנימציה לFPS שאתם יכולים לרנדר בו את המשחק גדולה יראה רע מאוד, וזה נכון גם לFPS נמוך מידי וגם לגבוה בהרבה, תשחקו משחק ישן והרבה פעמים יש חרבוש באנימציות וקפיצות מוזרות בגלל FPS תלת ספרתי. COD למשל שחיק לחלוטין על 30FPS, כאשר יצא הדמו הרצתי אותו על 7900GT על HIGH ועד שלא בדקתי עם FRAPS לא הנחתי לעצמי שזה רץ על פחות מ50, גם CRYSIS שחיק לחלוטין ב20-30FPS.

בקשר לכל המספרים שזרקו פה, אתם מתעלמים מדבר חשוב וזה שהבעיה הכי גדולה כאשר מדובר על FPS ממוצע, זה שזה מספר ממוצע. כאשר משחק רץ על 60FPS בממוצע זה אומר שמקרי הקיצון שלו הם איפהשהו בין 90 ל30 FPS.

לעומת זאת ב30FPS ממוצע מקרי הקיצון שלו הם בד"כ גובלים ב40-45 ובקו התחתון ב10-15 והקו התחתון כן יוצר סיטואציות בלתי ניתנות לשיחוק בעליל, וכמובן שמגיעים לקו התחתון בעיקר בסצנות "חשובות".

חולה על התגובות שלך

חצי מהמשפט אני מבין וחצי לא... אבל בהחלט אוהב את הרמה שאתה מוסיף לפורום...

פורסם

השאלה בתאכלס היא עד כמה FPS עין אנושית יכולה לראות, אם זה עד 30 זה אומר שזה סתם פסיכולוגי למי שנראה שהוא יכול להבדיל בין 30 ל60, אם לא אז יש לו ראיה ממש טובה, אני משחק בCSS ב200 בערך וגם בCOD4 ב30 ואין לי ממש בעיות לשחק טוב ככה שנראה לי שתמונה כל 3.333 מאיות זה מספיק לגמרי

פורסם

יש עיניים שיראו הבדל גם ב- 40FPS

ה-FPS הוא נושא שדי מתנגש עם קצב ריענון המסך LCD ו- CRT בגלל זה יש אנשים שיגידו שהם רואים הבדל בין 60 ל- 80 FPS

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים