עבור לתוכן

BT עושה המון רעש ב2000RPM

Featured Replies

פורסם

אם אני לא טועה לBT יש פוטנציומטר לשליטה על המאורר...

תוריד ידנית

• תגובות 35
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אם אני לא טועה לBT יש פוטנציומטר לשליטה על המאורר...

תוריד ידנית

ההבדל הוא 10 RPM חחח

פורסם

הזוי...

פורסם

אם לא הפוטנציומטר יש הסבר בחתימה שלי לגבי שליטה במאווררים.. תודיע לנו אם זה עזר.

פורסם
  • מחבר

אם לא הפוטנציומטר יש הסבר בחתימה שלי לגבי שליטה במאווררים.. תודיע לנו אם זה עזר.

לא עזר

פורסם

תפרט.. עד לאן הורדת את מהירות הסיבוב?

נ.ב.- לתשומת לבך, אתה זה שצריך עזרה ולא אנחנו. אנחנו לא צריכים לחנוק אותך בשביל שתספק את האינפורמציה המתאימה.

פורסם

בשביל לנצל את הפוטנציומטר אתה חייב בביוס לקבוע ב-Smart Fan שיהיה Disabled.

בכל מקרה אני מציע שתנתק את המאוורר ממקור החשמל שלו בשביל שתהיה בטוח שזה מגיע ממנו, אחרי הכל אל תשכח שחשבת שזה מהחיבור השבור. אז אם יהיה לך שקט נפשי בלי המאוורר ואתה לא תוכל להסתפק בעצמת הרעש לאחר האטת המאוורר, אז הפיתרון היחידי הוא קניה של מאוורר חדש.

פורסם
  • מחבר

בשביל לנצל את הפוטנציומטר אתה חייב בביוס לקבוע ב-Smart Fan שיהיה Disabled.

בכל מקרה אני מציע שתנתק את המאוורר ממקור החשמל שלו בשביל שתהיה בטוח שזה מגיע ממנו, אחרי הכל אל תשכח שחשבת שזה מהחיבור השבור. אז אם יהיה לך שקט נפשי בלי המאוורר ואתה לא תוכל להסתפק בעצמת הרעש לאחר האטת המאוורר, אז הפיתרון היחידי הוא קניה של מאוורר חדש.

עשיתי הכל, טוב אם אין שום פיתרון אחר נקנה את הפריזר 7...

פורסם

ניתקת את המאוורר ועדין יש רעש?

אם התשובה חיובית אז כנראה שזה לא קשור בכלל לקירור המעבד. ואם הרעש נובע בגלל שהוא שבור אז תנצל את האחריות שלך עליו, אני מניח שהם מכסים דברים כאלו.

ואל תמהר להגיד שאין פיתרון אחר. אתה חי בתוך המח שלי? אתה יודע אם יש לי או לאנשים אחרים רעיונות אחרים? לא, אז אל תגיד דברים כאלו. אם לך אין סבלנות, אתה יכול להגיד שאין לך סבלנות ואתה קונה קירור אחר מתוך חוסר סבלנות, אבל אל תאשים אותנו בזה, ואפילו אל תרמוז לדבר שכזה.

פורסם
  • מחבר

ניתקת את המאוורר ועדין יש רעש?

אם התשובה חיובית אז כנראה שזה לא קשור בכלל לקירור המעבד. ואם הרעש נובע בגלל שהוא שבור אז תנצל את האחריות שלך עליו, אני מניח שהם מכסים דברים כאלו.

ואל תמהר להגיד שאין פיתרון אחר. אתה חי בתוך המח שלי? אתה יודע אם יש לי או לאנשים אחרים רעיונות אחרים? לא, אז אל תגיד דברים כאלו. אם לך אין סבלנות, אתה יכול להגיד שאין לך סבלנות ואתה קונה קירור אחר מתוך חוסר סבלנות, אבל אל תאשים אותנו בזה, ואפילו אל תרמוז לדבר שכזה.

האמת שממש לא, כן, ניתקתי אותו מהחשמל, הרעש הפסיק, ברגע שחיברתי בום הרעש חזר.

זה יכול להיות המאוורר שלו?

פורסם

תשמע לסיכום כל הדיון הזה. החלק ששבור בבסיס הקירור לא מפריע כי הטמפרטורה שלך טובה מאוד.. הרעש נובע מהמאוורר שלו ותצטרך להחליף את המאוורר. בכל מקרה הפוטנציומטר היה אמור לפעול, כי הוא מוריד מ2000RPM ל1300RPM לפי האתר של TT.

פורסם
  • מחבר

תשמע לסיכום כל הדיון הזה. החלק ששבור בבסיס הקירור לא מפריע כי הטמפרטורה שלך טובה מאוד.. הרעש נובע מהמאוורר שלו ותצטרך להחליף את המאוורר. בכל מקרה הפוטנציומטר היה אמור לפעול, כי הוא מוריד מ2000RPM ל1300RPM לפי האתר של TT.

סידרתי לו את הפוטנציומטר, החיבור היה רופף שם, קצת איזולירבנד ופועל אבל מוריד עד לרמה של 1600RPM

האחריות מכסה אותו, נבדוק... נלך לKSP שוב חח

פורסם

נתק את המאוורר מהתושבת של הקירור. אם הרעש הפסיק, הבעיה היא בקליפס השבור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים