פורסם 2008 בספטמבר 2117 שנים מחבר אם אני לא טועה לBT יש פוטנציומטר לשליטה על המאורר...תוריד ידניתההבדל הוא 10 RPM חחח
פורסם 2008 בספטמבר 2117 שנים אם לא הפוטנציומטר יש הסבר בחתימה שלי לגבי שליטה במאווררים.. תודיע לנו אם זה עזר.
פורסם 2008 בספטמבר 2117 שנים מחבר אם לא הפוטנציומטר יש הסבר בחתימה שלי לגבי שליטה במאווררים.. תודיע לנו אם זה עזר.לא עזר
פורסם 2008 בספטמבר 2117 שנים תפרט.. עד לאן הורדת את מהירות הסיבוב?נ.ב.- לתשומת לבך, אתה זה שצריך עזרה ולא אנחנו. אנחנו לא צריכים לחנוק אותך בשביל שתספק את האינפורמציה המתאימה.
פורסם 2008 בספטמבר 2217 שנים מחבר http://www.siz.co.il/up.php?i=myjhjnydzjyh.jpgעוד משהו שאני יכול לתת בישביל עזרה?
פורסם 2008 בספטמבר 2217 שנים בשביל לנצל את הפוטנציומטר אתה חייב בביוס לקבוע ב-Smart Fan שיהיה Disabled.בכל מקרה אני מציע שתנתק את המאוורר ממקור החשמל שלו בשביל שתהיה בטוח שזה מגיע ממנו, אחרי הכל אל תשכח שחשבת שזה מהחיבור השבור. אז אם יהיה לך שקט נפשי בלי המאוורר ואתה לא תוכל להסתפק בעצמת הרעש לאחר האטת המאוורר, אז הפיתרון היחידי הוא קניה של מאוורר חדש.
פורסם 2008 בספטמבר 2217 שנים מחבר בשביל לנצל את הפוטנציומטר אתה חייב בביוס לקבוע ב-Smart Fan שיהיה Disabled.בכל מקרה אני מציע שתנתק את המאוורר ממקור החשמל שלו בשביל שתהיה בטוח שזה מגיע ממנו, אחרי הכל אל תשכח שחשבת שזה מהחיבור השבור. אז אם יהיה לך שקט נפשי בלי המאוורר ואתה לא תוכל להסתפק בעצמת הרעש לאחר האטת המאוורר, אז הפיתרון היחידי הוא קניה של מאוורר חדש.עשיתי הכל, טוב אם אין שום פיתרון אחר נקנה את הפריזר 7...
פורסם 2008 בספטמבר 2217 שנים ניתקת את המאוורר ועדין יש רעש?אם התשובה חיובית אז כנראה שזה לא קשור בכלל לקירור המעבד. ואם הרעש נובע בגלל שהוא שבור אז תנצל את האחריות שלך עליו, אני מניח שהם מכסים דברים כאלו.ואל תמהר להגיד שאין פיתרון אחר. אתה חי בתוך המח שלי? אתה יודע אם יש לי או לאנשים אחרים רעיונות אחרים? לא, אז אל תגיד דברים כאלו. אם לך אין סבלנות, אתה יכול להגיד שאין לך סבלנות ואתה קונה קירור אחר מתוך חוסר סבלנות, אבל אל תאשים אותנו בזה, ואפילו אל תרמוז לדבר שכזה.
פורסם 2008 בספטמבר 2217 שנים מחבר ניתקת את המאוורר ועדין יש רעש?אם התשובה חיובית אז כנראה שזה לא קשור בכלל לקירור המעבד. ואם הרעש נובע בגלל שהוא שבור אז תנצל את האחריות שלך עליו, אני מניח שהם מכסים דברים כאלו.ואל תמהר להגיד שאין פיתרון אחר. אתה חי בתוך המח שלי? אתה יודע אם יש לי או לאנשים אחרים רעיונות אחרים? לא, אז אל תגיד דברים כאלו. אם לך אין סבלנות, אתה יכול להגיד שאין לך סבלנות ואתה קונה קירור אחר מתוך חוסר סבלנות, אבל אל תאשים אותנו בזה, ואפילו אל תרמוז לדבר שכזה.האמת שממש לא, כן, ניתקתי אותו מהחשמל, הרעש הפסיק, ברגע שחיברתי בום הרעש חזר.זה יכול להיות המאוורר שלו?
פורסם 2008 בספטמבר 2217 שנים תשמע לסיכום כל הדיון הזה. החלק ששבור בבסיס הקירור לא מפריע כי הטמפרטורה שלך טובה מאוד.. הרעש נובע מהמאוורר שלו ותצטרך להחליף את המאוורר. בכל מקרה הפוטנציומטר היה אמור לפעול, כי הוא מוריד מ2000RPM ל1300RPM לפי האתר של TT.
פורסם 2008 בספטמבר 2217 שנים מחבר תשמע לסיכום כל הדיון הזה. החלק ששבור בבסיס הקירור לא מפריע כי הטמפרטורה שלך טובה מאוד.. הרעש נובע מהמאוורר שלו ותצטרך להחליף את המאוורר. בכל מקרה הפוטנציומטר היה אמור לפעול, כי הוא מוריד מ2000RPM ל1300RPM לפי האתר של TT.סידרתי לו את הפוטנציומטר, החיבור היה רופף שם, קצת איזולירבנד ופועל אבל מוריד עד לרמה של 1600RPMהאחריות מכסה אותו, נבדוק... נלך לKSP שוב חח
פורסם 2008 בספטמבר 2317 שנים לפי הלוח שלך אתה יכול להשתמש בתוכנה של GIGABYTE כדי לשלוט על המאווררים, נוחה ופשוטה.:Easy Tune 6http://europe.giga-byte.com/FileList/Utility/motherboard_utility_gbttools_gbt_et6.exe
פורסם 2008 בספטמבר 2317 שנים נתק את המאוורר מהתושבת של הקירור. אם הרעש הפסיק, הבעיה היא בקליפס השבור.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.