פורסם 2002 בפברואר 1023 שנים אני כל הזמן שומע איזה צפצוף מוזר מהמחשב (או מהמסך אין לי מוסג) אתם יודעים צליל קטן כזה ומעצבן שעושה חור באוזןכיביתי את הרמקולים (מהחשמל והצליל המחורבן הזה עדיין היה אז אני בתוך שזה מהמחשב (או מהמסך כי זה בא יותר מהכיוון שלו) מישהו יודע אולי מה גורם לצליל הזה?
פורסם 2002 בפברואר 1023 שנים תנסה לעלות את תדר הריענון של המסך מעל 60 , תנסה 75 או 85וגם שחק עם הרזולוציות
פורסם 2002 בפברואר 1023 שנים כיביתי את הרמקולים (מהחשמל והצליל המחורבן הזה עדיין היה אז אני בתוך שזה מהמחשב (או מהמסך כי זה בא יותר מהכיוון שלו) מישהו יודע אולי מה גורם לצליל הזה?קודם כל תכבה את המסך ותבדוק אם זה יוצא ממנו או מהמחשב...
פורסם 2002 בפברואר 1023 שנים היה לי בדיוק מקרה כזה בעבודה. גם אני לא ידעתי למה הבן ^*&%^* משמיע את הצליל הנורא הזה. תאמין או לא זו בעיה בחיבור של המקלדת. תנסה להחליף מקלדת.
פורסם 2002 בפברואר 1023 שנים מחבר אתה בטוח??למרות שיש לי מקלדתמוזרהשל איזה חברה שאף פעם לא שמעתי אליה אבל היא עובדת מצוין (sun מישהו מכיר??)והיא PS2 טוב פעם הבאה שזה ישמע את הצפצוף אני אנסה את זה...
פורסם 2002 בפברואר 1023 שנים אולי יש לך מאוורר שנוגע במשהו בתוך המארז ואז הוא שורק מהחיכוך תפתח את המארז ותסתכלאם לא אז גם לי ניראה שהמסך שלך הולך להתפגר
פורסם 2002 בפברואר 1723 שנים מחבר אוף זה מהמסך!!!!!!!!עכשיו יש את הצפצוף וניתקתי אותו מהחשמל וזה הפסיק אוף מה עושים ?????????????????????????????אני לא רוצה שהוא יתפגר לי (וגם ממש אין לי כסף לחדש!!!!!!)
פורסם 2002 בפברואר 1723 שנים אוף זה מהמסך!!!!!!!!עכשיו יש את הצפצוף וניתקתי אותו מהחשמל וזה הפסיק אוף מה עושים ?????????????????????????????אני לא רוצה שהוא יתפגר לי (וגם ממש אין לי כסף לחדש!!!!!!)אם זה מהמסך אני חושש שתצטרך להחליף אותו או לתקן.
פורסם 2002 בפברואר 1723 שנים מחבר אני מאוד ישמח להחליף אותו אבל פשוט אין כסף.....איך מתקנים ??(ואת מה ??)זה הולך ובא אולי פעם ביומיים ומישהו יודע אולי מה גורם לזה ???
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.